reklama
Dzidzia jak na swoj wiek jest duza i pieknie pokazala co ma w kroczu , bo wygladalo to tak jgby usiadl i rozszezyl nozki i tu kuku.W poniedzialek ide na przezornosc karkowa wiec jeszcze sie upewnie.I jeszcze jedno jestem juz pewna czuje ruchy.
A jaki duzy jest juz Twoj meski Fasolek?
Kejt ;-) maz obiecal ze jutro rano kupi mi w piekarni tylko czy jutro bede jeszcze miala na to ochote szczerze w to watpie
agaB
Fanka BB :)
a ja zrobiłam pyszne leczo tak pachnie hm,,, super, pytanie tylko czy jak już będzie na talerzu to czy mi się nie odwidzi,,, naszło mnie już wczoraj no i dziś ugotowałam i o dziwo, zapach mi się podoba, mimo,że kiełbaska w środku, no zobaczymy,,,,
no i tak jeszcze wspomnę o usg, a raczej o szkodliwości tego badania, wspomniał mi o tym mój znajomy lekarz, tyle,że to stomatolog,,, no i tak się zastanawiałam, najpierw pomyślałam co on może wiedzieć,,,, ale później pomyślałam sobie,że to przecież mój znajomy, a nie ginko do którego chodzę,,, a ten przecież na prywatnej wizycie nie powie mi że to szkodliwe, skoro za to płacę,,,,
no ale dziś nowe info z BB dziękuję ):-)
Pozdrowionka ja już się kładę i będę odpoczywać ,,,,
Dobrej nocki
no i tak jeszcze wspomnę o usg, a raczej o szkodliwości tego badania, wspomniał mi o tym mój znajomy lekarz, tyle,że to stomatolog,,, no i tak się zastanawiałam, najpierw pomyślałam co on może wiedzieć,,,, ale później pomyślałam sobie,że to przecież mój znajomy, a nie ginko do którego chodzę,,, a ten przecież na prywatnej wizycie nie powie mi że to szkodliwe, skoro za to płacę,,,,
no ale dziś nowe info z BB dziękuję ):-)
Pozdrowionka ja już się kładę i będę odpoczywać ,,,,
Dobrej nocki
_Pysia_
Pomimo rzyganka (jest jakiś znaczek na to jak na @?) zjadlam kanapkę ze szczypiorkiem bo isę nei mogłam powstrzymać . mam nadzieję ,że teraz nie będzie problemu po kazdym posiłku bo na weeknd mamy plany koncertowe i trochę by mi to życie utrudniło. W ogóle dzisiaj jestem jakas rozlazła. Przyjechałam od mamy i pierwsze co to spać w tałam przed chwilą, zaraz się wykapie i zaraz potem znowu spać. Dobrze, ze to jeszcze tylko kilka tygodnie bo w 2 trymestrze ma być lepiej, oby! Pozdrówka i miełgo wieczoru
.... bo w 2 trymestrze ma być lepiej, oby! Pozdrówka i miełgo wieczoru
Wszystkie na to liczymy!!
Hejka !!!
Własnie wrocilismy z mcdonals ! A jednak...zachcianka zwyciezyla. Wypilam duzego shake waniliowego. Ciekawe ile to ma kalorii ?!
A zaraz chyba pojde spac, bo mialam dzis dosc ruchliwy dzien i malo snu (bagatela 8 godzin) i chce mi sie luli. ;-)
Własnie wrocilismy z mcdonals ! A jednak...zachcianka zwyciezyla. Wypilam duzego shake waniliowego. Ciekawe ile to ma kalorii ?!
A zaraz chyba pojde spac, bo mialam dzis dosc ruchliwy dzien i malo snu (bagatela 8 godzin) i chce mi sie luli. ;-)
Julisia
Monika, dormark - gratuluję udanych wizyt i super maluszków!!!
mnie jutro czeka wizyta już ie mogę się doczekać ale dopiero o 16.30 a wcześniej pracowity dzień (może to i dobrze szybciej czas zleci)
tak jak pisałm wam wczesniej miałam dzisiaj straszne problemy z jedzeniem do 17 nic nie jadłam bo nie mogłam, ale pojechałam do mamusi a ona miła przepyszne łazanki ale się zajadałam
mnie jutro czeka wizyta już ie mogę się doczekać ale dopiero o 16.30 a wcześniej pracowity dzień (może to i dobrze szybciej czas zleci)
tak jak pisałm wam wczesniej miałam dzisiaj straszne problemy z jedzeniem do 17 nic nie jadłam bo nie mogłam, ale pojechałam do mamusi a ona miła przepyszne łazanki ale się zajadałam
cześć dziewczyny,
dzisiaj byłam na usg i .... dzidzia ma 6cm, jest nadmiernie ruchliwa ))) no ale tak że nawet się zbadać n ie dała, nie pokazała nam dzidziunia co ma między nóżkami ale najważniejsze mamy wykluczone wady genetyczne.
termin porodu po dzisiejszym usg 02.02
ale dzisiaj miałam intensywny dzień, a upał dał mi sie we znaki, padam z nóg.
dzisiaj byłam na usg i .... dzidzia ma 6cm, jest nadmiernie ruchliwa ))) no ale tak że nawet się zbadać n ie dała, nie pokazała nam dzidziunia co ma między nóżkami ale najważniejsze mamy wykluczone wady genetyczne.
termin porodu po dzisiejszym usg 02.02
ale dzisiaj miałam intensywny dzień, a upał dał mi sie we znaki, padam z nóg.
reklama
Wpadłam jeszcze dziś, aby poczytać co u Was
Jagodzianka wygląda przeApetycznie! Sama bym wcięła za 4 sztuki jak nic Ale u mnie nikt takich nie robi , a nawet nie wiem czy są dostępne w sklepach...
Dormark gratuluje więc synka! To cudowne, że dzidziuś się już pokazał! Ale to nie jest najważniejsze, najważniejsze jest to, że wszystko jest w porządku.
Zyczę spokojnej nocy !!!!
Jagodzianka wygląda przeApetycznie! Sama bym wcięła za 4 sztuki jak nic Ale u mnie nikt takich nie robi , a nawet nie wiem czy są dostępne w sklepach...
Dormark gratuluje więc synka! To cudowne, że dzidziuś się już pokazał! Ale to nie jest najważniejsze, najważniejsze jest to, że wszystko jest w porządku.
Zyczę spokojnej nocy !!!!