reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

WITAJCIE KOCHANE
Dajcie jeszcze raz ten link Misi
Misia,właściwie co sie dzieje?
Ale cokolwiek by sie nie działo,jesteśmy z Toba i pomożemy na miarę naszych mozliwości
Pamiętaj,jesteśmy z Tobą i z malutką Michalinką
Dajcie ten link ,bo chcę go skopiować i porozsyłać gdzie się da,a nie mogę jakoś znaleźć bo chyba tak się przejęłam,że po prostu tracę głowę.

reklama
Kochane witam sie:)
Ja juz z Bartusiem spakowani tylko takie drobnostki wieczorem,Bartus jakis taki niespokojny dzis moze cos wyczuwa bidulek,teraz sobie spi.
Z chętnoscią bym informowała was co u nas ale nie mam zadnego z Was nr telefonu.

Wpadłam tylko na chwilke,musze sie wykąpac,a mój misiek nie spi i patrzy sie na mnie tymi swoimi duzymi oczętami.

Kochane bede pisała smsy co u nas dziekuje za kciuki przydadzą sie!Do usłyszenia.Buziaki

Dobrej nocy:)

reklama
Do góry