reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dobry :-)

Wczoraj mnie nie było, ale mieliśmy rodzinny dzionek. ;-)
Z resztą Nelka przez ten ząbek była dosyć marudna i wymagała prawie cały czas uwagi z naszej strony...
A, i już wiemy :-D Prawa dolna jedynka nam wychodzi :-D

MisiaM, Madzia modlę się za Wasze Dzieciaczki. Jestem z Wami myślami. Trzymajcie się Kochane i myślcie pozytywnie. Na pewno będzie wszystko dobrze. Buziamy z Nelką :D

reklama
mnie to nawet cieszy, bo dzisiaj mąż pracował, a jutro ma wolne, poza tym za tydzień jedziemy do moich rodziców, więc im bliżej kolejnego weekendu tym lepiej :D

dziekuje bardzo wszystkim za okazane nam wsparcie duchowe jak i dokonane zakupy
nie prosiłam nikogo o wpłaty pieniedzy na moje konto wiec bede wdzieczna o nie oskarzanie mnie o wyłudzenia.
udało nam sie psrzedac samochód, otrzymalismy pomoc od pewnej znajomej nam firmy wiec myslen ze jakos damy sobie rade z pomocą naszych bliskich.
wszystko wydazyło sie bardzo nagdle i jest dla nas szokiem.
jutro po wizycie u lekarzy przesle moderatorkom odpowiedni dokument potwierdzajacy to ze potrzebowalismy pomocy,
ale z samo zapałaem i pomocą bliskich postaramy sie sobie proadzic i wyleczyc nasza córekcze.
dziekuje wszystkim dobrym ludziom za wszystko
gdyby którac z osob która zadeklarowała zakup chciała z niego zrezygnowac nie ma problemu tylko prosze o informacje.

pozdrawiamy
Monika Michalinka i Marcuin

nie prosiłam nikogo o wpłaty pieniedzy na moje konto wiec bede wdzieczna o nie oskarzanie mnie o wyłudzenia.
udało nam sie psrzedac samochód, otrzymalismy pomoc od pewnej znajomej nam firmy wiec myslen ze jakos damy sobie rade z pomocą naszych bliskich.
jutro po wizycie u lekarzy przesle moderatorkom odpowiedni dokument potwierdzajacy to ze potrzebowalismy pomocy,
ale z samo zapałaem i pomocą bliskich postaramy sie sobie proadzic i wyleczyc nasza córekcze.
gdyby którac z osob która zadeklarowała zakup chciała z niego zrezygnowac nie ma problemu tylko prosze o informacje.

pozdrawiamy

Razem z Tomusiem trzymamy kciuki za Michalinke:) Trzymaj sie kochana:*
Ciesze sie, ze jakos sobie radzicie:)

pozdrawiamy

Misia bardzo Wam wspolczuje... Ja oczywiscie czekam na kolczyki:) inaczej byc nie moze:)
wycaluj Michalinke:*

A tak swoja droga to jestem ciekawa jak zareaguja Moderatorki na otrzymany dokument...Smutne sa czasami reakcje ludzkie....

Ostatnia edycja:
Misia powodzenia... I my też trzymamy mocno kciuki...
Na pewno sobie poradzicie, choć sytuacja nie jest łatwa...
Przesyłamy uściski dla Waszej Trójki. Buziaczki :-)

reklama
Do góry