reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dobry :-)

Wczoraj mnie nie było, ale mieliśmy rodzinny dzionek. ;-)
Z resztą Nelka przez ten ząbek była dosyć marudna i wymagała prawie cały czas uwagi z naszej strony...
A, i już wiemy :-D Prawa dolna jedynka nam wychodzi :-D

MisiaM, Madzia modlę się za Wasze Dzieciaczki. Jestem z Wami myślami. Trzymajcie się Kochane i myślcie pozytywnie. Na pewno będzie wszystko dobrze. Buziamy z Nelką :D

reklama
mnie to nawet cieszy, bo dzisiaj mąż pracował, a jutro ma wolne, poza tym za tydzień jedziemy do moich rodziców, więc im bliżej kolejnego weekendu tym lepiej :D

dziekuje bardzo wszystkim za okazane nam wsparcie duchowe jak i dokonane zakupy
nie prosiłam nikogo o wpłaty pieniedzy na moje konto wiec bede wdzieczna o nie oskarzanie mnie o wyłudzenia.
udało nam sie psrzedac samochód, otrzymalismy pomoc od pewnej znajomej nam firmy wiec myslen ze jakos damy sobie rade z pomocą naszych bliskich.
wszystko wydazyło sie bardzo nagdle i jest dla nas szokiem.
jutro po wizycie u lekarzy przesle moderatorkom odpowiedni dokument potwierdzajacy to ze potrzebowalismy pomocy,
ale z samo zapałaem i pomocą bliskich postaramy sie sobie proadzic i wyleczyc nasza córekcze.
dziekuje wszystkim dobrym ludziom za wszystko
gdyby którac z osob która zadeklarowała zakup chciała z niego zrezygnowac nie ma problemu tylko prosze o informacje.

pozdrawiamy
Monika Michalinka i Marcuin

nie prosiłam nikogo o wpłaty pieniedzy na moje konto wiec bede wdzieczna o nie oskarzanie mnie o wyłudzenia.
udało nam sie psrzedac samochód, otrzymalismy pomoc od pewnej znajomej nam firmy wiec myslen ze jakos damy sobie rade z pomocą naszych bliskich.
jutro po wizycie u lekarzy przesle moderatorkom odpowiedni dokument potwierdzajacy to ze potrzebowalismy pomocy,
ale z samo zapałaem i pomocą bliskich postaramy sie sobie proadzic i wyleczyc nasza córekcze.
gdyby którac z osob która zadeklarowała zakup chciała z niego zrezygnowac nie ma problemu tylko prosze o informacje.

pozdrawiamy

Razem z Tomusiem trzymamy kciuki za Michalinke:) Trzymaj sie kochana:*
Ciesze sie, ze jakos sobie radzicie:)

pozdrawiamy

Misia bardzo Wam wspolczuje... Ja oczywiscie czekam na kolczyki:) inaczej byc nie moze:)
wycaluj Michalinke:*

A tak swoja droga to jestem ciekawa jak zareaguja Moderatorki na otrzymany dokument...Smutne sa czasami reakcje ludzkie....

Ostatnia edycja:
Misia powodzenia... I my też trzymamy mocno kciuki...
Na pewno sobie poradzicie, choć sytuacja nie jest łatwa...
Przesyłamy uściski dla Waszej Trójki. Buziaczki :-)

reklama
Do góry