reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas wszystko ok - już ;) Bo dwie nocki Sebastianek budził się o 4 rano i chciał się bawić, potem o 7 rano wstawał z płaczem, cały dzień marudkował, wczorajszą nockę przespał na paracetamolu i... dzisiaj przebił się ząbek :))) w końcu!! wiem, że ucieszy to nie tylko mnie, ale i wiele podczytujących ;)
Młody wcina wszystko co się da, z mniejszym lub większym entuzjazmem - hippolitki, pierwsze ciasteczka, chrupaczki ryżowe, chrupki kukurydziane, biszkopty... dzisiaj zajadał się gotowanym bez soli ziemniakiem :)
Marga nie martw się, Bartuś też załapie o co chodzi z tym jedzonkiem :)
MisiaM gratuluję wygranej na fb :)))
pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie, miłego weekendu!

Czesc dziewczyny!

My dzis pozwolilismy sobie na wyjscie choc nie powinnismy bo Bartus jeszcze antybiotyk bierze! Bylismy na 7 urodzinach meza chrzesniaka ale Bartusiowi nie bardzo sie podobało bo za duzo dzieci i za głosne wie duzo płakał:-(

Zycze wam udanego weekendu :-)

A wiec kupilam dzis ciasteczka hippa dla bejbikow od 8mca - niby mamy jeszcze czas ale chcialam sprobowac i mala wcinala az jej sie uszy czesly:-D
Kupilam tez kaszke z Milupy a to chyba tak z sentymentu bo ja sie na niej tez wychowalam;-) Jutro jej podam i zobaczymy jak sie przyjmie bo Nestle nie chce jesc...
Dzisiaj Emisia na wieczor usnela starszemu bratu na rekach:-)A on byl strasznie dumny z tego jak ja ulozyl w lozeczku, przykryl kolderka i poglaskal po glowce:tak:

Mam nadzieje, ze noc nam sie uda dzis. Dobrej nocki Wam zycze i do jutra:-)

Witajcie:-)
Troszkę mnie nie było znów,taki czas:tak: w ogóle,to dwa dni się jakoś źle czułam,jakies osłabienie totalne:-( a dziś troszkę lepiej
Teraz już mnie spanie łamie,więc wpadłam tylko życzyć Wam miłego weekendu:-)

Ja rano ide do kościoła,bo gram i śpiewam z moja scholą-to lepiej żebym się wyspała:tak:
Dobrej nocki wszystkim mamom i dzieciaczkom

Czesc

U nas deszczu ciag dalszy,wiec siedzimy w domku:-(
Wczoraj mezus byl na przegladzie samochodu,i nie mieli zastrzezen wiec jestem zadowolona,zostal do wykupienia tax,wiec w poniedzialek to zrobie i mozna jezdzic kolejny rok:-D

Ide do moich chlopakow pa

Ale pustki dzisiaj.....My po udanym slonecznym dniu.
Mala na kolacyjke 1 raz dostala kaszke no i nie powiem zeby jej jakos specjalnie smakowala...Za to cisateczka z hippa wsuwa niezle hehe...
Milego wieczorka jeszczei do jutra:*

Niedziela i po niedzieli tak,tak:tak: i znów tydzień od początku-ja tam się cieszę,że czas szybko leci,bo odliczam ciągle dni,tygodnie,do powrotu męża:tak: jeszcze ok.trzy tygodnie
Bylismy na spacerku,słoneczko świeciło,ale wiało,dość,mam nadzieję,że nie zaszkodziło to Michałkowi,trochę mu w buźkę wiało,bo w spacerówce rączka się nie przekłada na drugą stronę,a w tym,w którym się przekłada-w naszym 1szym wózku,który kupiliśmy dla Michałka-głęboki ,z którego tez się robi spacerówkę-to mi nie odpowiada ta spacerówka,tak więc ani jedna ,ani druga mi nie odpowiada i w końcu chyba kupię jaką inną-może używaną,żeby bylo taniej-ale namieszałam,ale może zrozumiałyście:-D

A teraz to już czas na sen,bo nigdy nie wiadomo,o ktorej misiak się obudzi:tak:
Dobranoc kochane:-)

reklama
Dzien dobry:-)
niedziela i po niedzieli a szkoda:) bo fajnie :)

doranoc :*
Pati pochwal sie cos takiego fajngo robiła??;-)

U nas niedziela taka jaka nie cierpie bo maz w pracy :-( a Bartek nadal na antybiotykach wiec siedzielismy w domku! Zrobiłam sobie małe postanowienie ze od 1 października zaczyna brac sie za siebie- dieta, no i czoraj nawet sobie troszke pocwiczyłam a dzis ledwo łaże bo mnie wszystkie miesnie bola!
Ide wyciagnac mojego bąbla spod łożka bo sie chyba zaklinował :-)

Do góry