Witam sie goraco. Moja mala chyba bedzie chora jakas glowke rozpalona ma i taaka spiaca jest
((
U na szimno
Fajnie dziewczyny macie, ze mozecie sie spotkac...
Kinia, moja mala ma taka plamke kolo dolnych jedynek od urodzenia i pytala dentysty (bylam z synem) co to moze byc. Ona powiedziala, ze to napewno nie zabek i zebym sie nie zamartwiala.
Cos mam dola dzisiaj...
Pozdrawiam goraco.
Tygrynko, dziekuje juz dzisiaj o wiele lepiej
Monikasia,chyba nas jesienne smutki dopadają,ale nie dajmy się,wszystko będzie dobrze! a co do tych plamek,no to róznei to jest,bo czasem początki jakiegoś zapalenia jamy ustnej,ja już to przeszłam z małym tuz przed wybiciem się ząbków,musiał mieć nystatynkę do pędzlowania,ale u Ciebie to już taka uroda,a u Kini może rzeczywiście ząbki będą
Witam wieczornie.
Misia juz drugi dzien miała tylko 1 drzemkę do południa. I za zadne skarby nie daje sie później połozyc spac. \
To przez brak spaceru. Do tad spała zawsze w ózku a tu pogodę szlak trafił
Kompiel była juz o 7.
19,15 juz spała.
U nas menu wyglada nastepująco
8-9 gesta kaszka manna z owocami
12-13 próba z warzywami ( dzis i wczoraj były własnej roboty plus indyczek z grbera i nie było źle, szalu tez nie bylo ale juz jakis postęp)dopojona 60 ml mleka
15-16 kolejna proba z warzywkami i 60 mleka
17-18 owoce ( marchewka z chymś zazwyczaj jabło bo to Misia lubi najbardziej) lub jogurcik ( ale taki specjalnie dla maluszków)
19.30 210ml mleka zagęszczone 4 miarkami kleiku lub kaszki ( zalezy jaka paczka jest akurat otwarta
)
miedzy 3 a 5 150 ml mleka i 1 miarka kleiku
w nocy mniej wiecej 2 razy budzi sie pić wiec dostaje kilka lyczków wody lub herbatki i spi dalej. W ciagu dnia wypija około 120 ml dodatkowych płynów.
My kupilimy ten
Recaro Young Sport / STM Starlight SP BLUE CITY (1218724380) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze froggy quin.
a to widzę,że niepotrzebnie się przejmuję i ,że synek zjada wystarczającą ilość jedzonka w ciągu dnia,no czasem ma mniejszy apetyt.Tylko się martwiłam,czy dobrze robię,że mieszam firmy-tzn.raz kaszką z innej,raz z innej-chodzi o te mleczne,bo tam podstawą jest mleko modyfikowane ,które na pewno sie różni składem
Dziewczyny znowu trzymajcie za nas kciuki. Leje 2 doby. Gorzej niz jak zalało Bogatynię. Mam juz wodę w piwnicy około 0,5m- pompujemy. Próg obłożony workami bo sie wleje do domu. Boimy się, żeby nie podmyło domu bo to ponad 100 letni budynek. Przez podwórko pędzi rzeka. nieciekawie to wygląda... Tyle dobrego że mąż tym razem w domu.Rzeczka 200m od domu przelewa się przez mostek. Odezwę się, mam nadzieję że z lepszymi wieściami.
Matko! Izulka,współczuję i myślę o Tobie,oby nie było gorzej.Dziewczyny popatrcie,jak my nie doceniamy tego,co mamy,wyobraźcie sobie ,gdybyście nagle znalazły się w sytuacji takiej jak Izulka ,jak powodzianie-niektórzy w kilka minut stracili to,czego się dorabiali w kilkanaście lat,albo i więcej-stawiam się w ich sytuacji i wtedy nic innego moi do głowy nie przychodzi tylko slowa:"Dzięki za to,co mam!",Izulka informuj nas ,jaka sytuacja,ja mieszkałam tez na Dolnym śląsku przez pierwszych 21lat życia,ale w takiej okolicy bezpiecznej,gdzie akurat nie wylewa,ale mam tam koleżanki,rodzinę,w Bogatyni np.
my sie witamy :*
Iza trzymaj sie !! musi byc dobrze !!!
a u mnie dupa zle masakrycznie ...
ech nie mam checi do zycia ech ...
troche sie posypalo
jest mi tak zle ze to masakra :-(
dobra nie gledze wam ...
buziaki ..
nie wiem zycie mi sie nie uklada ...
to wszystko nie tak mialo wygladac ;/
mialam isc na studia bawic sie zyciem znaleźć dobra prace i dopiero dziecko ;/
a teraz najprawdopodobniej bede musiala zrezygnowac ze szkoly ech ...
nic juz mi sie nie chce ...
a dodatkowo z moim M mi sie nie uklada :|
ech ...................
Joasiu kochana moja
To normalne,że czasem pojawiają się u Ciebie takie myśli,ale odpędzaj je jak najszybciej.Nie układa Ci się chwilowo,ale potem będzie lepiej,ciesz się tym co masz,ciesz się zdrowym dzidziusiem-to już jest jeden wielki powód do radości,tyle mam płacze nad swoimi dziećmi w szpitalach,gdzie spędzają z nimi dnie i noce,borykają się z różnymi cięzkimi często chorobami swoich dzieci.A Ty możesz wyjscna spacer ze swoim synkiem,potrzaskać trochę pięknych fotek-co tak uwielbiasz
,problemy z M ?-bywa i tak,ale potem bywa lepiej-pamiętaj "
Po nocy przychodzi dzień,a po burzy spokój...."