reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hahaha Lucka mojemu też się zdaża gadac na kogoś gej:p hehehe

Kame połowe twojej wiadomości mi wcięło na gg ( bo nie miałam Cię w kontaktach) odpisałam Ci na tyle na ile się domyśliłam o co chodziło:p jak coś to pisz na gg albo na priva:D oki?

My się witamy.. niedziela pochmurna, ale da się przeżyc.... pradziadki dzisiaj mają odwiedzic Mateuszka - pewnie znowu będzie ryczał:p hehehe

Miłej niedzieli Wam życzymy
buziak

reklama
to zazdroszcze Lucka.... u mnie szaro i pochmurno... aż się spacerów odechciewa...
mój skarbek dzisiaj coś nic nie chce jeśc.. odmówił i picia i jedzenia.. nie wiem co się dzieje....

wicie co czytam co robia wasze dzieciaki to sie zastanawiam co jest z moja Pycholina
sama siedzi ale nie siada,
nie raczkuje,
nie mówi,
waży 7150g
wyszly jej 2 zabki ale narazie tylko wyszły.

odstawiłyśmy juz cyca.
powiem szerze ze byłam juz zmęczona

zabieram sie za siebie.
pora schudnać powalczyc z celulitem
dzisiaj bylam u fryzjera i radykalnie zmieniłam fryzurkę.
Pokaż nam tą fryzurkę. Będziesz stosowac jakąś dietę czy tak sama.
Maja sama siedzi, ale nie siada. Ma jeden ząbek i gada :-D lada dzień pewnie coś się zmieni jeśli chodzi o siadanie itp bo już zaczyna nam klękać na kolankach (ojej może będzie zakonnicą:szok:) i się unosi. Ale jak już się coś zmieni to się pochwalę:-D:-D

Nie przejmujcie się że wasze dziecko odstaje z czymś w porównianiu z innym dzieckiem. Moje starsze córki rozwijały się całkiem inaczej. Starsza wszystko szybko ale nie dokładnie, a młodsza późno, ale bez upadków. To samo z zębami: jedna w 4 czy 5 m-cu miała a druga ponad rok i dopiero jedynki sie pokazały.

A my właśnie ze spacerku wróciliśmy, w lublinie też ładna pogoda aż chce się wychodzić. Muszę się też pochwalić kolejną umiejętnością mojego szkraba, pije już z kubeczka nie kapka i próbuje już sam jeść łyżeczką chociaż nie za bardzo jemu to wychodzi bo większość jedzenia ląduje na jego ubranku.

Hej,
ale u nas było dzisiaj pięknie!! Jeszcze cieplej niz wczoraj! Jak jeden z prawdziwych letnich dni. W slońcu było 55 stopni. Siedzielismy cały dzień na dworze, przed 19 było jeszcze 20 stopni.
Hanka szalała dzisiaj na Mszy :)) Zaczepiała ludzi wokół, śmiała się do wszystkich, piszczała- oszołom mały. Na kazaniu wyszłam na chwilę bo juz wszyscy wokół pękali ze śmiechu z jej min:) Dobrze, że to malutka parafia więc młoda ma fory:0, szczególnie u "babć". Pamiętam za poprzedniego proboszcza, to był zakaz wchodzenia z dzieckiem do kościoła:( Smutne ale prawdziwe. Jeździliśmy parę lat do Zgorzelca na Msze żeby się nie wkurzać w kościele...Za to teraz Hania ma luz-blues, ale nie do przesady :) Z proboszczem jesteśmy na kuplowskiej stopie i uchodzi wiele małej płazem.

już zaczyna nam klękać na kolankach (ojej może będzie zakonnicą:szok:).

hehe dobre :D

był zakaz wchodzenia z dzieckiem do kościoła:( .

przegiecie :/

u nas tez dzisiaj byla super pogoda, no ale nie taka jak u Izulki ;) Sebus pierwszy raz sie bujal na hustawce, jutro lecimy kupic jakas do domu taki byl szal :D
dobrej nocki!

hej dziewczynki
u nas nocka suuuuuper.. mały od 20tej spał aż do 8 rano:D wyspałam się jak nigdy

Pati kochana jeszcze raz sto lat i niech Ci dzieciaczki się zdrowo chowają, a mężuś będzie największą Twoją podporą....

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry