agapa
Fanka BB :)
Ja się żegnam do niedzieli bo wyjeżdżam na Mazury.
Rosi daj znać co z twoim skarbem po wizycie
papapapa
Rosi daj znać co z twoim skarbem po wizycie
papapapa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rosi super że jest w porządku.... i gratuluję ząbka.... Mojemu Kubusiowi wychodzą górne jedynki ale maruda z niego straszna..... no i gorączkuje mi...Ja bylam wczoraj popoludniu na wizycie u endokrynologa.
Guzek jest i zaczerwienienie ale pani doktor mowi ze nie ma powodow do niepokoju bo podobno czesto sie to zdaza u dzieci,niewiadoma przyczyna.Że jak nie ma innych objawow typu krwawienie i owlosienie czyli objawow dojrzewania to nie mam co sie niepokoic.
Guzek jest wielkosci grochu i jej nie boli,dziecko ogolnie jest bardzo wesolutkie.Doktorka mowi ze moze samoistnie zaniknac i ponownie sie pojawic i ze to normalne.No ale pod obserwacja jestesmy.Nie zlecila dodatkowych badan.Ufffffff
Uspokoila mnie przynajmniej.
Jutro o 9.00 mam rozprawe o alimenty,troche mam pietra bo to druga juz i mam nadzieje ze wkoncu sie zakonczy."Tatuś" klamie jak najety wiec ciagnie sie juz to 4 miesiac:-(.
aha,a mojej perełce zaczyna rosnac ząbek:-).Przypadkowo zauwazylam bo przygryzala dolna warge.Ale nie goraczkuje ani nie placze a wrecz przeciwnie ciagle sie śmieje w glos:-).
Witajcie dziewczynki!!
dawno mnie nie było, ciekawe czy mnie pamiętacie??
widzę że chyba na całym bb wakacje
i że niektóre dzieciaczki chorowały jakiś czas temu ale mam nadzieję, że już wszystkie zdrowe i pięnie się rozwijają )
pozdrawiamy serdecznie z Sebastiankiem!!