reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kochanie nie wątpie że masz pełno roboty..... ja nie wiem jak sobie poradze z brakiem zajęcia:p:p ale dziubek robi się coraz wiekszy i bardziej zywiołowy... czuje ze jak zacznie łazikowac to bedzie co robic:p:p heheheh

reklama
Dziewczynki jesli ktoraś ma multi kino pod reką bardzo polecam seanse multibabykino.
Dzisiaj byłam z Michasią i było super.

Bo ja Agapie odpisąlam na pw.
Jeśli, któraś z was chciałaby spróbować swoich sił z biżuterią to ja tworze i sprzedaje zestawy do samodzielnej produkcji biżuterii. Od 20 zl sa takie zestawy niestety bez narzędzi.
Konkurencji sie nie obawiam a nawet bardzo chetnie sie podziele bo zapasy mam spore a czasu na handmade coraz mniej.

Hej dziewczyny :)) Baaaaaaardzo dziekujemy za głosy :)) Aktualnie jesteśmy na 13 miejscu :))
Kochane lece szykować rzeczy do spakowania.. Jutro o 7 wyjazd :)):)):))

Dziewczyna ta dodatkowa forma zarobku jest również możliwa poza granicami Polski.
Jak któras chce sobie dorobic do domowego budżetu zapraszam.

my właśńie po 2 miesiącach otrzymaliśmy paszport dla Niuni,teraz tylko czekać co wyniknie z pracą P.,a jeśli wszystko będzie ok(okaże się mam nadzieję ,w przyszłym tygodniu)to lecimy we dwie do Polski.

Hej dziewczyny !!!
Dojechalismy cali.. Kubus był grzeczny... Po południu byliśmy nad rzeczka Sebus sie popluskał troche..... Fajnie tu jest :)):)):)) Odpoczywam sobie..... dzieci juz śpią a ja juz uciekam na wieczorną rozmowę z babcią :p:):):p:p
Odezwe sie jutro :)))
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mam jak Was nadrobić :(
Dobranoc:):*

U nas jest miejska plaża,ogrodzony zalew z ratownikami i wstepem platnym.Myslicie ze mozna na taka plaze wozeczkiem wjechac.Czy wpuszczą???Czy sa moze jakies przepisy ze nie wolno.Zastanawiam sie czy nie jechac ale boje sie ze na darmo pojade a to troszke daleko bo 2 przesiadki mpk.

reklama
Pati fajnie, ze cali i zdrowi urlopujcie ile sie da :))
A ja mam pytanko w zwiazku z kapielowkami dla maluszkow naszych, jakie macie. Bo ja kupilam dla malej wczoraj takie gatki i ponoc nie wklada sie zadnej pieluchy itd.....ja to sto lat za murzynami jestem...

U nas upal jak chol...mala marudzi wlasnie sobie usnela ale te upaly to nie dla nas...

Milego dnia KKochane:**

Do góry