reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
heheh nooo Pati to zacznij o siebie dbac... bo wiesz trzeba bedzie ochrzcic:p mieszkanie , łóżko... potem kanape:p i reszrte mebli:p hehehe
a na to trzeba siły:p nawrzucałam jej telefonicznie, ale jutro tam bede to osobiście zrobie awanti....... coprawda dzis zauwazylam ze jak nie pije kawy ze smietanka to dzisiaj jeszcze mu się ani razu nie ulało... wczoraj bez kawy też i było ok..... więc to pewnie wina białek w śmietance..... jade dziś po mleko sojowe.....

SOR?? co to ? misia bo ja nie wiem
Tak tak Karolinko hahaha.... łazienka juz test zdała teraz reszte trzeba przetestowac hahaha.....

Ja ostatnio dalam mamie karnet do spa.
Mozna je kupic chyba juz od 100. Znaczu u nas nie wiem jak w warszawie.
Twojej mamie taki relaks po tym wszystkim bardzo sie przyda

dziewczyny....
dzisiaj moja mam ma urodziny a ja nie mam pomysłu coby jej sprezentowaac... moze Wy mi pomożecie??
Karolinko WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA TWOJEJ MAMY :)):)):))
Ja ostatnio dalam mamie karnet do spa.
Mozna je kupic chyba juz od 100. Znaczu u nas nie wiem jak w warszawie.
Twojej mamie taki relaks po tym wszystkim bardzo sie przyda
Misia ma dobry pomysł.....
Karolina a co lubi Twoja mama??

lubi teatr, kino..... ale chciałam właśnie może coś jak SPA ona nigdy nic dla siebie nie robi..... a tam by się zrelaksowała:D ide dzisiaj połaże i popytam... tylko że w wawie ceny są kosmiczne najtańszy karnet 300 zł:( troche drogo......

lubi teatr, kino..... ale chciałam właśnie może coś jak SPA ona nigdy nic dla siebie nie robi..... a tam by się zrelaksowała:D ide dzisiaj połaże i popytam... tylko że w wawie ceny są kosmiczne najtańszy karnet 300 zł:( troche drogo......

No niezła cena... ://///
A może nie kupuj jej całego karnetu tylko jakiś całodniowy zestaw masaży maseczek itp....

reklama
mówiąc karnet miałam na myśli jednorazowe wejście na zestaw zabiegów..... oczyszczanie masaz, maseczka i jakies tam pierdoły... i za to cena jest 300 zl..... kosmos jakis...ale koło mnie jest kosmetyczka i fryzjer w jednym... to tam podejde i dopytam o cene:D

Do góry