reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
pati jak poprasujesz u misi zapraszam do mnie:D:D:D heheh troche prasowania sie znajdzie hehehe

ide dzwonic po przychodniach....... moze sie w koncu dodzwonie:/

dałas cały słoiczek od razu pati??
Nie nie Kochana.... nie szaleje tak hahahaha
dostał kilka łyżeczek.... a mucił słodko... hahaha
pati jak poprasujesz u misi zapraszam do mnie:D:D:D heheh troche prasowania sie znajdzie hehehe

ide dzwonic po przychodniach....... moze sie w koncu dodzwonie:/
Dobrze to dzisiaj mam rajd prasowania po Polsce hahahahaha

laski jakas paranoja..... dzwonie do przychodni.. tłumacze babie ze chce jak najszybciej do pediatry bo mi dziecko ulewa i ma skaze białkową, wiec to moze od mleka i takie tam..... a ona ze termin na 7 lipca.. a jak cos sie bedzie dzialo wczesniej to jest pogotowie...... myslalam ze ja przez słuchawke wyjme i stłuke.....
no szkoda słów po prostu.....
do gina tez sie umówiłam dopiero na 14tego a mam jeszcze tylko 3 tabletki... wiec lipa....
ja dzis szalenie glodna jestem zjadlam juz dwa sniadania i paczka:D i jesc mi sie chce....
to chyba z braku kawy w organizmie:p:p

laski jakas paranoja..... dzwonie do przychodni.. tłumacze babie ze chce jak najszybciej do pediatry bo mi dziecko ulewa i ma skaze białkową, wiec to moze od mleka i takie tam..... a ona ze termin na 7 lipca.. a jak cos sie bedzie dzialo wczesniej to jest pogotowie...... myslalam ze ja przez słuchawke wyjme i stłuke.....
no szkoda słów po prostu.....
do gina tez sie umówiłam dopiero na 14tego a mam jeszcze tylko 3 tabletki... wiec lipa....
ja dzis szalenie glodna jestem zjadlam juz dwa sniadania i paczka:D i jesc mi sie chce....
to chyba z braku kawy w organizmie:p:p
Karola ja bym na Twoim miejscu tam poszła i im jazde zrobiła..... Dziecko ma kuźwa czekac prawie miesiąc.... no masakra....
A co do jedzenia to ja właśnie przed chwila zjadłam śniadanie :////
Ostatnio nie mam czasu na normalny posiłek... i już są tego efekty....bardzo szybko sie mecze i taka osłabiona jestem ;/////
Musze zaczac porzadnie jeśc..... Bo nie bede miała sił na igraszki na nowym mieszkanku hahahahah

Hejka dziewczyny u nas pogoda do d..y , pada i pada nawet nie mam jak na spacer wyjsc! Wczoraj mielismy szczepienie maly tylko pisnal jak bylo uklucie i pozniej sie smial , moj maly rycerzyk :-D A dzisiaj bylismy u lekarza bo ost polozna stwierdzila ze ma za plaska glowke:zawstydzona/y:a lekarz powiedzial ze sie rozwija swietnie mamy go ukladac na lewej stronie bo prawa widocznie jest za plaska,tylko ze smyk tak sie wywierci ze i tak n plecach spi.

reklama
heheh nooo Pati to zacznij o siebie dbac... bo wiesz trzeba bedzie ochrzcic:p mieszkanie , łóżko... potem kanape:p i reszrte mebli:p hehehe
a na to trzeba siły:p nawrzucałam jej telefonicznie, ale jutro tam bede to osobiście zrobie awanti....... coprawda dzis zauwazylam ze jak nie pije kawy ze smietanka to dzisiaj jeszcze mu się ani razu nie ulało... wczoraj bez kawy też i było ok..... więc to pewnie wina białek w śmietance..... jade dziś po mleko sojowe.....

SOR?? co to ? misia bo ja nie wiem

Do góry