reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a mój właśnie usnął:D
heheh na wieś?? ja chętnie.... ale to taka wieś wieś w sensie krówki i inne czy dom, dużo prtzestrzeni itp.... bo jak pierwsza opcja to ja chętnie :D:D:D
a tak serio to planowalam na weekend uciec poza miasto .. ale sie na burze zanosi ponoc to nie wiem....... :(
teraz też mam troche roboty bo przeprowadzka, meble znosimy, wynosimy, ja jeszcze latam po urzedach i załatwiam sprawy ojca..... dodatkowo lekarze... bo dziubek mi ostatnio ciągle żyga...... tzn ulewa ale takie większe ilości i nie zależnie od tego czy odbeknie czy nie..... no a poza tym wieczorami jeszcze szyje.... bo znajome oszalały na punkcie MT i co skończe to następna chce i tak w kółko.....

a dziewczyny musze sie Wam pochwalic.... przeprowadziliśmy się na Wole i mieszkamy na 3 piętrze... więc jak musze wyjsc dalej to wózek.. no i znoszenie 10kg wózka i wnoszenie go na 3 piętro do przyjemnych nie należy.. zero podjazdów nawet do klatki..... czyli najpierw runda z dzieckiem ( waży 8300) na góre potem na dół po wózek i znowu na góre.... wiec po takiej eskapadzie umieram..... Więc wczoraj poszłam do administracji coby jakąs wózkownie załatwic, ale dowiedziałam się ze nie ma szans bo oni nie mają wolnych pomieszczen..... ale się zawzięłam i poszłam do wspolnoty... zrobiam raban o to że to jakaś paranoja żeby w bloku nie było pomieszczenia na suszarnie, wózkowni.. i że za co ja płace i takie tam nie?:p i wyobraźcie sobie że pod wieczór rozmawialam z Panią z zarządu i się okazało że dostanę boks z podjazdem itd... super hiper zero schodków itd:D:D
czasem warto zrobic awanti:D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny:-)
Piękny słoneczny dzień znów:-) My wczoraj byliśmy nad wodą ,dziś nie wiem jak to wyjdzie,bo na 14tą mamy szczepienie,aż się boję,bo mały już więcej rozumie i będzie pewnie bardzo rozżalony,że mu robią krzywdę:-(
musze mu tez kupić jakiś kremik z dużym filtrem,bo bardzo się szybko opala,u nas wszyscy mamy ciemne karnacje,szczególnie dzisiaj po tym szczepieniu pewnie trzeba uważac na słoneczko.
Misia,zagłosowaliśmy na Michalinkę i będziemy się starali codziennie,bo naprawdę jest śliczniutka i słodziak z niej:-)
Pędzę coś robić,pranie wieszać ,sprzątac i itd.

Hej:):):)
U nas tez straszmnie gorąco ale wykorzystam to bo mam wieeeeeeeelllllkaaaaaa góre pranie a na dworze wszystko mi ładnie i szybko wyschnie....:))

reklama
Do góry