reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ja się szybciutko witam bo muszę nadrobić te 1.5 dnia bo ten czas mi gdzieś ucieka a już się za wami trochę stęskniłam.

agapa.... my jeszcze nie bylismy ani razu u ortopedy pierwszy termin jaki nam wyznaczyli tuz po urodzeniu to 5 lipca... paranoja...... ale poszlismy raz prywatnie bo sie martwilam... i wszystko ok...... a te terminy.. tak to jest.

fajnie masz ja to chetnie bym na wieś gdzieś uciekła... dosyc mam tej warszawy...zzygac sie idzie.. hałas, każdy sie spieszy, nikt na nikogo nie zważa..... ehh lepiej nie mówic

u nas 35 w cieniu...... na spacerze myślałam że się utopie we własnym pocie .......
Karolinko ja Majkę do ortopedy zapisywałam na Niekłańskiej i tam nie miałam problemów z terminem bo sami mi dobierali żebym się zmieściłam między 6 a 8 tygodniem.

Dobra idę was jeszcze poczytać i obiad robić - naleśniczki z truskawkami:-D

Chcę się przywitać ale nie mam z kim-szkoda. U mnie dziś pada, chyba nie wyjdę na spacerek, a muszę opłacić dzieciom obiady w szkole i zapłacić za podręczniki.O jejku zaczynają się wydatki. Po południu jadę do miasta na zakupy bo cukru brak, mąki brak - bida :)

reklama
Hej dziewczynki :)

U nas ok. Mam teraz w pracy zapiernicz wiec jak jest co to tylko czytam.
ale chyba kozystacie za słoneczka bo pajaki tu zamieszkały.

Przypominam i bardzo prosze o głosowanie na Michasie link w sygnaturce :)

Do góry