reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Aż tak Ci ko komplikuje???
A chce chociaż widywac syna????
A chce chociaż widywac syna????
Serduszko1
Kawał ********* naprawde!!!!!!no komplikuje jak tylko sie da :|
no co ty nie chce ...
Bardzo Ci współczuje że musisz przez to przechodzic (
agapa
Ja się szybciutko witam bo muszę nadrobić te 1.5 dnia bo ten czas mi gdzieś ucieka a już się za wami trochę stęskniłam.
Dobra idę was jeszcze poczytać i obiad robić - naleśniczki z truskawkami
Karolinko ja Majkę do ortopedy zapisywałam na Niekłańskiej i tam nie miałam problemów z terminem bo sami mi dobierali żebym się zmieściłam między 6 a 8 tygodniem.agapa.... my jeszcze nie bylismy ani razu u ortopedy pierwszy termin jaki nam wyznaczyli tuz po urodzeniu to 5 lipca... paranoja...... ale poszlismy raz prywatnie bo sie martwilam... i wszystko ok...... a te terminy.. tak to jest.
fajnie masz ja to chetnie bym na wieś gdzieś uciekła... dosyc mam tej warszawy...zzygac sie idzie.. hałas, każdy sie spieszy, nikt na nikogo nie zważa..... ehh lepiej nie mówic
u nas 35 w cieniu...... na spacerze myślałam że się utopie we własnym pocie .......
Dobra idę was jeszcze poczytać i obiad robić - naleśniczki z truskawkami
agapa
Chcę się przywitać ale nie mam z kim-szkoda. U mnie dziś pada, chyba nie wyjdę na spacerek, a muszę opłacić dzieciom obiady w szkole i zapłacić za podręczniki.O jejku zaczynają się wydatki. Po południu jadę do miasta na zakupy bo cukru brak, mąki brak - bida
agapa
Millani a skąd ty jesteś
reklama