agapa
Fanka BB :)
Chciałam się przywitac ale nie mam z kim Wszystkie śpią chyba. Co wy w nocy robiłyście że teraz śpicie. Pogoda to chyba w całej Polsce nie sprzyja spacerom.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam się porannie,dziewczyny mam prośbę-czy mogłybyście oddać głos na Milenkę,można oddawać codziennie BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
MisiaM ja już oddaje na Twoją dzidzię.Z góry dziękuję
Witajcie:-)
U mnie noc też dobra,bo tylko o 2giej jedzonko na półśpiąco i spanie do 6tej-więc dla mnie rewelacja,choć chciałoby się żeby przesypiał całą noc,ale na to jeszcze za wcześnie
Też mam mnóstwo sprzątania i od kilku dni mi się nie chce do tego zabrać,mam duży dom,pokoje duże,więc i sprzątania dużo,do tego podłogi drewniane wymagają szczególnej troski,dużo dużych okien,które są już takie brudne,że jak zaświeci słońce wreszcie po tych deszczach,to będzie widać cały brud.A właśnie zaczyna nieśmiało wychodzić zza chmur:-),ale chyba nie będę za dużo sprzątała,wolę wykorzystać to,że jest wreszcie bezdeszczowo i pójść z synkiem na długi spacer wózeczkiem:-)
Miałam wybrać się do kontroli do ginekologa,ale dostałam okres kilka dni temu i trwa do dzisiaj,a mój gin przyjmuje tylko we wtorki i czwartki,a jutro święto,za to w przyszłym tyg.mój mąż już jedzie i nie będę miała z kim na tak długo zostawić małego,bo mój gin jest 40km ode mnie,trzeba dojechać ,czekać w kolejce do wieczora czasami,mam nadzieję,że wszystko w porządku ze mną,będę musiała p oczekać jeszcze ze dwa miesiące z tą wizytą chyba,do powrotu męża