reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kochana narazie nie chce 2 dzsiecka :-D
bo chcemy zeby Kamil troche podrosl i jedziemy w podroz ^^ hihiihihi :D

a przygotowania ? hmmm masakra ciagle z wozkiem zapitalam zeby cos zalatwiac :-D

reklama
Kochana narazie nie chce 2 dzsiecka :-D
bo chcemy zeby Kamil troche podrosl i jedziemy w podroz ^^ hihiihihi :D

a przygotowania ? hmmm masakra ciagle z wozkiem zapitalam zeby cos zalatwiac :-D
Cięzko Ci ..... rozumie to ale w ten dzień bedziesz najszcześliwsza Kobietą na świecie i zapomnisz o tym załatwianiu z wózkiem.....

witam sie przedpoludniowo:tak:.
No żeczywiscie zostala nas tylko garstka:-(ja tez żadko bywam ale codziennie podczytuje bo chyba sie uzależnila od tego forum:-).
A u mnie to moja mama sie juz dopomina drugiego wnuczka lub wnuczki,hehehehehe.Zeby mala nie byla jedynaczką.Ja tam bym mogla miec kolejne dziecko gdyby tylko moja sytuacja finansowa wygladala inaczej no i zeby jakis konkretny i mądry tatus sie znalazl:-D.

Dzisiaj sie dowiedzialam ze musze wyprowadzic sie w ciagu miesiaca z mieszkania bo wlascicielka sprzedaje na dniach.Kurcze kto przyjmie samotna matke,buuuuuu.A 16 czerwca staje w sadzie o alimenty bo za malo mi przyznali a tatus nie kwapi sie by dopomoc:-(.No i mam problem z chrztem bo ksiadz plumka ze nie ochrzci nieslubnego dziecka,ze musze ozenic sie z jej ojcem.A jak tu sie zenic jak on nieodpowiedzialny dran,po co na sile brac slub:confused:.Tak ze u mnie lipa na calego.Ale sie pogmatwalo mi zycie,ech.......

No żeczywiscie zostala nas tylko garstka:-(ja tez żadko bywam ale codziennie podczytuje bo chyba sie uzależnila od tego forum:-).
A u mnie to moja mama sie juz dopomina drugiego wnuczka lub wnuczki,hehehehehe.Zeby mala nie byla jedynaczką.Ja tam bym mogla miec kolejne dziecko gdyby tylko moja sytuacja finansowa wygladala inaczej no i zeby jakis konkretny i mądry tatus sie znalazl:-D.

Dzisiaj sie dowiedzialam ze musze wyprowadzic sie w ciagu miesiaca z mieszkania bo wlascicielka sprzedaje na dniach.Kurcze kto przyjmie samotna matke,buuuuuu.A 16 czerwca staje w sadzie o alimenty bo za malo mi przyznali a tatus nie kwapi sie by dopomoc:-(.No i mam problem z chrztem bo ksiadz plumka ze nie ochrzci nieslubnego dziecka,ze musze ozenic sie z jej ojcem.A jak tu sie zenic jak on nieodpowiedzialny dran,po co na sile brac slub:confused:.Tak ze u mnie lipa na calego.Ale sie pogmatwalo mi zycie,ech.......
Rosi bardzo Ci współczuje.... wszystko Ci sie wali... Kurcze i jeszcze sama z tym jesteś... :((((
Kochana trzymaj sie jakoś...

Głupi ksiądz i go nie słuchaj nie wychodź za drania. Z tym mieszkaniem to rzeczywiście nie wesoło, ale mam nadzieję że sobie poradzisz. Alimenty-walcz na całego niech płaci. Trzymam kciuki Pa

Agapa jak sie czujesz????

Dziewczyny znajomy mi przywiózł przed chwilą 4 żywe karasie..... co ja z tym zrobie????? ://///////

Ostatnia edycja:

Dziewczyny znajomy mi przywiózł przed chwilą 4 żywe karasie..... co ja z tym zrobie????? ://///////

Zabijesz oskrobiesz wypatroszysz usmażysz i zjesz :)

Rosi znajdzinnego ksiedza. Bo ten jakis lewy jest.

Wrocilysmy wlasni z warsztatów ekologicznego pieluszkowania.
jerst tak cudna pogoda ze zaraz brykamy na dwor :)

Misia nie nawidze tego robic no ale cóż.....
Już zabite wypatroszone.... czekaja na oględziny teściowej bo jakoś dziwnie pachną i niewiem czy sie w ogóle nadają do zjedzenia.... :?//////

reklama

Dziękuję już dziś jest ok.

Misia a na czym polega to ekologiczne pieluszkowanie?

Do góry