reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a mnie nikt nie kocha ;(

mam doka ...

poklocilam sie z M .... ze za duzo wyjezdza ;(
Maly od 16 do teraz ciagle plakal ;/
butle mu dawalam i nic ;/ pielucha ok i tez nic ;/
a twardego brzucha nie mial ;(

nie mam sił ...

skocze z wieżowca i bedzie spokoj ... ;/

reklama
a mnie nikt nie kocha ;(

mam doka ...

poklocilam sie z M .... ze za duzo wyjezdza ;(
Maly od 16 do teraz ciagle plakal ;/
butle mu dawalam i nic ;/ pielucha ok i tez nic ;/
a twardego brzucha nie mial ;(

nie mam sił ...

skocze z wieżowca i bedzie spokoj ... ;/

Aśka co Ty piszesz Kobieto opamietaj sie!!!!!!
Nie pisz takich głupot

Ty za młoda to co ja mam powiedziec????? Kochana weż sie w garść..... Jutro ze swoim sie pogodzisz i bedzie dobrze a co do płaczu dziecka to czasami tak jest ze płacze bez powodu ale wtedy nie mozesz sie denerwowac musisz byc troche bardziej cierpliwa .....

ale taka prawda ;/ nie mam na nic sil nie mam czasu na nic ... za mloda jestem ;/ ech ....

zycie ;/;/;/;/

Joasia tyle masz za soba jestes silna babeczka :tak:Ty zawsze na tym forum podnosisz kazdego na duchu!!!!!! Kazdy ma zle dni , i nie gadaj glupot masz wspanialego synka i kochasz go a on Cie potrzebuje!! A maluszek plakal bo mamusia byla wnerwiona , wiesz o tym ze dziecko zawsze wyczuje! Wiec uszy do gory ok ??

ale taka prawda ;/ nie mam na nic sil nie mam czasu na nic ... za mloda jestem ;/ ech ....

zycie ;/;/;/;/
asia kochanie nie denerwuj sie , im bardziej ty sie denerwujesz tym bardziej maluszek jest nerwowy i moze dla tego placze.....
a z M się pogosisz... kłótnie zawsze sie zdarzają, i mimo że teraz jest nie fajnie to godzenie się będzie miłe.... głowa do góry..i nie psz że nikt cie nie kocha, twój maluszek cie kocha, M cie kocha i my cie kochamy..... a więc masz już z 1000 powodów by życ i cieszyc sie życiem.....
a co do zmeczenia, to wiem że jest ciezko kochanie... będzie lepiej... im starszy będzie maluszek tym więcej czasu dla siebie... i ogarniesz wszystko ..... dasz rade

Dokładnie Meganne ma racje.... Jesteśmy tu wszystkie z Toba.......

Ja dzis znow miałam dzieci do 19.... tata juz dostał ochrzan przez to bo miał dzieci odebrac o 15... i jeszcze kontaktu z nim nie było bo telefon zostawil w szafce w pracy a był na hali gdzie elektrownia zakładała jakąś instalacje.... I dlatego tata musiał dłuzej zostac w pracy.... Justyna zła jak osa odebrała dzieci a tata był w domu dopiero o 20:40 także teraz dostaj mu sie jeszcze od Justyny

Ide spać Kochane padam ze zmeczenia:((((( chwilami mytśle ze rzeczywiście za duzo na siebie wziełam.... ale jak sie budze rano to myśli mam juz zupełnie inne :)))) Dobranoc Kochane

joasiu- musisz być twarda zrob to dla dziecka jest tego warte :) i nie martw sie i nie myśl o takich rzeczach niektorzy mają gożej i dają rade ! jestem z Tobą :)

reklama
Hej u mnie nocka -----cudo----- Kuba zasnął o 21 dostał flache na śpiąco o 23 i spał mi do 7 rana..... Jestem wyspana jak nigdy hahaha
A jak tam u Was???
Asiu jak sie czujesz???

Do góry