reklama
Patrycja albo u mnie coś nie tak albo są cztery takie same twoje posty hehehe
ciekawe czemu...... coś to forum ostatnio wariuje .... na dodatek wariuje mi klawiatura..... spragniona chyba była i m ją słodką kawą zalał heheheh i teraz częśc literek się tak klei że szok...hehehhe
patrycja z biedronki mówisz i są dobre? hmmmm musze tylko jakąś biedronkę w pobliżu znaleźc.... trzeba popróbowac....
ja Wam powiem że na przykład chusteczki mokre przetestowałam pampersa te softy, bambino i haggies... i najbardziej zadowolona jestem z haggiesków.... napoczątku myślałam że beda do d... bo w dotyku jak mokry papier... ale świetnie ścierają wszystko z tylka i nie rwą się i nie schną...... a pampersowe takie szmateczki... wysychają jak się paczki nie domknie .....
JOAsia może przed okresem Cie kłuje?
ciekawe czemu...... coś to forum ostatnio wariuje .... na dodatek wariuje mi klawiatura..... spragniona chyba była i m ją słodką kawą zalał heheheh i teraz częśc literek się tak klei że szok...hehehhe
patrycja z biedronki mówisz i są dobre? hmmmm musze tylko jakąś biedronkę w pobliżu znaleźc.... trzeba popróbowac....
ja Wam powiem że na przykład chusteczki mokre przetestowałam pampersa te softy, bambino i haggies... i najbardziej zadowolona jestem z haggiesków.... napoczątku myślałam że beda do d... bo w dotyku jak mokry papier... ale świetnie ścierają wszystko z tylka i nie rwą się i nie schną...... a pampersowe takie szmateczki... wysychają jak się paczki nie domknie .....
JOAsia może przed okresem Cie kłuje?
dziewczyny a mnie kuje w boku tak jak by jajnik ;/ boli jak cholera ;(
buuu to nie mam kochana pojęcia......juz mialam okres ;(
ja na szczeście karmie cycemna żadanie więc okresu na razie nie ma.. i dzięki bogu boraczej za nim nie tęsknie hehehe
Serduszko1
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jestem wykończona.....
Ciężki dzien nareszcie za mna
Meganne ja nie umiałam w ogole wysłac tej odpowiedzi a jak juz sie udało to wyskoczyły az 4 ..... Asiu a jest to kłucie moze z prawej strony????
Ciężki dzien nareszcie za mna
Meganne ja nie umiałam w ogole wysłac tej odpowiedzi a jak juz sie udało to wyskoczyły az 4 ..... Asiu a jest to kłucie moze z prawej strony????
kinia220v
Hejka dziewczyny mam pytano trzymacie swoje maluszki jeszcze w becikach??
I jak kladziecie do lozeczka to w beciku czy tylko przykrywacie kolderka albo kocykiem??
I jak kladziecie do lozeczka to w beciku czy tylko przykrywacie kolderka albo kocykiem??
Serduszko1
Hejka dziewczyny mam pytano trzymacie swoje maluszki jeszcze w becikach??
Ja juz go nie trzymam w beciku od ok. 3 tygodni bo z niego wyrósł hahaha przykrywam go tylko kocykiem bo ciepło mamy no ale to jest małe wiercidupsko i cały czas skpouje z siebie ten kocyk ))
ja kupiłam piękny becik przed porodem i ... ani razu go nie użyłam..... mały urodził się za duży i było mu nie wygodnie w beciku..... poza tym zagorąco.... nauczył się spac pod kocykiem i za chiny nie chce się przerzucic na kołderke..... więc jeśli mu zimno to go przykrywam drugim. heheh patrycja mój też skopuje z siebie kocyk..... hehheh dla tego zawsze w zanadrzu mam drugiHejka dziewczyny mam pytano trzymacie swoje maluszki jeszcze w becikach??
oho mój króliczek się budzi chyba....
a więc ja uciekam do mojego misiaczka..... niedługo będziemy się kąpac..... poczekamy na tate... zjemy i spacku... aw tedy mama bedzie mogła się wykąpac i też poołożyc się do łóżeczka.... ehhh
anne
Sorry dziewczynki,ale jakoś brak czasu,by tu z Wami pobyć,nadrobić zaległości.Mój mąż dzisiaj wyjechał-więc to mój podwójnie smutny dzień-zobaczymy sie dopiero za około 6tygodni muszę radzić sobie ze wszystkim sama,liczyć tylko na siebie 24 h/dobę,mąż dużo mi pomagał i wyręczał mnie w wielu zajęciach,przy synku i przy pozostałych dzieciach,wyprawiał ich do szkoły,odbierał najmłodszą córkę ze szkoły,gotował-teraz to już sama wszystko muszę-mam nadzieję,żesobie poradzę,byle zdrowie dopisało mi i dzieciom.Najtrudniej będzie zrobić zakupy w mieście,gdzie muszę dojechać autem,w aucie nie mieści się mój wózek-za mały bagażnik,a wózek duży,z ogromnymi kołami,teraz myślę,jak to zorganizować,małego w nosidełko ,które się nosi z przodu jak plecak?-mam takie,ale czy to nie za szybko,ono ma usztywnione plecy,bo taknormalne na rękach to odpada.
Jajuż tez po okresie jestem,dostałam go gdziś w 5tym tygodniu po porodzie-bo prawie nie karmiłam piersią,więc myślę,że płodnośc już wróciła też
Uciekam,bo mały sie obudził,a teraz już go mąż nie zabawi,bo go nie ma i strasznie mi z tym źle,jak ja się przyzwyczaję o nie wiem,będzie mi bardzo ciężko-dzisiejszy dzień,najtrudniejszy i cały tydzień się będę przyzwyczajała,zwłaszcza,że mąz teraz był bardzo długo w domu,najdłużej od kilku lat
kinia,ja wcale nie używałam becika-jest niewygodny,robiłam z kocyka taki rożek,a teraz tylko przykrywam Misia kocykiem.Nawet chrzciłam go w ubranku,a nie w becie.-a miał wtedy 5tygodniHejka dziewczyny mam pytano trzymacie swoje maluszki jeszcze w becikach??
joasia może to już dni płodne i jajeczko się uwalnia,więc czujesz ból owulacyjny?zalezy ile dni temu miałaś okres.dziewczyny a mnie kuje w boku tak jak by jajnik ;/ boli jak cholera ;(
Jajuż tez po okresie jestem,dostałam go gdziś w 5tym tygodniu po porodzie-bo prawie nie karmiłam piersią,więc myślę,że płodnośc już wróciła też
Uciekam,bo mały sie obudził,a teraz już go mąż nie zabawi,bo go nie ma i strasznie mi z tym źle,jak ja się przyzwyczaję o nie wiem,będzie mi bardzo ciężko-dzisiejszy dzień,najtrudniejszy i cały tydzień się będę przyzwyczajała,zwłaszcza,że mąz teraz był bardzo długo w domu,najdłużej od kilku lat
reklama
my sie witamy :* wczoraj dzien straszny nie radzilam se ;/ jak maly plakal to szalu dostawalam az mi teraz glupio jest ;(
dzis moj M wraca ... o 14 bedzie na okeciu ... to tak kolo 17 bedzie kolo mnie :*
dzis posprzatam , wyjde z malym na spacer i ugotuje obiadek :*
a tak poza tym to co tam u was ? :*
anne przykro mi moj tez byl w delegacji i nie bylo latwo ... ale daz rade :* bo my silne babki jestesmy :* glowa do gory!!! :*
dzis moj M wraca ... o 14 bedzie na okeciu ... to tak kolo 17 bedzie kolo mnie :*
dzis posprzatam , wyjde z malym na spacer i ugotuje obiadek :*
a tak poza tym to co tam u was ? :*
anne przykro mi moj tez byl w delegacji i nie bylo latwo ... ale daz rade :* bo my silne babki jestesmy :* glowa do gory!!! :*