reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Misiu my Cie rozumiemy... Ja tez nie raz nie mam czasu na nic.... No ale teraz 3 dzieci śpi a Sebus patrzy na bajki... Posprzatałam sobie i jest git hahaha

ja tez juz ogarnelam ;d

ale jeszcze zostalo ;d

kurna chce wakacje ;d chce wyjechaccccccccccccccccccccccccc ;d

a mowilam ze moj pojechal w delegacje ? ;/ :[

Misia jest marudna po tej środowej szczepionce.
Na szczescie nie ma gorączki.

Teraz śpi słuchając internrtowego radia dla dzieci ;)
Ale chyba ja mam z tego radia wieksza frajde bo tam leca piosenki z mojego dziecinstwa :)

Koncze sprzatanie podlałam kwiatki ( moje storczyki zdrurniały, jeden bedzie miał 18 kwiatów ) powiesiłam czesc prania.
Ide powalczyc ze sprzataniem w kuchni i w miedzy czasie coś zjeść.

I musze wymysleć skąd wziaść 3500 zł :/ Exio mnie tak urządził.
Był w wojsku wziełam mu tel na siebie rozstaliśmy sie zostawiłam mu ten tel.
Zmienilismy adres wysyłki rachunków, Na poczatku płacił, ale chyba mu sie znudziło.
I przyszło mi z windykacji wezwanie do zapłaty 3,5 koła.
A ex ma mnie w d*** nie odbiera nie odpisuje i udaje ze go nie ma.
Bede musiała zapłącic bo mi wlezie komornik.
Na szczescie umowa konczy sie w maju.

My jedziemy na 2 tyg nad jezioro.
Juz mamy zarezerwowaną leśniczówkę :)
Super bo jeden domek w srodku lasu, własciciele zostawiają nam klucze i po 2 tyg przyjeżdżają ;)
Od 15 lat tam jeździmy :p
Do okoła las i jeziora. Do cywilizacji 5 km ;)

Powiedzcie mi od jakiego wieku mozna szczepić przeciwko kleszczowemu zapaleniu mózgu??

Misia jest marudna po tej środowej szczepionce.
Na szczescie nie ma gorączki.

Teraz śpi słuchając internrtowego radia dla dzieci ;)
Ale chyba ja mam z tego radia wieksza frajde bo tam leca piosenki z mojego dziecinstwa :)

Koncze sprzatanie podlałam kwiatki ( moje storczyki zdrurniały, jeden bedzie miał 18 kwiatów ) powiesiłam czesc prania.
Ide powalczyc ze sprzataniem w kuchni i w miedzy czasie coś zjeść.

I musze wymysleć skąd wziaść 3500 zł :/ Exio mnie tak urządził.
Był w wojsku wziełam mu tel na siebie rozstaliśmy sie zostawiłam mu ten tel.
Zmienilismy adres wysyłki rachunków, Na poczatku płacił, ale chyba mu sie znudziło.
I przyszło mi z windykacji wezwanie do zapłaty 3,5 koła.
A ex ma mnie w d*** nie odbiera nie odpisuje i udaje ze go nie ma.
Bede musiała zapłącic bo mi wlezie komornik.
Na szczescie umowa konczy sie w maju.

no to Cie nieźle urządził.... współczuje :(

no my to mazury lodka ;d

misia nie ciekawie ;/
moj ex tez taki super jest ;/

a moj M do Bangkoku wylecial ;/ ech ;/ raz na dzien napisze i tyle ;/

reklama
Jakoś dam rade :/
CHoc nie bedzie łatwo.

Dziewczynki, która jaką biżuterie chce bo mam duzo materiałów a musze na długi nazbierac ;P

Do góry