no mój jednym na bank sie nie najada bo po odstawieniu nadal kwęczy o cycia, otwiera dzioba i szuka, a jak nie dostaje to zaczyna miec nerwa i macha łapkami hehehehmy karmimy sie po jednej piersi ale cos mi sie wydaje ze maly sie nie najada ...
ale on by mogl byc przy cycu 24h na dobe
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witam
Kochana no to ogromne gratulacje:-):-):-)
Ja dziś się nudzę, bo wszystko poprasowane, poprane i posprzątane, a Bartuś śpi
Buziaczki:-):-):-)
oswiadczyl mi sie ....jejku jestem prze prze prze szczesliwa
Kochana no to ogromne gratulacje:-):-):-)
Ja dziś się nudzę, bo wszystko poprasowane, poprane i posprzątane, a Bartuś śpi
Buziaczki:-):-):-)
Serduszko1
Fanka BB :)
mam pytanie ile Wam zajmuje opróżnienie obu piersi? tak aby maluszek się najadł?
mojemu to zajmuje średnio godzine jak piersi sa pełne czyli rano (w dzien jak dostaje cyca to po 10 minutach dostaje drugiego bo je tak często ze nie nadażają z produkcja) ale jest przy tym bardzo nerwowy i nie najada sie nawet jak opróżni obie piersi.... Niestety nie mam za dużo pokarmu W nocy karmie go butelka zeby piersi sie napełniły przez noc.
Ostatnia edycja:
wiesz co nie wiem czy to od tego czy może inne czynniki na to wpłynęły, ale na początku nie miałam prawie w ogóle pokarmu i mały był non stop głodny, w szpitalu kazali mi go dokarmiac butelką sztucznym, piłam herbatkę na laktację hipp, i po 3 dobach myślałam że mi cycki rozsadzi miałam taki nawał..... teraz już nie boli, ale pokarm się praktycznie nie kończymojemu to zajmuje średnio godzine ale jest przy tym bardzo nerwowy i nie najada sie nawet jak opróżni obie piersi.... Niestety nie mam za dużo pokarmu
Serduszko1
Ja miałam na poczatku bardzo duzo pokarmu jeszcze w szpitalu mialam taki nawał ze piersi do biustonosza w ogole nie wchodziły a teraz niewiem dlaczego mam go tak mało cały czas pije tą herbatke z hippa ale cos nie za bardzo to pomaga :////
agapa
Na początku się witam a jak zdąże to poczytam.
Nie zdąże. Napiszę jak znajdę czas a teraz uciekam.
Nie zdąże. Napiszę jak znajdę czas a teraz uciekam.
izulka15
Kochane,
witam Was po przerwie.
W sobotę o 17.50 urodziła nam sie kolejna córcia, Hania ))
Poród miałam b. intensywny przez silna dawkę oksytocyny ale b. krótki- 1,4h )))))))
Wróciłysmy do domu w poniedziałek.
Hania od 2 doby ma KOLKĘ !!!! ( poszła w ślady starszej siostry ale my przećwiczeni w bojach mogę pochwalić się, że juz uporaliśmy się już i udało się znależć skuteczne krople.
Zycie nabrało kolorów kiedy malutka tak nie cierpi. A ja czuję też, że żyję, nawet się wysypiam ))
Poczytam sobie teraz i nadrobie zaległości, ściskam Was !!!
witam Was po przerwie.
Poród miałam b. intensywny przez silna dawkę oksytocyny ale b. krótki- 1,4h )))))))
Hania od 2 doby ma KOLKĘ !!!! ( poszła w ślady starszej siostry ale my przećwiczeni w bojach mogę pochwalić się, że juz uporaliśmy się już i udało się znależć skuteczne krople.
Zycie nabrało kolorów kiedy malutka tak nie cierpi. A ja czuję też, że żyję, nawet się wysypiam ))
Serduszko1
No Gratulacje!!!! Ciesze sie ze u Was w porzadku szczerze to niewiem jak to jest jak dziecko ma kolke u moich chłopaków tego nie było.....i oby tak dalej... PozdrawiamKochane,
witam Was po przerwie.
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochane, W sobotę o 17.50 urodziła nam sie kolejna córcia, Hania ))
Ogromne gratulacje izulka jakbyś podała ile córeczka ważyła, ile miała cm i ile dostała punktów to uzupełnię dane na liście Rozpakowanych Śnieżynek:-):-):-)
reklama
izulka15
Ok, mamo sówko )
Hania
3200g, 52 cm
9pkt
A i jeszcze uzupełnienie 27.02, godz. 17.50
Hania
3200g, 52 cm
9pkt
A i jeszcze uzupełnienie 27.02, godz. 17.50