reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Jutro znowu na badania i kolejne kłucie główki
Na pewno wszystko bedzie dobrze z mała trzymam kciuki )
Ja juz sobie pomyłam okna w lazience i w kuchni teraz musze rozwiesic pranie i zabieram dzieciaczki na spacer bo jest u nas dosc ladnie przede wszystkim nie wieje i nawet słonko świeci wiec trzeba korzystac bo niedługo znow mrozy przyjda
Bardzo bym chciała zeby ta piekielna zima sie juz skonczyła bo ta pogoda za oknami potrafi człowieka zdołować. No ale mam nadzieje ze ta upragniona wiosna przyjdzie do nas niedługo.
monikasia
Witajcie, ja tak szybciutko bo mala juz placze...
kasiula jaka firma jest tej masci do smarowania brodawek bo ja cierpie strasznie ....
milego dnia
kasiula jaka firma jest tej masci do smarowania brodawek bo ja cierpie strasznie ....
milego dnia
anne
Hej dziewczyny
Ja szybko,bo mam malo czasu.1sza noc w domu z synkiem-straszna,problem z karmieniem,bo mały zanim złapie brodawkę to się złości i płacze bardzo,a nawet jak złapie to coś mu nie pasuje-a brodawki bolą,bo w szpitalu nie miałam pokarmu,a i tak kazały przystawiać,no i dokarmiały go-to przystawianie tylko podrazniło brodawki.Mały płakał dziś w nocy i budził się cały czas,aż nad ranem zdecydowałam się dac mu mleczko modyfikowane z buteleczki-potem zasnął najedzony i spał długo i spokojnie.W ciągu dnia dziś tez już był płacz przy piersi,mlko juz mam,ale jakoś cięzko wypływa i mały się złości-zów podałam butelkę i śpi.Jestem wykończona,synek jest kochany i grzeczny-ale wtedy,gdy jest najedzony.Nie wiem co będzie dalej z karmieniem,mąż kupił mi jeszcze dziś laktator-bo ręcznie sobie nie poradzę,cięzko idzie i bolą podrażnione brodawki.Poza tym czuję się ok nawet-oprócz tego niewyspania.Mam tylko dwa szwy na kroczu pęknietym więc nie jest źle.Wczoraj miałam uczucie jakby mnie grypa brała ,ale to minęło.Chciałabym opisać Wam mój poró,ale nie wiem czy dam dziśiaj radę,mały śpi,ale pasowałoby się i mi zdrzemnąć.A wogóle,to już wszystkie rozpakowane?,bo nie miałam kiedy Was podczytać.
Ja szybko,bo mam malo czasu.1sza noc w domu z synkiem-straszna,problem z karmieniem,bo mały zanim złapie brodawkę to się złości i płacze bardzo,a nawet jak złapie to coś mu nie pasuje-a brodawki bolą,bo w szpitalu nie miałam pokarmu,a i tak kazały przystawiać,no i dokarmiały go-to przystawianie tylko podrazniło brodawki.Mały płakał dziś w nocy i budził się cały czas,aż nad ranem zdecydowałam się dac mu mleczko modyfikowane z buteleczki-potem zasnął najedzony i spał długo i spokojnie.W ciągu dnia dziś tez już był płacz przy piersi,mlko juz mam,ale jakoś cięzko wypływa i mały się złości-zów podałam butelkę i śpi.Jestem wykończona,synek jest kochany i grzeczny-ale wtedy,gdy jest najedzony.Nie wiem co będzie dalej z karmieniem,mąż kupił mi jeszcze dziś laktator-bo ręcznie sobie nie poradzę,cięzko idzie i bolą podrażnione brodawki.Poza tym czuję się ok nawet-oprócz tego niewyspania.Mam tylko dwa szwy na kroczu pęknietym więc nie jest źle.Wczoraj miałam uczucie jakby mnie grypa brała ,ale to minęło.Chciałabym opisać Wam mój poró,ale nie wiem czy dam dziśiaj radę,mały śpi,ale pasowałoby się i mi zdrzemnąć.A wogóle,to już wszystkie rozpakowane?,bo nie miałam kiedy Was podczytać.
Witajcie, ja tak szybciutko bo mala juz placze...
milego dnia
bepanthen maść
i wlasne mleczko
Serduszko1
Ja mam chwilke wolnego... Wróciliśmy ze spaceru i teraz dzieci śpią a ja musze zaraz sie wziąć za robienie obiadku poki mój głodomerek sie nie obudził...
hej kochane
meldujemy się wyspani i szczęśliwi
Mateuszek jest aniołkiem ( wynagradza mi chyba brak możliwości siedzenia) co rano kocham go jeszcze mocniej.. jesuu dziewczyny jestem taka szczęśliwa
no a tak poza tym to dzień dobry kochane
jak moje drogie mamusie się dziś czujecie???
ja ok... tylko moja zupkowa dieta mnie wykańcza.. nic prócz zupek nie mogę jeśc i tak jeszcze tydzień..... odjazd normalnie
meldujemy się wyspani i szczęśliwi
Mateuszek jest aniołkiem ( wynagradza mi chyba brak możliwości siedzenia) co rano kocham go jeszcze mocniej.. jesuu dziewczyny jestem taka szczęśliwa
Misiu będzie dobrze, oby mała misia ostatni raz była poddawana takim zabiegomMy przy wieczornym karmieniu musiałysmy sie wspomóc butelką, ale w nocy juz było lepiej.
Przez ta przerwe teraz musimy sie meczyc, ale wazne zeby Klucha była zdrowa.
Jutro znowu na badania i kolejne kłucie główki
ja smarowałam własnym pokarmem, p;omaga a jak bardzo bolą to sudokrem, bephanten, ewentualnie lanolina ale ona tylko nawilżaWitajcie, ja tak szybciutko bo mala juz placze...
milego dnia
Mojemu też czasem nie pasuje brodawka szczególnie z prawej piersi, ja w tedy spłaszczam ją troszkę w palcach i podaje tak do buzi jak załapie że to cyc to jest już ok..... mój też się złości jak nie dostaje mleczka bo mu się brodawka nie podoba, ale już znalazłam na to sposób, karmimy się prawie na leżąco tak że mały brzuszkiem ( lekko na boku) leży u mnie na ciele - nie ma w tedy jak machac łapkami i szybciej chwyta brodawkę.....Hej dziewczyny
no a tak poza tym to dzień dobry kochane
jak moje drogie mamusie się dziś czujecie???
ja ok... tylko moja zupkowa dieta mnie wykańcza.. nic prócz zupek nie mogę jeśc i tak jeszcze tydzień..... odjazd normalnie
monikasia
Dzieki dziewczynki
ja smaruje lanolina i przykladam welne owcza - dostalam od mojej poloznej. Ale mam brodawke peknieta i boli jak cholera Kupie ten bepanthen bo juz nie moge wytrzymac...Mlekiem swoim juz smarowalam ale niewiele pomoglo, moze powinnam to dluzej robic...
ja smaruje lanolina i przykladam welne owcza - dostalam od mojej poloznej. Ale mam brodawke peknieta i boli jak cholera Kupie ten bepanthen bo juz nie moge wytrzymac...Mlekiem swoim juz smarowalam ale niewiele pomoglo, moze powinnam to dluzej robic...
kasiula1412
potrójnie szczęśliwa mama
Dziewczynki, bepanthen mi nic nie pomógł właśnie - widocznie za bardzo spękane miałam brodawki:-( Pomogła mi maść SKARB MATKI, - tak się nazywa - ona jest na bazie lanoliny. Można ja kupić w aptekach.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama