reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny,mój misiaczek śpi cały czas-odpoczywa po trudach porodu.Leżę sama na sali-trochę tak smutnawo,nie ma do kogo gęby otworzyć. Rudania-dużo spaceruj,kąpiel też może być,ale jednak nie za gorąca no i ten seksik. Ja przytulałam się ok 14tej-bylismy sami,więc okazja i to tak ''głęboko'',a ok.15tej wreszcie się regularne skurcze zaczęły.

Dziewczyny,mój misiaczek śpi cały czas-odpoczywa po trudach porodu.Leżę sama na sali-trochę tak smutnawo,nie ma do kogo gęby otworzyć. Rudania-dużo spaceruj,kąpiel też może być,ale jednak nie za gorąca no i ten seksik. Ja przytulałam się ok 14tej-bylismy sami,więc okazja i to tak ''głęboko'',a ok.15tej wreszcie się regularne skurcze zaczęły.

Zazdroszczę, że masz już niunia przy sobie...
a ja dzisiaj mój termin i cisza ;)
chyba będę marcówką :(

Spaceruję... mężuś tysz wziął się do "roboty" ;-)
Właśnie skończyłam sprzątać mieszkanko, i chyba wybiorę się do rodziców... mężuś jeszcze w pracy i dzwonił że niedługo będzie kończył,więc zgarnie mnie po drodze :)
Rosołek ugotowany, makaronik tysz, mięsko kończy się dusić... Wczoraj wzięło mnie i zrobiłam karpatkę, nawet niezła wyszła :-)
Do "zobaczenia" później :):-)

No i my sie witamy:-) Joasia wszystkiego naj z okazji pierwszego miesiaca;-)A my dzisiaj 2 tyg. mamy:-)
Dzisiaj juz zaliczylismy spacerek - trzeci z kolei:tak:mala po nich spia jak susel. Mnie brodawka napiernicza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A poza tym ok:-)
Milego dnia;-)

Kochane,mam dużo czasu,bo mój Misiaczek grzeczny bardzo,ale z telefonu bardzo źle korzystać z internetu,więc mało piszę,a poród wolę w domu na kompie opisac-tu w tel post ma ogranicz.ilość liter. Kingusia-jeszcze nic nie wiadomo czy marcówką zostaniesz,ja jeszcze wczoraj tak myślałam,a nawet jakby,to i tak jesteś naszą lutówką.
Mój Michaś jest cudowny:-DPozdrawiamy ze szpitala.

hej dziewczyny,mnie dziś rano na sexik wzięło i mężus z wrażenia nie użył gumki .Co ja mam teraz zrobić,byłam u lekarza i nie chce mi wypisać recepty na pigułkę po,bo twierdzi,że teraz to znikome szanse na to,że coś z tego wyjdzie i ta pigułka może mi zaszkodzić,,ale ja strasznie się boję,bo to przecież cc było.

reklama
Do góry