reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie Śnieżynki:-D

Mam chwilkę czasu, bo Bartuś śpi:-)

Generalnie wszystko jest super:-D:-D:-D mały przesypia prawie całą noc -> tylko dwa trzy razy budzi się na mleczko:-) prawie wcale nie płacze:-) mamy problem z cycem, bo mały nie chce ciągnąć, tzn. robi to za słabo i nic mu nie leci, a mnie strasznie boli:wściekła/y: więc narazie odciągam pokarm laktatorem i mu daję i dokarmiam sztucznym mlekiem:tak: jak tak dalej pójdzie to w końcu zrezygnuję z cyca i już:eek:
moja mama żadnej z nas nie karmiła, bo nie miała pokarmu i jakoś żyjemy:-p:-p:-p

Jutro ma przyjść położna ściągnąć szewki:tak: mam nadzieję, że nie będzie bolało:sorry:

Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom i trzymam kciuki tym, które jeszcze są przed rozpakowaniem:-D

Buziaczki muuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-D:-)
hej kochana
bardzo dobrze że masz takiego grzeczniutkiego syneczka
nie poddawaj się z tym karmieniem...... mały może się nauczy......

Ja niby do terminu jeszcze 5 dni.
Ale tak strasznie chce w lutym urodzic.
ja też bym bardzo chciała w lutym..... ale niestety u mnie w szpitalu biorą pod uwagę datę wpisaną w książeczkę ( źle wyliczoną na 22 luty..... a tak na prawdę to już jestem po terminie) i im się nie spieszy z indukcją porodu..... we wtorek mam dopiero wizytę i pewnie dowiem się że w marcu trafie na wywołanie:wściekła/y:

reklama
Mamo Sówko to ty mialas nie rozpuszczajace sie ? :szok: masakra :-D ale dasz rade :tak: silna kobitka jestes :-D ja ide do małego bo gawedzi słodko :-D

Ja w karcie ziazy mam 28 luty termin z usg.
Wg O@ to 12 luty.
a wg badan prenatalnych 24 tylko nikt tego nie wpisał.

Ide piec ciasto moze to ja ruszy z brzucha ;P

Ja w karcie ziazy mam 28 luty termin z usg.
Wg O@ to 12 luty.
a wg badan prenatalnych 24 tylko nikt tego nie wpisał.

Ide piec ciasto moze to ja ruszy z brzucha ;P
hehhe każdy sposób dobry, byle by działał.....
kurcze a jakie ciasto robisz?? chyba mi smaka na ciasto zrobiłaś i może marchewkowe zrobie... dawno nie jadłam......

JOASIA nie wiem czy mogę, ale zapytam jak tam z Twoim nowym partnerem się układa... w jakimś poście pisałaś że jest super i że zakochał się w dziecince??
A tatuś dziecka się odzywa czy olał sprawe?

jeśli za bardzo się wtrącam to przepraszam

A zebre upieke bo naszybsza i zawsze wychodzi ;)

Ja nawet nie wiedziałam, że Joasia miała takie perypetie :/
Ale pisałaś ze partner chce was u siebie wiec wierze ze bedzie jak w bajce ;)

hmmmmm zebrę mówisz..... jesuuuu może też zebrę zrobie... heheheh ale ja zdecydowana.. teraz wiem po kim Mati się tak decyduje wyjśc na świat :-D
a wolałam wszystko na tatusia zwalac

Meganne a pytaj :-D milo ze sie ktos mna przejmuje :tak: a z nowym partnerem jest jak w bajce troszczy sie o nas i wspiera mnie moge na nim polegac :tak: planujmy w maju zamieszkac razem :-D jest taaaaaaki kochany i dobry :sorry: no i sexowny :-D hihi :sorry:

a ojciec dziecka ma nas w d wiec tylko o alimenty sprawa i czesc ... bo nie bedzie sie widywac z malym po moim trupie :wściekła/y:

Meganne a pytaj :-D milo ze sie ktos mna przejmuje :tak: a z nowym partnerem jest jak w bajce troszczy sie o nas i wspiera mnie moge na nim polegac :tak: planujmy w maju zamieszkac razem :-D jest taaaaaaki kochany i dobry :sorry: no i sexowny :-D hihi :sorry:

a ojciec dziecka ma nas w d wiec tylko o alimenty sprawa i czesc ... bo nie bedzie sie widywac z malym po moim trupie :wściekła/y:

Zakładajac sprawe o alimenty złóż wniosek o odszkodowanie za straty moralne i zdrowotne podczas ciazy. Nie wiem jak to sie dokłądnie nazywa, ale ogólnie za to ze przez ciaze musiałaś przechodzic sama.

Fajnie, ze seksio akceptuje malucha ;)
To wazne ze sa razem od urodzenia bedzie maluszek dla niego niczym własny :tak:

Joasia tak się cieszę.... heheheh sexowny mówisz...hmmmmm no to tym lepiej. w maju będziecie mieszkac razem super.... w sumie nie ten ojcem co spłodził tylko ten który wychował..... i mam nadzieję że to właśnie ten i cieszę się Twoim szczęściem kochana..... ( pomijam to że zazdroszczę maluszka po drugiej str brzuszka;-))

ojca biologicznego olej... załóż sprawę o alimenty i tak jak radzi Misia drugą o odszkodowanie..... i niech spada.
Ważne że wy sobie układacie życie...
Super kochana super

reklama
hej dziewczynki zaglądam tylko się przywitać, życzyć powodzenia nierozpakowanym i dużo sił i przespanych nocek rozpakowanym:tak:
Sebastianek ładnie śpi, ładnie je, aż nie wierze że mam takiego aniołka, czekam kiedy mu się odwidzi:-D
chciałabym Was poczytać, nadrobić, wiedzieć co się u ktoprej działo (nie było mnie od 28stycznia, od kiedy poszłam do szpitala...) chciałąbym też podzielić się z Wami opisem porodu i takimi tam, i niby czasu nie brak, ale jakoś sił malo... na razie odpoczywam z dzieciowymi gazetkami:-Dale mam nadzieje że niedługo się zbiorę:tak:
trzymajcie się cieplutko kochane lutóweczki :*

ps. Joasiu strasznie się cieszę że się z facecikiem układa!!byłam ciekawa i mocno trzymałam za Was kciuki, bo było nie było sytuacja nie typowa ale dobrze ze jest dobrze:-D

Do góry