reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

To ja Ci wytłumaczę jak to jest z tym zamkniętym :-)

Dziewczyny, które pierwsze się tu "spotykały" chciały mieć taki swój azyl, gdzie będą mogły pisać o wszystkim, nie przejmując się, że ktoś to przeczyta.
My miałyśmy tego pecha, że pojawiłyśmy się na forum troszeczkę za późno i nas ta przyjemność ominęła ;-)
Ale nie martwcie się, ważne że my się tu razem fajnie dogadujemy :-D Też mamy tematy do rozmów itp. :-)

aha juz rozumiem...

ide obadek robic...
mala spi

reklama
Aha.
Ja tam nie narzekam na ten otwarty ;)

Zajełam sie wystawianiem rzeczy na allegro ksiażek i bizuerii to moze czas mi bedzie szybciej mijał.

Edit:
któraś kiedys cos isała o czopkach glicerynowych moge szczegóły?? Bo z tym olejkiem jednak sie boje zeby małej krzywdy nie zrobic. Bo do szpitala mam 40 km wiec wole bezpiecznie próbowac wspomagaczy ;P

Ostatnia edycja:
Zbieram się ugotować jakiś obiadek :-)
A potem z Moim spróbujemy powypędzać Córcię z brzuszka, więc pewnie mnie już tu dzisiaj nie będzie ;-)
Do jutra zatem Kochanie :-D

a moj Mały spi :-D
nic mi sie normalnie nie chce :sorry:
po gosciach jestem wykonczona :-D ale sie ciesze ze ich spotkalam :-)

a z moim M jest coraz leeeeepiej :-D zakochał sie w Kamilku :-D powiedzial ze chce nas u niego :szok: ja normalnie karpik :szok: taaak sie zakochalam ze hej :sorry: juz nie patrze ze jest starszy :-D nawet troche mnie to kreci :sorry: bo jest taki meski :sorry: oj kurde gledze wam tutaj juz sie zamykam :sorry:

a dzis mamy 3 tygodnie !!!! :-D

1259083779_by_euler.jpg

Ostatnia edycja:
hey Dziewczynki!
Witam popołudniowo, nadal w 2paku. Nic mi się nie chce... Brzuszek mnie troszkę pobolewa i w krzyżu coś zaczyna łupać... chyba ide wziąźć ciepłą kąpiel... już nie wiem w jakiej pozycji leżeć...
A co doruchów Dziecka, to moja Dzidzia przekręca tyłeczkiem z lewej strony na prawą, także czasem jak leże to brzunio z jednej strony na drugą się przelewa :)

Kalemeon dobrze wytłumaczył o co chodzi z tym zamkniętym wątkiem. Ale nie wydaje mi się by był jakiś problem jak by jakaś lutówka chciałaby jeszcze dołączyć.
Torby spakowane? Już nie długo! E potem bedziemy marzyły o tych ostatnich chwilach spokoju :-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-);-)

reklama
Do góry