reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Witajcie!
My z Majką jesteśmy już w domku. Ja na antybiotyku bo byłam przeziębiona a w szpitalu się jeszze bardziej dorobiłam. Maja to bardzo kochane dziecko, jje i śpi. Tylko ja jestem nie bardzo bo nie mam pokarmu. Troszeczkę dostałam dopiero w 3 dobie i teraz mi ciągle brakuje i muszę naszą pszczółkę dokarmiać butelką. Piersi są miękkie o jakimś nawale pokarmu to nie ma mowy. Tak bardzo chcę ją karmić, nawet mąż mi laktator kupił. Majkę oczywiście przystawiam, ale jej to nie starcza :-(. Wczoraj cały dzień:szok: przepłakałam, dziś trochę lepiej ale cały czas walczę o ten pokarm. Mąż mnie pociesza, ale od tego mleka nie dostanę:-D

Mamo Sówko Majka dostała 10 pkt i jest to moje 3 dziecko.

Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie duchowe. O porodzie napiszę w wolnej chwili na odpowiednim wątku, a teraz sprubuję was trochę poczytać.

reklama
agapa :-D no dobrze ze juz z nami jetes :-D ja w szpitalu wogole pokarmu nie mialam .. :-/ dopiero w domu dostalam i to w 5 dobie dopiero :szok: i zadnego nawału pokarmu nie mialam :szok: ...

I dziecko się najada czy musisz go dokarmiać?

Dziewczyny nie bójcie się porodu. Ogólnie to dużo bólu, ale mój był całkiem znośny. Bóle nie do wytrzymania a w sumie do wytrzymania ale b. bolesne dostałam ok. 1 godz. przed partymi. Też strasznie się bałam i panikowałam, a okazało się że było fajnie. Każdy poród jest inny więc może wasz będzie łagodny. Trzymam za was kciuki.

Anne dziękuję za troskę i współczuję a jednocześnie trzymam kciuki i myślami jestem i będę z tobą.

Wróciłysmy ze szpitala.

"boli Panią - tak. Wymiotuje Pani - nie. To mozna isc do domu"

Próby watrobowe wyszły dobre, to stwierdzili ze nic mi nie jest.
Trafiłam tak okropna i nie czuła doktórke ze przy badaniu rano to mi sie łzy z bólu w oczach pokazały.

Jestesmy w domu i dalej nie wiemy czy i co nam jest.
misiu kochana a tak w ogóle to czemu do szpitala trafiłaś.. przepraszam ale nie doczytałam na forum

Witajcie!
My z Majką jesteśmy już w domku. Ja na antybiotyku bo byłam przeziębiona a w szpitalu się jeszze bardziej dorobiłam. Maja to bardzo kochane dziecko, jje i śpi. Tylko ja jestem nie bardzo bo nie mam pokarmu. Troszeczkę dostałam dopiero w 3 dobie i teraz mi ciągle brakuje i muszę naszą pszczółkę dokarmiać butelką. Piersi są miękkie o jakimś nawale pokarmu to nie ma mowy. Tak bardzo chcę ją karmić, nawet mąż mi laktator kupił. Majkę oczywiście przystawiam, ale jej to nie starcza :-(. Wczoraj cały dzień:szok: przepłakałam, dziś trochę lepiej ale cały czas walczę o ten pokarm. Mąż mnie pociesza, ale od tego mleka nie dostanę:-D
kochana super że już w domku, duużo zdrówka przede wszystkim
a mlekiem się nie martw..... im więcej będziesz się martwic tym będzie gorzej, kup sobie herbatkę na laktacje i wmów sobie że jest super ekstra i na pewno pomoże.... kwestia podejscia czyni cuda. no i oczywiście pewnie sama wiesz, im cześciej małą będziesz przystawiac tym lepiej....
buuziaki kochaniutka i głowa do góry

agapa-dzięki. Próbuj nadal przystawiać dzidzię,dużo pij,jak dzidzia będzie ssała piersi to w końcu pokarm musi przyjść,ale jak mało ją będziesz przystawiać,to i mało pokarmu będzie. 
 Wpadłam powiedzieć Wam dobranoc. Podbrzusze nadal bardzo boli przy chodzeniu. Jutro ten pogrzeb jeszcze przeżyć i będzie spokojniej.

kochan my uciekamy już, pieska nakarmic trzeba, na dworek z psinką i kolację zrobic dla siebie i M...
buuziaki i dobranoc brzuchatki
nie krępujcie się... rozpakowujcie się:-D:-D:-D

Hej, hej sobotnio :-)

A wiecie, że Mama_Sówka nam się w nocy rozpakowała?
Kolejny bąbelek jest już na świecie :-D

Witajcie!
My z Majką jesteśmy już w domku.

Super, że już w domeczku sobie urzędujecie :-)
A brakiem pokarmu się za bardzo nie przejmuj - stres jeszcze hamuje laktację, więc postaraj się troszeczkę wyluzować :-)
Spróbuj sobie w aptece kupić herbarkę wspomagającą laktację: Hipp, albo Bocianek - podobno działają cuda :-D
No i żeby całkiem nie zahamować laktacji, to trzeba cycuchy prowokować do produkcji mleka - najlepiej próbować co jakiś czas sćiągać odrobinę pokarmu. W końcu do nich "dotrze", że jest więkze zapotrzebowanie na mleczko i będą je produkować. Także głowa do góry, na pewno się ułoży :-D

Misia cieszę się, że Was nie zatrzymali w szpitalu :-)

Hej, hej sobotnio :-)

A wiecie, że Mama_Sówka nam się w nocy rozpakowała?
Kolejny bąbelek jest już na świecie :-D

Super, że już w domeczku sobie urzędujecie :-)
A brakiem pokarmu się za bardzo nie przejmuj - stres jeszcze hamuje laktację, więc postaraj się troszeczkę wyluzować :-)
Spróbuj sobie w aptece kupić herbarkę wspomagającą laktację: Hipp, albo Bocianek - podobno działają cuda :-D
No i żeby całkiem nie zahamować laktacji, to trzeba cycuchy prowokować do produkcji mleka - najlepiej próbować co jakiś czas sćiągać odrobinę pokarmu. W końcu do nich "dotrze", że jest więkze zapotrzebowanie na mleczko i będą je produkować. Także głowa do góry, na pewno się ułoży :-D

Misia cieszę się, że Was nie zatrzymali w szpitalu :-)

naprawde o jak fajnie.....Gratulacje!!!!!!:tak:
kameleon-a skad to wiesz?? ile maly wazy i woogle??

witajcie

u mnie 1 dzien po terminie.....i dupa.....:wściekła/y:

milego dnia

buzka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry