reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a co to za szczepionka? może zobacz w innej aptece beda mieli..:tak:;-)

engerix junior
Ja mam ciocie w aptece i mówi ze bedzie sie starała sprowadzic bo w hurtowniach ich nie ma.

hejciak

widze Akcja rodzimy!!! ehheh:-D

u mnie to raczej nie dzis....

2 dni do terminku a tu nic!!

oby nie bylo tak jak z Jasminka co 14 dni na nia czekalam...:szok:

KUrcze ja bym chciałą w terminie urodzic.
Bo po terminie to bedzie juz marzec.
A ja jakos nie wiem czemu chce miec lutowe dziecko.
Takie moje widzi mi sie ;P

reklama
to sa 3 szczepionki
miedzy innymi ta w pierwszej dobie zycia.
I jest na wiecej chorób niz ta co ja daja w szpitalu ( miedzy innymi wzw typu B) i mniej razy sie kłuje maluszka.

Ostatnia edycja:
to sa 3 szczepionki
miedzy innymi ta w pierwszej dobie zycia.
I jest na wiecej chorób niz ta co ja daja w szpitalu ( miedzy innymi wzw typu B) i mniej razy sie kłuje maluszka.

aha dobrze wiedziec..ja lece dziewuszki po zakupki i robic obiadek..dzisiaj mój wraca to trzeba bedzie dobra kolację zrobic;-)zajrze później do Was..miłego dzionka!:-)

Witajcie Dziewczynki :) Ja dziś w wyjątkowo dobrym choomorze wstałam :) Wczoraj mój Małżonek nie mógł usnąć, więc troszeczkę "poćwiczyliśmy" :) Już dawno tak dobrze nie spałam!! :p
Pierze się już pierwsza pralka, ja właśnie skończyłam jeść śniadanko, teraz trzeba chałupkę ogarnąć, może okna pomyć...
Będę zaglądać w międzyczasie.
Dobrego Dzionka Wam życzę, Kochane!!

Witajcie Dziewczynki :) Ja dziś w wyjątkowo dobrym choomorze wstałam :) Wczoraj mój Małżonek nie mógł usnąć, więc troszeczkę "poćwiczyliśmy" :) Już dawno tak dobrze nie spałam!! :p
Pierze się już pierwsza pralka, ja właśnie skończyłam jeść śniadanko, teraz trzeba chałupkę ogarnąć, może okna pomyć...
Będę zaglądać w międzyczasie.
Dobrego Dzionka Wam życzę, Kochane!!
Ja własnie powiesiłąm oatatnie pranie dla mojej myszki.
Pościel i pieluchy tetrowe ;)

engerix junior
Ja mam ciocie w aptece i mówi ze bedzie sie starała sprowadzic bo w hurtowniach ich nie ma.

To ja moja Jasminka miala byc Wrzesniowa a stala sie Pazdziernikowa....

JA tez chyba wole zeby maly byl z Lutego....

engerix junior

Ja to mam wieksze wymagania,bo chce do 18 najpoźniej urodzic:wściekła/y:mój dzidzius musi byc wodnikiem a nie rybka:-).Termin mam na 14 i modle sie by o czasie sie to malenstwo wyklulo.A potem to bede chyba ją silą wyganiac.Ma czas do 18 i kropka:crazy:

Ja to mam wieksze wymagania,bo chce do 18 najpoźniej urodzic:wściekła/y:mój dzidzius musi byc wodnikiem a nie rybka:-).Termin mam na 14 i modle sie by o czasie sie to malenstwo wyklulo.A potem to bede chyba ją silą wyganiac.Ma czas do 18 i kropka:crazy:

Akurat to jest dla mnie bez róznicy ;)
Byle by zdrowa była.
Mocno juz zeszła w dół bo uwolniła mój żołądek i ciagle głodna jestem.
Nawet do tego stopnia ze w nocy dzisiaj jadłam.

reklama
Witam Dziewczynki:-)
Ja dzisiaj niewyspana jakas jestem:wściekła/y:Ale bigosik juz ugotowalam:tak:i wlasnie sie zajadam;-)Powiedzcie, czy Wy zazywacie magnez??? Jak wiadomo jest rozkurczowy a my przeciez juz chcemy urodzic;-):-) no i niewiem co robic:eek:

Ja mam termin na 20tego i tez bym chciala lutowe malenstwo, no ale na chceniu sie konczy:-D:-D

Do góry