reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
my sie witamy :p zaraz pewnie mały bedzie chcial amciu to uciekne od was :-D ale wy duuuzo piszecie łoooo :szok::happy2: az nie idzie tego ogarnac :-D
a znalazlam cos takiego fajnego xD :-D
1259916728_by_nejmah.jpg

:p

a olejek podobno straszny :-):baffled:

hihihi :)) dobre!
Olejek podobno paskudny ale pomocny.Moja kolezanka gdyby nie własnie on to meczylaby sie strasznie a tak to po 3 łyżkach zaczely sie skurcze i miała kilka godzin pozniej maleństwo. Ja jak mi stuknie termin zaczne łyzke dziennie popijac.Najwyzej posiedze na kibelku dluzszy czas ;P

dziewczyny a co sadzicie o olejku rycynowym??

misia zależy o co pytasz....
ponoc prócz tego że przeczyszcza, że tak to ładnie ujmę to jeszcze ma jakieś właściwości przyspieszające poród.... ale w smaku ochyyyydny......
jak kiedyś mialam problemy jelitowe to mi mama kupiła i mówiła że z bardzo slodkim sokiem na łyżce ujdzie.... myślalam że się porzygam.....
ale jak chcesz spróbowac to dawaj.. i daj znac czy było warto:-)

Cześć laseczki wczoraj trochę pobolało się nastraszyłam mojego nastraszyłam mame nastraszyłam i Was żę może rodzić będe a tu kicha przestało :baffled: eh i jutro znowu do lekarza bo na jutro termin miałam z miesiączki coś ta moja mała łobuzica nie chce wychodzić i daje fałszywe alarmy :/

Cześć laseczki wczoraj trochę pobolało się nastraszyłam mojego nastraszyłam mame nastraszyłam i Was żę może rodzić będe a tu kicha przestało :baffled: eh i jutro znowu do lekarza bo na jutro termin miałam z miesiączki coś ta moja mała łobuzica nie chce wychodzić i daje fałszywe alarmy :/

hehehe mój nawet fałszywek nie daje...... łobuz zupełnie nic mu się nie chce......
zostawia wszystko na ostatnią chwilę ( w tatusia:-p)

a o to przedstawiam wam mojego Najukochanszego Synunia Kamilusia :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• Nynus.jpg
    Nynus.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 28
  • Synek.jpg
    Synek.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 25
  • hihi.jpg
    hihi.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 31
  • Nynuś.jpg
    Nynuś.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 25
Boże jak ja bym już chciała ją zobaczyć jak wygląda jaka jest "duża" i czy tak naprawde to jest ona . Bo moja gin nie może do tej pory ustalić bo ciągle się tyłkiem obraca do gin hehe

We wtorek zrobie wszystkie badania i zadzwonie do ginia zobaczymy co powie.
Bo zalezy jak z ta moja infekcja białkową.

A olejkek podobno z sokiem pomarańczowym 1 do 3 da sie wypic.
Czytałąm na styczniówkach gdzies ze którejs nawet kazali pic ten olejek.

reklama
Do góry