Misia współczuje takiego potraktowania na IP, no ale tak czy inaczej dobrze że pojechałas kochana.
Po tym KTG troche sie uspokoiłam wiec na pewno dobrze
ALe smutno mi ze szyjka głęboka i twarda bo to nas odsówa od porodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misia współczuje takiego potraktowania na IP, no ale tak czy inaczej dobrze że pojechałas kochana.
Po tym KTG troche sie uspokoiłam wiec na pewno dobrze
ALe smutno mi ze szyjka głęboka i twarda bo to nas odsówa od porodu
misia dobrze wiem o czym mówisz..... u mnie też nic się nie dzieje..... coprawda rozwarcie na jeden palec, ale od dwóch tyg i nic sie nie zmienia, skurczy brak ...... więc mojemu szkrabkowi też się nie spieszy .....
A mi każdy życzy żebym w swoje urodziny urodziła hehe ale cos czuje że dzidzi sie nie spieszy i na usg wyszła rozmiarowo zamiast 37 to 35 t no chyba że ... mimo wszystko nie chce wyć z bólu w własną 18stkę !!!
Muszę "zachęcić" Maleństwo do wyjścia
hahahahaaha noooo nasi ukochani to teraz mają "ciężkie czasy" hehehehhe
mój nie chce dac się namówic bo się boi.... łeeeeee czyli czeka mnie noszenie mojego słodkiego ciężaru aż sam się zdecyduje że już czas....