reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Po tym KTG troche sie uspokoiłam wiec na pewno dobrze
ALe smutno mi ze szyjka głęboka i twarda bo to nas odsówa od porodu :nerd:

misia dobrze wiem o czym mówisz..... u mnie też nic się nie dzieje..... coprawda rozwarcie na jeden palec, ale od dwóch tyg i nic sie nie zmienia, skurczy brak ...... więc mojemu szkrabkowi też się nie spieszy .....

misia dobrze wiem o czym mówisz..... u mnie też nic się nie dzieje..... coprawda rozwarcie na jeden palec, ale od dwóch tyg i nic sie nie zmienia, skurczy brak ...... więc mojemu szkrabkowi też się nie spieszy .....

w niedziele ginio wraca z ciepłych krajów
we wtorek robimy badania zeby zobaczyc jak z ta infekcja i jak z hemoglobina
jak M bedzie miał siły to moze go zmobilizuje ze mała Misia chce juz do nas :cool:
Bo jak ginio bedzie juz pod reka to niech sie dzieje co chce

moja ginka pod koniec miesiąca chce isc na urlop i kazała mi się streszczac.... :wściekła/y:tylko żeby to było takie proste co???
i coś wątpię żeby nam się udało w porę:-(
a wy jak od poniedzialku macie gina pod ręką to działajcie, może coś przyspieszycie......
mój się jakoś wystraszył tego przyspieszania i nie chce..... boi się że to nie zdrowo dla dzidzi i takie jakieś pierdoły... ehhh

A mi każdy życzy żebym w swoje urodziny urodziła hehe ale cos czuje że dzidzi sie nie spieszy i na usg wyszła rozmiarowo zamiast 37 to 35 t no chyba że ...:-D:-D:-D mimo wszystko nie chce wyć z bólu w własną 18stkę !!!:no:

A mi każdy życzy żebym w swoje urodziny urodziła hehe ale cos czuje że dzidzi sie nie spieszy i na usg wyszła rozmiarowo zamiast 37 to 35 t no chyba że ...:-D:-D:-D mimo wszystko nie chce wyć z bólu w własną 18stkę !!!:no:

ale pomyśl sobie że dostała byś najpiękniejszy prezent na świecie na 18te urodziny, z bólem można walczyć.... wiesz prosisz o zewnątrz-oponowe i da radę:-):-)

Witajcie Dziewczynki popołudniowo :)
Miałam dziś bardzo ambitny plan (zjeść śniadanie, posprzątać chałupkę, pójść na zakupki i ugotować coś fajnego, posiedzieć z Wami), ale przyszłado mnie siostra mojego M i zdążyłam tylko zjeść śniadanie... Jeszcze jak ona była wrócił mój M i pojechaliśmy razem na zakupy. Jeszcze rodzinkę spotkałam i zeszło się trochę dłużej niż planowałam... Jak wróciliśmy zjedliśmy obiadek i M poodkurzał... A ja powinnam podłogę chociaż umyć, bo ma przyjść moja przyjacółka z facetem...
Jak oni pójdą to chyba wezmę się za mojego siłą, bo normalnie już nie mam siły nic robić... Muszę "zachęcić" Maleństwo do wyjścia :) :)

reklama
hahahahaaha noooo nasi ukochani to teraz mają "ciężkie czasy" hehehehhe
mój nie chce dac się namówic bo się boi.... łeeeeee czyli czeka mnie noszenie mojego słodkiego ciężaru aż sam się zdecyduje że już czas....

Zawsze mozesz spróbowac chodzenia po schodach

ja dzisiaj rycze pół dnia
siedze sama w domu i chyba chopla na łepetyne juz dostałam

Do góry