anne
Fanka BB :)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzień dobry ja już się wyspałamod 24 do 4
przejrzałam papiery na obronę zjadłam pomarańcze i nie wiem co robić dalej ze sobą... albo będzie pranie albo czytanie albo znowu spanie...
miłęgo dnia!!
ucięło mi prawie cały post,musze się zaraz od nowa produkować
No właśnie kogo??? Trochę duża różnicahej,dziś byłam na wizycie u gp-u nas to lekarz rodzinny,bo tutaj w Irlandii nie chodzi się do ginekologa tylko do gp.Powiedział mi,że w karcie mam wpisane 35 tydzień i 5 dzień,a według niego jest to 38 tydzień.I kogo tu słuchać?
Nie martw się. Ja w pierwszej ciąży prawie od początku miałam bakterie w moczu i cały czas brałam furagin, ale nie leżałam na to w szpitalu. Fakt dziecko urodziło się z ogromną ilością bakterii i wylądowałyśmy w szpitalu na 10 dni, a potem wizyty w CZD w W-wie i 2 lata dziecko na lekach:-( To był refluks pęcherzowo-moczowycieszymy sie że jesteś
ja odebrałam dzisiaj wyniki badań moczu
dalej jakaś ostra infekcja :|
Obawiam sie ze to w połączeniu z anemią połozy mnie do szpitala juz po poniedziałkowej wizycie
Myślałam że tylko ja jestem taka że pakuję się jak mnie coś ostro zaboli, ale widzę że nie jestem odosobnionao kurcze no to faktycznie się lepiej spakuj!! i dawaj znac jak się sytuacja rozwija
mnie też te moje skurcze wczoraj tak przeraziły że dopakowałam torbę w parę minut
dzisiaj tylko rano od 6 do 10 mnie bolało, potem kilka razy zakłuło i spokój.. przespaqłam 3 godzinki wciągu dnia... i teraz też mi się cos zaczyna majstrowaćale nie jest to tak bolesne jak wczoraj więc się nie przejmuję.. ale boli totalnie jak na okres, ciągnie, boli krzyż, a w najgorszych momentach boli prawie po kolana
ale rozmawiałam ze swoim lekarzem i mam przyjechac jak będzie bardzo bolało albo często albo mały będzie się ruszał mniej niż 3 razy na godzinę
confused: no to mam zajęcie
)...
No w końcu to już wielkimi krokami zbliża się nasz czas. Styczniówki kończą, marcówki czekają, a my wysuwamy się na pierwszy plan i teraz nam będą zazdrościć:-)Tygrynko- to u Ciebie tak jak u mnie.....
widze ze juz kazda z nas zaczyna się "sypac" i coraz wiecej symtomów zblizającego się porodu...
O matko 2,5???kurcze to nieźle już się u nas dziejeJa na razie z takimi bolesnymi skurczami jak pisze tygrynka nie mam do czynienia jak boli to wcale mi to nie przeszkadza coś czuje że następna to Ty się rozpakujesz kochana :-)) Moja torba (a raczej 2 i pół) juz stoi :-)
jak tygrynka??
No w końcu to już wielkimi krokami zbliża się nasz czas. Styczniówki kończą, marcówki czekają, a my wysuwamy się na pierwszy plan i teraz nam będą zazdrościć:-)
O matko 2,5???To ty masz zamiar w szpitalu do wiosny leżeć? Ja mimo wszystko życzę ci szybkiego opuszczenia szpitala, ale jak tam sobie chcesz
![]()
Mamo Sówko,co mi się dzieje? nie wchodzą mi całe posty???
hehe Plastelinka pewnie chce sobie wygodnie pożyć do wiosny - wszystko za nią zrobią, jedzenie podadzą, ona tylko maluszkiem się zajmie;-)