reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie Lodoweczki:-)
Ja dzisiaj niby dobrze spalam ale stawy mnie bola jak "stara babe":szok::szok:juz nie moge zwlec sie z lozka...okropne i do tego jakies mdlosci mam:wściekła/y::baffled: Oooo, ludzie.
Milego dnia Kochane.

reklama
Witam brzuchatki
A u mnie noc ok tylko raz na siku:confused:
No ale z rana cisnienie 149/99, pozniej 130/85 i tak mam co troche raz takie raz takie, obrzeki tylko na nogach :no: nie duze ale sa:baffled:
Dzidzia tez raz spokojna a raz jak sie przeciagnie to ojojooo ;-)
Dziewczyny czy wy tez czesto chodzicie tak do kibelka?? Bo ja nieraz az ze 4 razy na dzien musze :szok:, niby sie ciesze , ale w ksiazce wyczytalam ze organizm sie juz zaczyna przygotowywac i sie oczyszcza :confused: hmmm ciekawa no nie? :zawstydzona/y:

witam się i ja niedzielnie;-)

u nas noc fatalna... bo pękła nam rura przy kranie w kotłowni.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cały domek zalany, podłogę szlak trafił... ja się trochę wystraszyłam, bo jak wstaje w nocy do ubikacji to nie zapalam światła, idę i czuje że mi w stopy mokro, najperw pomyślałam że nie zdążyłam na kibelek:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale nie... przez pół nocy wycieraliśmy podłogę... jestem masakrycznie styrana... zaraz się położe to może uda mi sie zasnąć....

kinia tak to ja nie mam :-D bo czesciej mam zaparcia niz kupcie :-( no ale podobno w ciazy tak jest :-( a dziewczyny macie tez tak ze po zjedzeniu czegos czekoladowego malenstwo u was szaleje ? :szok: bo moj to fika jak szalony :szok: :-D

Witam Śnieżynki:-)
Ja też tylko na chwilkę,bo mąż jutro wyjeżdża:-( więc chcę wykorzystać ostatnie chwile przed wyjazdem.Jutro pewnie będę bardzo smutna:-(,już dziś jestem:-(.
Do tego mam jutro księdza po kolędzie-fajnego mamy księdza i dobrze się znamy,ale i tak nie lubię tego wyczekiwania na niego-bo nie wiadomo nigdy o której zjawi się u nas:tak:
Samopoczucie takie sobie mam,w nocy śniły mi się jakieś koszmary,brzuch mi coraz bardziej doskwiera-rośnie z dnia na dzień jeszcze:tak:Miłego wieczoru:-)

Witajcie kochane!!!
U mnie w porzadku troszke tylko brzucho boli ale nie ma źle.... jestem zmeczona bo dzis robilismy malemu Sebusiowi male przyjecie urodzinowe (mial 3 latka we wtorek) ide sie polozyc troszke....
pozdrawiam wszystkich gorąco!!!

Alo Alo laseczki....widzę ze malo coś Was....chyba nie rodzicie jeszcze???
big_smile.jpg
U nas samopoczucie Ok ale mały daje popalić w brzuchu...jak to na wieczór przystalo wciska się z krocze niemiłosiernie i kreci głowką:)))

reklama
Witajcie Dziewuszki:-D

My około 17:00 wróciliśmy od moich Rodziców, gdzie oczywiście jak zwykle mega się objedliśmy:szok: po powrocie obejrzeliśmy Oszukać Przeznaczenie 4, ale to była jakaś masakra:wściekła/y: jak nakręcą piątą część to chyba padnę:surprised:

Warunki na drogach oczywiście tragiczne, ale akurat te największe opady śniegu udało nam się ominąć:-D jutro też muszę pojechać do Gliwic, bo na 8:00 mam dentystę -> w czwartek jeszcze raz i to już będzie ostatnia wizyta:biggrin2: we wtorek chcę zaś iść do internistki, żeby mi wpisała w kartę ciąży, że wszystko jest w porządku i od razu mają mi zrobić EKG:biggrin2:

Buziaczki:-)

Do góry