reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hej Lutóweczki :-) na forum cisza więc pewnie się weekendujecie mężusiami :-) a ja siedzę sama w domu bo mąż ma dziś mega nadgodziny i może na 20 ściągnie do domu :-( wpadł na chwilke o 14 zjadł, napalił w piecu i pojechał a mi smutno i źle ale to chyba też z niewyspania, nie no super sobota nie ma co :eek:
mam nadzieję,że u Was lepiej i z samopoczuciem i z towarzystwem ;-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie - w liście rzeczy do zabrania, którą dostałam od położnej jest książeczka zdrowia. No i tak się zastanawiam-dla kogo ta ksiażeczka?
A wogóle dowiedziałam się, ze w moim szpitalu na razie wprowadzili absolutny zakaz porodów rodzinnych i odwiedzin na oddziale położniczym.

nie mam pojęcia co z tą książeczką zdrowia, nic takiego nie mam i nie wezmę:no:
a co do zakazu porodów rodzinnych to się też tego boję, no ale dzięki mojemu lekarzowi czuję się pewniej, bo wiem że nam pomoże i jakoś wkręci męża w razie czego...

tak noszę bliźniaczki pod sercem :-)
ja bardzo nie lubię być sama :-(

no ale Was jest trzy jakby co;-)
a ja właśnie lubię czasem pobyć sama...

wróciłam ze spotkania ze znajomymi, którzy mają dwu miesięcznego synka - miodzio:sorry: też już chcę tulić swojego:tak:a teraz zabieram się za pisanie pracy:tak:

o matko, godzina 14 a tu cisza????:szok::szok::szok:
dziewczynki co z Wami??? ja wiem, że łikend, no ale bez przesady:-p
miłego dnia..tym co się tu pojawią:confused2::-p hehehe nie nooo wszystkim:tak:

witam ;p u mnie duzo sie dzialo :p wczoraj goscie od 16 :szok: do 2 w nocy :szok: dzis spalam do 13 :zawstydzona/y: :-D a i we wtorek wkoncu bede miec lepszy necik :-D a tak to dobrze sie czuje tylko zgage mam :-( musze gume isc kupic :-(

Cześć Śnieżynki :-) ja dopiero teraz mam chwilkę więc się witam niedzielnie, miałam na dzisiaj zapowiedzianych gości i od rana cały czas za czymś goniłam i nie miałam czasu, a teraz już posprzątałam po gościach i mam chwilkę dla siebie :tak: więc zaglądam tutaj :-) nocka oczywiście zarwana a ja wkońcu zasnęłam to obudziłam się o 9 a to bardzo późno jak dla mnie :szok: i mały szok rano,że nie zdążę no ale opanowałam wszystko obiad, ciasto i porządki ale teraz mam dośc, więc jeszcze tylko prysznic i łóżeczko :-)
do jutra Ciężarówki :-)

reklama
Witam ja miałam termin na luty ale mój smyk sie spieszył i urodził sie 26 listopada
też chciałam miec dziecko z poczatku roku a tu psikus ;-)
urodziłam w 27tyg i 6 dniu ciąży mały lezy w szpitalu w inkubatorze ale ma sie dobrze :laugh2:

http://tickers.smyki.pl/s/28917/29942.jpg" alt="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl" title="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl

Gratuluje słodki aniołeczek...ale się szybko wypakował na świat noooo....cieszę się że zakończyło się wszytko pozytywnie...dużo zdrowia i sił dla was

Do góry