reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hej Lutóweczki :-) na forum cisza więc pewnie się weekendujecie mężusiami :-) a ja siedzę sama w domu bo mąż ma dziś mega nadgodziny i może na 20 ściągnie do domu :-( wpadł na chwilke o 14 zjadł, napalił w piecu i pojechał a mi smutno i źle ale to chyba też z niewyspania, nie no super sobota nie ma co :eek:
mam nadzieję,że u Was lepiej i z samopoczuciem i z towarzystwem ;-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie - w liście rzeczy do zabrania, którą dostałam od położnej jest książeczka zdrowia. No i tak się zastanawiam-dla kogo ta ksiażeczka?
A wogóle dowiedziałam się, ze w moim szpitalu na razie wprowadzili absolutny zakaz porodów rodzinnych i odwiedzin na oddziale położniczym.

nie mam pojęcia co z tą książeczką zdrowia, nic takiego nie mam i nie wezmę:no:
a co do zakazu porodów rodzinnych to się też tego boję, no ale dzięki mojemu lekarzowi czuję się pewniej, bo wiem że nam pomoże i jakoś wkręci męża w razie czego...

tak noszę bliźniaczki pod sercem :-)
ja bardzo nie lubię być sama :-(

no ale Was jest trzy jakby co;-)
a ja właśnie lubię czasem pobyć sama...

wróciłam ze spotkania ze znajomymi, którzy mają dwu miesięcznego synka - miodzio:sorry: też już chcę tulić swojego:tak:a teraz zabieram się za pisanie pracy:tak:

o matko, godzina 14 a tu cisza????:szok::szok::szok:
dziewczynki co z Wami??? ja wiem, że łikend, no ale bez przesady:-p
miłego dnia..tym co się tu pojawią:confused2::-p hehehe nie nooo wszystkim:tak:

witam ;p u mnie duzo sie dzialo :p wczoraj goscie od 16 :szok: do 2 w nocy :szok: dzis spalam do 13 :zawstydzona/y: :-D a i we wtorek wkoncu bede miec lepszy necik :-D a tak to dobrze sie czuje tylko zgage mam :-( musze gume isc kupic :-(

Cześć Śnieżynki :-) ja dopiero teraz mam chwilkę więc się witam niedzielnie, miałam na dzisiaj zapowiedzianych gości i od rana cały czas za czymś goniłam i nie miałam czasu, a teraz już posprzątałam po gościach i mam chwilkę dla siebie :tak: więc zaglądam tutaj :-) nocka oczywiście zarwana a ja wkońcu zasnęłam to obudziłam się o 9 a to bardzo późno jak dla mnie :szok: i mały szok rano,że nie zdążę no ale opanowałam wszystko obiad, ciasto i porządki ale teraz mam dośc, więc jeszcze tylko prysznic i łóżeczko :-)
do jutra Ciężarówki :-)

reklama
Witam ja miałam termin na luty ale mój smyk sie spieszył i urodził sie 26 listopada
też chciałam miec dziecko z poczatku roku a tu psikus ;-)
urodziłam w 27tyg i 6 dniu ciąży mały lezy w szpitalu w inkubatorze ale ma sie dobrze :laugh2:

http://tickers.smyki.pl/s/28917/29942.jpg" alt="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl" title="Suwaczki dla rodzicow - smyki.pl

Gratuluje słodki aniołeczek...ale się szybko wypakował na świat noooo....cieszę się że zakończyło się wszytko pozytywnie...dużo zdrowia i sił dla was

Do góry