reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

poszłam dziś do lekarza (rodzinnego,bo tu nie chodzi się do ginekologa) i mówię ,że moja dzidzia słabo się rusza od 2 tygodni,a on bo dziecko się teraz przemieszcza często i że nie może dzidzi znależć,bo chyba mam dużo wód płodowych-moje przemylenie-gdyż mam duży brzusio,ja do niego ,że może usg powinnam zrobić(gdyby nie to że robiłam prywatnie,miałabym od początku tylko jedno),a on na to ,że za 4 tygodnie mi zrobia w szpialu-paranoja!!!
O matko !!! Masakra jakaś!! Chociaż powiem Ci, że ja też gdyby nie prywatne wizyty miałabym tylko 1 usg "państwowo" i to w dodatku pierwsze,stwierdzające ciążę....
Po co płacić na NFZ??

reklama
Witajcie Lutóweczki!ale sie za Wami stęskniłam,! troszkę mnie tu nie było..
ale u mnie w miarę wszystko ok..kocioł dalej z remontem,ale już po niedzieli się przeprowadzamy..w czwartek byłam na wizycie mała rośnie wszystko ok..i nawet język wystawiała jak ją podglądaliśmy;-)
aparatka mała:-)
kurde od wczoraj mnnie chyba choróbsko bierze.. boli mnie całe gardło..pije mleko z miodem ale nie przechodzi..brałyście coś na gardło w ciąży????

Cześć Dziewczynki. Niezbyt często mam czas coś tutaj napisać, bo z jednej strony muszę leżeć, a z drugiej opiekuje się córcią, którą akurat w ostatnim czasie roznosi :szok:i z tego odpoczynku niewiele mi wychodzi. Ale czytam sobie Was i często bardzo podnosicie na duchu:biggrin2:
olenka12345, też mam chore gardło i ogólnie jestem przeziębiona. Lekarka zapisała mi takie fajne tablety do ssania "Laryng Up". Bardzo pomagają i są bez recepty.

Nacinania krocza nie ma się za bardzo co bać (łatwo pisać:-p), bo czasami to lepsze niż męczenie siebie i dzidziusia. Miałam nacięcie i zupełnie tego nie poczułam, a córeczce może uratowało to zdrowie, bo miała pępowinę dwa razy owiniętą wokół szyi o czym nikt wcześniej nie wiedział. Miejmy nadzieję, że trafimy na dobre położne, które będą wiedziały co robią.

Cześć Dziewczynki. Niezbyt często mam czas coś tutaj napisać, bo z jednej strony muszę leżeć, a z drugiej opiekuje się córcią, którą akurat w ostatnim czasie roznosi :szok:i z tego odpoczynku niewiele mi wychodzi. Ale czytam sobie Was i często bardzo podnosicie na duchu:biggrin2:
olenka12345, też mam chore gardło i ogólnie jestem przeziębiona. Lekarka zapisała mi takie fajne tablety do ssania "Laryng Up". Bardzo pomagają i są bez recepty.

Dzięki kochana za info..zaraz polecę sobie do apteki i grzac sie do wyrka! zajrze później,miłego dnia Wam zyczę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Mamusie:-)sobotnio i slonecznie. Wszystkim spragnionym wysylam promyczek sloneczka;-):-)Ja dzisiaj od samego rana na nogach:tak:Ale plecy cos mnie dzisiaj bola:wściekła/y: Na pocieszenie kupilam na miescie Lattemacchiatto i juz mi lepiej:-DDzisiaj jakos spokojnie nocka minela na szczescie.
Milego dzionka Wam zycze;-)

Do góry