reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Aninaka to jeden z moich lepszych dni jezeli chodzi o sily fizyczne:tak::-D:-D
Psychicznie jest gozej, bo dzisiaj przyszlo info od mojej pani prawnik, ze idziemy z biurem pracy przed sad:szok::szok:No i zobaczymy co z tego wyjdzie:-:)eek:
Wstrzymali mi kase i mamy kruchutko:no::no: a czlowiek przepracowal 2 lata uczciwie:wściekła/y::-(Ach, jak sie wali to sie wali.
Ide spac dziewczynki, milej nocki

Kochana trzymam kciuki zeby wszystko sie rozwiazalo na Twoja korzysc:tak::tak:

AgaB mi sie niestety kiedys tez tak zrobilo i dalam se spokoj z gliterami:-:)wściekła/y:, Wiec niestety nie umiem Ci pomoc:no::no:

Dzien dobry lutoweczki:-)

Ja na dzis zadnych szczegolnych planow nie mam:no:
Troszke humorek mi nie dopisuje, bo z jednej strony ciesze sie bardzo, ze juz we wtorek lece do Polski, a z drugiej tak mi zal mojego mezusia bo musi zostac do 17 i pracowac:-:)-( No i taka rozdarta z tego powodu jestem:-:)-( Eh nie lubie go tak samego zostawiac, bo to takie duze dziecko jest:sorry::sorry:

Milego dnia:-):-)

reklama
witan kochane mamuski :-D ja sie wyspalam choc o 2 wstalam na siczku i ogladalam tv :szok: bo nie moglam spac ale po godz usnelam i do rana spalam :-D a wczoraj bylam w szkole rodzenia i wiecie co :szok: w moim szpitalu nacinaja krocze przy porodzie :szok: nie czekaja i nie patrza czy dam rade sama urodzic :szok:

ooooo !!! i zaczelam 30 tc :-D yeaaa :-D

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek Lutoweczki :)
Ja dziś znowu wagaruję :) Muszę tylko na chwilę do szefa jechać ustalić pewne rzeczy i brykam z powrotem do domciu.
Ja dziś w nocy tysz spać nie mogłam... Jakieś głupoty mi się śniły.... A jak już usnęłam to mężuś wstawał i oczywiście był bardzo cicho :) A jak on już wyszedł i usnęłam, to koleżanka z pracy zadzwoniła.... I tak w kółko....

Dzień dobry dziewczynki:-D ja na chwilę wpadłam bo dzisiaj mam ambitny plan pisania zaliczenia na matmę z macierzy....:confused2::confused2::confused2: a potem wieczorkiem na ćwiczenia...:confused2: cały dzień spaprany:confused2: miłego dnia Wam życzę:-D

hej śnieżynki...sama się sobie dziwie, że już nie śpie, bo noc mialam koszmarną:confused2::confused2: skurcze łydek, bóle kręgosłupa i rozpaczliwe szukanie wygodnej pozycji do spania:confused2::confused2: okropne....no i te chodzenie na siusiu....zjadłam śniadanko i mam lenia, nie wiem co ze sobą dzisiaj robić:sorry::sorry::sorry:

Dzień Dobry Śnieżynki:-)

Ja coś u rodziców nie mogę się wyspać, bo strasznie cienki materac i nie jestem przyzwyczajona, ale zostanę tu jeszcze chyba do niedzieli, bo jutro jedziemy do wujka na imieninki, więc nie opłaca mi się tak jeździć w kółko:-p a Mężuś mi wczoraj napisał, że wraca dopiero we wtorek:tak: w środę miałby już do tej Serbii jechać, ale napisał, że nie pojedzie, bo to bez sensu jak dopiero wróci we wtorek no i tak Serbia chyba przesunięta będzie, więc nie wiadomo czy nie pojedzie, ale później:wściekła/y:'

Buziaczki kochane i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-D

P.S. Mi hemoglobina wczoraj wyszła 11,3 więc wcale za dużo mi się nie podniosła i myślę, że nawet tabletki mi ginek da:eek: no, ale zobaczymy co powie:tak:

Cześć Brzuchatki :-)

Właśnie wstałam i zbieram się do życie ;-)
Miałam dzisiaj jakąś koszmarną noc. :-( Nie mogłam spać, cały czas przewracałam się z boku na bok szukając sobie miejsca :confused2:
A rano to się obudziłam taka połamana, że nie mogłam się wyprostować, bo mnie wszystko w środku bolało :-( Echhh, uroki zaawansowanej ciąży. :eek:
Ale już wszystko OK. Jest lepiej. :tak:

Zmykam zrobićsobie jakieś śniadanko i wracam do Was

Buziaki :-D

ja się mogę tylko podpisać pod tymi opisami ciężkiej nocy:tak: plus dodać plamkę krwi od siebie, którą zauważylam w nocy i plamienie na różowo od rana:-( zaczynam się cieszyć że idę do szpitala:-(

Celirę chyba na noc zatrzymali u tego dentysty:eek:

Hello:-) Witam wszystkich:-) Nigdzie mnie Tygrynka nie zatrzymali:-) Bidulo widzę że nie masz za ciekawej sytuacji z tymi plamieniami, ale trzymam kciuki żeby było dobrze:tak:
Wczoraj po tym dentyście to miałam ochotę sobie lufę walnąć;-) Ale nawet bezalkoholowego nie kupiłam, bo po znieczuleniu byłam. A tu jeszcze 2 zęby do naprawy i 1 na pewno będzie boleć:eek: Lekarz powiedział że od razu mi sypnie znieczulenie.
Masakryczną miałam noc, nie spię od 4 rano, bo mnie strasznie więzadła macicy zaczęły boleć:szok: Ja nie wiem czy to jest normalne. I teraz też boli, takimi falami - chwilę boli i przestaje i znowu...:szok:

reklama
Tygrynko, biedactwo - już niedługo, wytrzymasz, dasz radę :-)

Celirko mi też by się wypadało wybrać do dentysty, ale boję się, że będzie taka masakra jak u Ciebie i wyzytę odwlekam jak się da ;-)

No Dziewczynki, uciekam :-)
Jadę na małe zakupy i z samochodem na myjnię.
A po południu uciekam do Rodziców - wypad weekendowy, bo już dawno nie byłam. ;-)
Także pojawię się pewnie dopiero w poniedziałek.

Zatem miłego weekendu wszystkim życzę :-D

Do góry