reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witam wszyskie lutuweczki w trochę pochmurny dzień. Nie było mnie już kilka dni tzn. wczoraj poczytałam, a dziś się uaktywniam. Tylko muszę się rozkręcić, bo do szkoły rodzenia nie chodzę więc na ten temat się nie udzielę. :no: Ale poczekam może coś mi do głowy wpadnie:sorry:

Dzień dobry Wszystkim :-)

Już jestem na nogach i po śniadanku.:tak:
Zapowiada się dzisiaj piękny dzień. Na termometrze +10 , a za oknem słoneczko :-D

Miłego :rofl2:

U nas z tą pogodą nie jest tak wspaniale jak we Wrocławiu.Zimno niby nie jest, ale wieje kropi, czasem słońce wyjdzie,ale tylko czasem, poza tym jest nieprzyjemnie.

Dzień dobry Brzuchatki :biggrin2:
ja już po małych zakupach-główyny cel to proszek do prania dla dzidziusiów więc dziś zaczynam pranko :tak:jestem aż cała podekscytowana :D hehe
ale dobry humor mam z kilku powodów, wczorajsza super rozmowa z mężusiem-fajnie było ;-) nooo i dostałam dziś kolejny dowód od losu,że UCZCIWI ludzie chodzą jeszcze po tym świecie :tak: zajrzałam dziś do skrzynki a tam list z ŁODZI a w środku moja zagubiona legitymacja ubezpieczeniowa i dowód osobisty :-D co prawda już jestem w trakcie oczekiwania na nowe dokumenty i koszty również poniosłam, no ale za błędy trzeba płacić,,,, niemniej miło jest pomyśleć,że Świat nie jest jednak taaaaki zły :-D

Witam wszyskie lutuweczki w trochę pochmurny dzień. Nie było mnie już kilka dni tzn. wczoraj poczytałam, a dziś się uaktywniam. Tylko muszę się rozkręcić, bo do szkoły rodzenia nie chodzę więc na ten temat się nie udzielę. :no: Ale poczekam może coś mi do głowy wpadnie:sorry:
Spokojnie zdamy relację co było:tak::-) może jakoś choć troszkę pomożemy;-)
U nas z tą pogodą nie jest tak wspaniale jak we Wrocławiu.Zimno niby nie jest, ale wieje kropi, czasem słońce wyjdzie,ale tylko czasem, poza tym jest nieprzyjemnie.
Widze że nie tylko ja mam pogodę pod psem;-):-)
Dzień dobry Brzuchatki :biggrin2:
ja już po małych zakupach-główyny cel to proszek do prania dla dzidziusiów więc dziś zaczynam pranko :tak:jestem aż cała podekscytowana :D hehe
ale dobry humor mam z kilku powodów, wczorajsza super rozmowa z mężusiem-fajnie było ;-) nooo i dostałam dziś kolejny dowód od losu,że UCZCIWI ludzie chodzą jeszcze po tym świecie :tak: zajrzałam dziś do skrzynki a tam list z ŁODZI a w środku moja zagubiona legitymacja ubezpieczeniowa i dowód osobisty :-D co prawda już jestem w trakcie oczekiwania na nowe dokumenty i koszty również poniosłam, no ale za błędy trzeba płacić,,,, niemniej miło jest pomyśleć,że Świat nie jest jednak taaaaki zły :-D
Super że Ci zwrócił ktoś dokumenty:tak: mało takich ludzi na świecie:sorry:

reklama
Witam mamusie:-)
Ja dzisiaj juz po obejrzeniu mieszkanka:tak:No musze powiedziec, ze podoba sie nam bardzo:tak:ale teraz juz od tych nam na gorze zalezy czy nam sie ono dostanie czy tez nie:-(Podobne oprocz nas 4 rodziny sie ubiegaja jeszcze...
Ale fajne jest bo 4 pokoiki i kuchnia osobno z jadalnia, 2 balkony no i najwazniejsze, ze 30eu drozsze niz obecne (2 pokoje bez balkonu) wiec nic tylko sie zgodzic:-) Zobaczymy jednak jak sprawy sie potocza.
Milego dnia:-)

Do góry