monikasia
Fanka BB :)
A jeszcze lepiej jak sasiedzi daleko saGrunt, to mieszkać w domku jednorodzinnym ;-)
Przynajmniej nie musisz się przejmować sąsiadami ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jeszcze lepiej jak sasiedzi daleko saGrunt, to mieszkać w domku jednorodzinnym ;-)
Przynajmniej nie musisz się przejmować sąsiadami ;-)
Bardzo ci współczuję ale trzymam kciuki. Ja po takiej wiadomości to bym chyba ześwirowała, ale doceniam u ludzi szczerość. Wierzę że wszystko się dobrze ułoży. Ja muszę spadać, bo mam próbe z dzieciakami, a wieczorkiem idę do rodziców na karty (tradycja piątkowa) więc pewnie do jutra.Powiedzieli o powiklaniach po porodzie ze musze liczyc sie z usunieciem macicy,dostalam 9 opakowan zelaza po 28 kapsulek mam je przyjmowac 3 razy dziennie po 1 tabletce,to w razie krwotoku ktory mi grozi:-( z tego co widzialam mam naprawde duzo wod.Juz sama nie wiem co robic,jak nie lozysko to te wody.Pani doktor powiedziala ze musi mi to powiedziec bo moze byc taka sytuacja ze nie przezyje i cenie ja za szczerosc w koncu musi powiedziec o wszystkich zagrozeniach.To moja 3 cesarka i juz nie bedzie tak latwo przy porodzie a i powiedziala ze musze sciagac pokarm od 36 tyg ciazy,bo jak dziecku spadnie cukier musza podac dziecku moj pokarm.