reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No wlasnie, ja juz z ta szyjka zaczynm miec schize:szok::szok: Bo do ginki pojde dopiero w grudniu, a tu ginekologicznie raczej sie nie bada, wiec skad mam wiedziec czy wszystko jest ok? Z tego co czytalam to skracajaca sie szyjka nie daje zadnych objawow:no:

reklama
chyba nie, tzn, wiadomo - każda ciąża jest inna. ale my nawet jak mieliśmy wyraźnie zakazane, to się parę razy przytuliliśmy (wg zasady - co małego stworzyło to go nie zabije:-p) i nic się nie stało:tak: ale jakby pojawił się ból czy krwawienie to natychmiast orzestańcie i zgłoś się do lekarza:tak:

A ja się dzisiaj rzuciłam na kulki takie rozświetlające za 2,50zł, x2 :tak:wzięłam kolor ciemniejszy o ton, niż moja cera i takie jasne. Uwielbiam te perłowe odcienie, a co niech widzą w Anglii że Polska nie taka biedna:confused2:
Jestem po kąpieli, i strzyżeniu, gładziutka jak lusterko:cool2:Jutro zostanie mi wyrwanie brwi i pomalowanie paznokci u stóp...w razie bym musiała się rozbierać do gaciów w poszukiwaniu metalowych rzeczy na lotnisku...:sorry:
Ogólnie to Oskar strasznie mało dzisiaj kopał, dziwne, przeważnie co godzinę czułam mocne kopniaki , a dzisiaj to kopnął parę razy w południe i jakieś 10 minut temu
:eek:

Guszka widze że przygotowania pełną parą:tak:
a co do malucha, to pewnie go porządnie uśpiłaś dzisiejszym lataniem, dobrze, że chociaż się odezwał, pewnie jak się położysz, odpoczniesz, albo jutro jak się wyśpisz to odezwie się mocno jak zwykle, nie martw się:tak:

chyba nie, tzn, wiadomo - każda ciąża jest inna. ale my nawet jak mieliśmy wyraźnie zakazane, to się parę razy przytuliliśmy (wg zasady - co małego stworzyło to go nie zabije:-p) i nic się nie stało:tak: ale jakby pojawił się ból czy krwawienie to natychmiast orzestańcie i zgłoś się do lekarza:tak:

To mnie uspokoilas, bo juz sie balam, ze bede musiala miec abstynencje do grudnia:szok:

Guszka widze że przygotowania pełną parą:tak:
a co do malucha, to pewnie go porządnie uśpiłaś dzisiejszym lataniem, dobrze, że chociaż się odezwał, pewnie jak się położysz, odpoczniesz, albo jutro jak się wyśpisz to odezwie się mocno jak zwykle, nie martw się:tak:
Tak wiem, też tak samo sobie tłumaczę:tak: Zauważyłam, że takie szukanie problemów, bo mały kopnął 8 a nie 11 razy jest bezsensowne. Człowiek szuka dziury w całym no ale co zrobić, taka mądra już się urodziłam:happy:

reklama
Do góry