monikasia
Fanka BB :)
Ooo, moja to dzisiaj w nocy to dala czadu jak nigdy az moj M sie zaniepokoilEmek kopie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo, moja to dzisiaj w nocy to dala czadu jak nigdy az moj M sie zaniepokoilEmek kopie...
Ooo, moja to dzisiaj w nocy to dala czadu jak nigdy az moj M sie zaniepokoil
No, no,ze tak rozrabia w nocya czym sie M niepokoil ze tak mala lobuzuje/?
Moj M jest juz przyzywczajony hehee do lobuzowania..hehe
Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(
bez takich tutajno wiesz jeszcze trochę czasu z nim spędzę, więc wolałam się zaprzyjaźnić, inaczej mogłabym się na niego fochnąć i odstawić i co wtedy??