reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Zrobili tak, że skreślą mnie z listy studentów i mam się reaktywować tuż przed obroną. MGR robię na prywatnej uczelni i tu jakieś dziwne zasady są. Ale wolę to niż tą nerwówę i stresy na UAM na germanistyce. Wystarczą mi 3 lata:-)

A z czego piszesz? A w ogóle to możemy jeszcze w piątek pogadać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja socjologia też prywatnie, mam przedłużony termin oddania pracy, u nas się płaci za skreślenie z listy i ponowne wpisanie:tak:
jasne, pogadamy w piątek:tak:
też zmykam, poleżeć po obiadku, miłego wieczorku,paaa

Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(

Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(
musisz leżec ile się da, bo siedzenie tak samo obciąza jak stanie. Będzie dobrze.

reklama
wwytrwasz kochana..

hejka

ja mam malo czasu na forum....Jaska wukrza:wściekła/y: A Emek kopie...:laugh2:

Do góry