reklama
aninaka
Fanka BB :)
wstydź się
i posprzątaj
do kiedy musisz oddać pracę? nie powiem że po raz kolejny się pytam
wstydzę się
A pracę to MIAŁAM oddać do końca października. Teraz to już kiedy chcę. Byleby się zmieścić do września przyszłego roku
Ale ja mam swój prywatny termin: do LUTEGO!!!
aninaka
Zrobili tak, że skreślą mnie z listy studentów i mam się reaktywować tuż przed obroną. MGR robię na prywatnej uczelni i tu jakieś dziwne zasady są. Ale wolę to niż tą nerwówę i stresy na UAM na germanistyce. Wystarczą mi 3 lata:-)
A z czego piszesz? A w ogóle to możemy jeszcze w piątek pogadać
A z czego piszesz? A w ogóle to możemy jeszcze w piątek pogadać
aninaka
Dobra, uciekam na dalszy ciąg zakupów. Do napisania wieczorem!! Chyba, że mąż się do kompa przypnie.
Pa!
Pa!
Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(
_Pysia_
musisz leżec ile się da, bo siedzenie tak samo obciąza jak stanie. Będzie dobrze.Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(
monikasia
O, ludzie tego to niewiedzialammusisz leżec ile się da, bo siedzenie tak samo obciąza jak stanie.
A ja bylam na poczcie i ledwo przyszlam do domku, zaziajalam sie jak ...niewiem co
A, i jutro z rana ide ogladac mieszkanko;-)
reklama
K
Kampoolka
Gość
wwytrwasz kochana..Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(
hejka
ja mam malo czasu na forum....Jaska wukrza A Emek kopie...