reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Zrobili tak, że skreślą mnie z listy studentów i mam się reaktywować tuż przed obroną. MGR robię na prywatnej uczelni i tu jakieś dziwne zasady są. Ale wolę to niż tą nerwówę i stresy na UAM na germanistyce. Wystarczą mi 3 lata:-)

A z czego piszesz? A w ogóle to możemy jeszcze w piątek pogadać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja socjologia też prywatnie, mam przedłużony termin oddania pracy, u nas się płaci za skreślenie z listy i ponowne wpisanie:tak:
jasne, pogadamy w piątek:tak:
też zmykam, poleżeć po obiadku, miłego wieczorku,paaa

Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(

Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(
musisz leżec ile się da, bo siedzenie tak samo obciąza jak stanie. Będzie dobrze.

reklama
wwytrwasz kochana..

hejka

ja mam malo czasu na forum....Jaska wukrza:wściekła/y: A Emek kopie...:laugh2:

Do góry