reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Wlasnbie sie dowiedzialam, ze dzisiaj nici z ogladania mieszkanka bo pani ktora ma klucze, miala wypadek i lezy w szpitalu:szok::no:
Ech, zycie...

Przykro mi:-:)-(

Czesc dziewczynki:-)

Guszka trzymam kciki za wizyte, i za wszystkie Twoje sprawy, ktore musisz dzis zalatwic:tak:

Ja juz za 2 tygodnie tez wylatuje, huuuuuuuuuura!!!!!!!!!!!!:laugh2:

U mnie dzis leje i jestem przez to mega senna, ale mam lepszy humorek, bo mezus dzis sobie zrobil wagary i do pracy nie polazl:-)

Milego dnia kochane lodoweczki:-)

trzymam kciuki za Twoją wizytę, sny zazwyczaj spełniają się na odwrót (mi od początku ciąży śniło się, że będzie córeczka, a jest synuś:-)) więc na pewno wszystko będzie dobrze:tak: Miłego poranka Wam życzę;-)

hey lasencje

też tak mam że śni mi się na odwrót, śni mi się cosik to znaczy że będzie odwrotnie, ale cóż chyba tak to juz jest

więc Gocha no stress

Cześć Dziewczynki :-)

Wczoraj późno wróciłam i już nie miałam na nic ochoty - zjadłam tylko świeżego ananaska ;-) i poszłam spać.
Na wczorajszej wizycie nie było tak źle. Głupie baby z laboratorium mnie wcześniej wystraszyły, a okazało się, że mam tylko trochę za mało czerwonych krwinek :eek:.
Podjem trochę żelaza i po niewielkiej anemii nie będzie śladu.:sorry:

A dzisiaj mam USG 3D :-D
Trzymajcie kciuki Laseczki, żeby moje Maleństwo się wreszcie ujawniło;-)

Miłego dnia, :happy:

Wczoraj późno wróciłam i już nie miałam na nic ochoty - zjadłam tylko świeżego ananaska ;-) i poszłam spać.
Na wczorajszej wizycie nie było tak źle. Głupie baby z laboratorium mnie wcześniej wystraszyły, a okazało się, że mam tylko trochę za mało czerwonych krwinek :eek:.

trzymam kciuki:-D daj znać jak tylko coś będziesz wiedzieć:tak::-D

reklama

Ja juz trzymam:-)wszystko bedzie ok;-)Jak masz gdzies w poblizu jakiegos pszczelarza to polecam miod z pylkiem kwiatowym:tak::tak:Szybko Ci sie poprawi obraz krwi po tej miksturce.

Do góry