monikasia
Fanka BB :)
Wlasnbie sie dowiedzialam, ze dzisiaj nici z ogladania mieszkanka bo pani ktora ma klucze, miala wypadek i lezy w szpitalu
Ech, zycie...
Ech, zycie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnbie sie dowiedzialam, ze dzisiaj nici z ogladania mieszkanka bo pani ktora ma klucze, miala wypadek i lezy w szpitalu
Ech, zycie...
Co za pech:-(Wlasnbie sie dowiedzialam, ze dzisiaj nici z ogladania mieszkanka bo pani ktora ma klucze, miala wypadek i lezy w szpitalu
Ech, zycie...
trzymam kciuki za Twoją wizytę, sny zazwyczaj spełniają się na odwrót (mi od początku ciąży śniło się, że będzie córeczka, a jest synuś:-)) więc na pewno wszystko będzie dobrze Miłego poranka Wam życzę;-)
trzymam kciuki daj znać jak tylko coś będziesz wiedziećCześć Dziewczynki :-)
Wczoraj późno wróciłam i już nie miałam na nic ochoty - zjadłam tylko świeżego ananaska ;-) i poszłam spać.
Na wczorajszej wizycie nie było tak źle. Głupie baby z laboratorium mnie wcześniej wystraszyły, a okazało się, że mam tylko trochę za mało czerwonych krwinek .
Podjem trochę żelaza i po niewielkiej anemii nie będzie śladu.
A dzisiaj mam USG 3D
Trzymajcie kciuki Laseczki, żeby moje Maleństwo się wreszcie ujawniło;-)
Miłego dnia,
Ja juz trzymam:-)wszystko bedzie ok;-)Jak masz gdzies w poblizu jakiegos pszczelarza to polecam miod z pylkiem kwiatowymSzybko Ci sie poprawi obraz krwi po tej miksturce.Cześć Dziewczynki :-)
Wczoraj późno wróciłam i już nie miałam na nic ochoty - zjadłam tylko świeżego ananaska ;-) i poszłam spać.
Na wczorajszej wizycie nie było tak źle. Głupie baby z laboratorium mnie wcześniej wystraszyły, a okazało się, że mam tylko trochę za mało czerwonych krwinek .
Podjem trochę żelaza i po niewielkiej anemii nie będzie śladu.
A dzisiaj mam USG 3D
Trzymajcie kciuki Laseczki, żeby moje Maleństwo się wreszcie ujawniło;-)
Miłego dnia,