agapa
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o położną to do mnie też miała przyjść po pierwszym i drugim porodzie ale do dziś nie doszła. Ma jeszcze szansę... po trzecim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam, trzymam:-)Dobra Laski, idę do tej pani promotor. Trzymajcie kciuki! Pa!
No to rzeczywiscieJeśli chodzi o położną to do mnie też miała przyjść po pierwszym i drugim porodzie ale do dziś nie doszła. Ma jeszcze szansę... po trzecim
Każdy powinien być zapisany do przychodni żeby sukinkoty mogły wyciągać kasę z NFZ za pacjenta, ale najlepiej by było gdybyśmy w ogóle tam nie chodziły...
Ja to się zastanawiam tylko czy położna po porodzie to przychodzi od ginka czy od pediatry... Ja państwowo chodzę do ginekologa w innym miejscu niż chodzę do pediatry. I nie wiem gdzie i kogo należy powiadomić o urodzeniu dziecka. Na pewno zapiszę Milenkę do poradni dla dzieci, ale powinnam też ginekologa jakoś informować ?
Hej, już jestem. Pani promotor była bardzo miła, rzeczowa i pomocna:-)
Niemile wspominam tylko to, że winda na uczelni się zepsuła i musiałam dygać na 5 piętro na piechotę
Byłam poza tym w dwóch lumpeksach i kupiłam 4 ciuszki dla małej (wydałam 12 zł - majątek!;-);-);-)). Chciałam iść jeszcze do takiego dużego, ale mąż zadzwonił, że tak zatrzasnęłam drzwi wejściowe, że on nie może ich otworzyć od środka i wyjść do pracy Więc przyleciałam do domu, wypuściłam mężulka. Zaraz zjem kanapeczkę i lecę dalej. Poniedziałek dniem dostawy w second handach
Widać też kobieta i swoje humory ma