reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Niby tak ale i tak się boję :szok:
Dobrze, że mąż chce być przy porodzie, będzie mi raźniej. No chyba że się rozmyśli w ostatniej chwili :-D

Szczęściara z Ciebie :-)
Mój nie chce ze mną iść, ale może jeszcze go jakoś przekonam:tak:
A jak nie, to będę sobie niestety musiała poradzić sama:-( Też się boję, jak każda z nas, ale to chyba normalne;-)

A jak nie, to będę sobie niestety musiała poradzić sama:-( Też się boję, jak każda z nas, ale to chyba normalne;-)

Czasami faceci tylko przeszkadzaja,wiec z drugiej stony to lepiej:-)Chyba ze sie da przekonac:happy:

U nas w szpitalu tata, może być przy porodzie cały czas, lub być przy kobiecie do momentu pełnego rozwarcia, potem wychodzi na korytarz i wraca jak mama trzyma już dzieciątko w ramionach.
Myślę, że ta druga wersja powstała z myslą o tych bardziej sceptycznych facetach :)

I ja też biorę tą opcję pod uwagę.
W końcu ponoć od pełnego rozwarcia do urodzenia Maluszka to tylko chwila.
Najbardziej nam są faceci potrzebni na początku, jak mamuy skurcze, jak nas wszystko boli i trzeba nas uspokajać, głaskać i masować ;-)

U nas w szpitalu tata, może być przy porodzie cały czas, lub być przy kobiecie do momentu pełnego rozwarcia, potem wychodzi na korytarz i wraca jak mama trzyma już dzieciątko w ramionach.
Myślę, że ta druga wersja powstała z myslą o tych bardziej sceptycznych facetach :)

Dla mnie faceci nie powinni widziec za duzo:-)
Co za duzo to nie zdrowo :-D:-D

reklama
I ja też biorę tą opcję pod uwagę.
W końcu ponoć od pełnego rozwarcia do urodzenia Maluszka to tylko chwila.
Najbardziej nam są faceci potrzebni na początku, jak mamuy skurcze, jak nas wszystko boli i trzeba nas uspokajać, głaskać i masować ;-)

Dokładnie, tak jak mówisz. Szkoda, że faceci czasami są tak mało wyrozumiali. Ja jestem zdania, że skoro facet był przy poczęciu, to ma też być przy porodzie :-)

Do góry