reklama
kasia1000
Zaciekawiona BB
Dla mnie faceci nie powinni widziec za duzo:-)
Co za duzo to nie zdrowo
Wiadomo, że pewnie żadna z nas nie chciałaby żeby facet był przy porodzie tylko poto, żeby ogladać nasze krocze. Ale sam fakt, że jest jest ktoś przy nas, jest bardzo pomocny. Tak mi sie przynajmniej wydaje
Czasami sobie mysle ze juz bym chciala tulic moje malenstwo
Ciekawi mnie jak wyglada,do kogo jest podobne
Czy tez tak macie?
Ja też tak mam :-)
Szczególnie w takich chwilach jak teraz - gdy Maleństwo w brzuchu szaleje
kasia1000
Zaciekawiona BB
Czasami sobie mysle ze juz bym chciala tulic moje malenstwo
Ciekawi mnie jak wyglada,do kogo jest podobne
Czy tez tak macie?
Oczywiście, że tak. Szczególnie gdy się tak strasznie rozpycha w brzuszku. Myślę wtedy, jak bardzo może jej być nie wygodnie i jak fajnie byłoby ją mieć już przy sobie.
Albo jak wracamy z usg, gdzie ogladamy jej profilek a potem do wieczora dyskutujemy po kim będzie mieć nosek, a po kim usteczka. :-)
Dziewczynki ja powoli znikam bo za 10 min na tvn bedzie domino day a ja lubie to ogladac wiec dobranoc laseczki i caluski w brzuszki dla dzidziorkow papa
Dobranoc :-)
Kolorowych snów.
Ja teeż już się pomału zbieram, ale zajrzę jeszcze do Was przed snem :-)
kasia1000
Zaciekawiona BB
Ja uciekam robić mężulkowi kolację bo za pół godzinki wraca z pracy. No i muszę jeszcze skończyć prasowanie, bo mi się przerwa troszkę przedłużyła ))))
Dobranoc dziewuszki, papa
Dobranoc dziewuszki, papa
kingusia1991
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Co tam u Was słychać??
Ja jednak wyjeżdżam do UK ... do mojej mamy. Mam nadzieję, że ułoży mi się, choć na początku będzie ciężko... bo na odległość z moim, mój A. będzie u swoich rodziców w Norwegii zanim nie załatwię spraw w UK... ale mam nadzieję, że jakoś tą rozłąkę przetrwamy.
Co tam u Was słychać??
Ja jednak wyjeżdżam do UK ... do mojej mamy. Mam nadzieję, że ułoży mi się, choć na początku będzie ciężko... bo na odległość z moim, mój A. będzie u swoich rodziców w Norwegii zanim nie załatwię spraw w UK... ale mam nadzieję, że jakoś tą rozłąkę przetrwamy.
reklama
Cześć dziewczyny!
Co tam u Was słychać??
Nie łam się - na pewno będzie dobrze i się Wam ułoży
Bądź tylko dobrej myśli :-)
A my tu wszystkie też będziemy trzmać kciuki za pomyślne rozwiązanie sytuacji - jesteśmy z Tobą