reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Czasami sobie mysle ze juz bym chciala tulic moje malenstwo:tak:
Ciekawi mnie jak wyglada,do kogo jest podobne:laugh2:
Czy tez tak macie?

reklama
Czasami sobie mysle ze juz bym chciala tulic moje malenstwo:tak:
Ciekawi mnie jak wyglada,do kogo jest podobne:laugh2:
Czy tez tak macie?

Oczywiście, że tak. Szczególnie gdy się tak strasznie rozpycha w brzuszku. Myślę wtedy, jak bardzo może jej być nie wygodnie i jak fajnie byłoby ją mieć już przy sobie.
Albo jak wracamy z usg, gdzie ogladamy jej profilek a potem do wieczora dyskutujemy po kim będzie mieć nosek, a po kim usteczka. :-)

Czesto mlodszy synek podchodzi do mojego brzuszka,mowi ze dzidzia jest grzeczna,caluje i tuli brzuszek,wtedy jeszcze bardziej chce miec juz malenstwo przy sobie:-)a tu jeszcze 3 mies czekania:-(

Dziewczynki ja powoli znikam bo za 10 min na tvn bedzie domino day a ja lubie to ogladac wiec dobranoc laseczki i caluski w brzuszki dla dzidziorkow :-D papa

Ja uciekam robić mężulkowi kolację bo za pół godzinki wraca z pracy. No i muszę jeszcze skończyć prasowanie, bo mi się przerwa troszkę przedłużyła :)))))
Dobranoc dziewuszki, papa

Cześć dziewczyny!

Co tam u Was słychać??

Ja jednak wyjeżdżam do UK ... do mojej mamy. Mam nadzieję, że ułoży mi się, choć na początku będzie ciężko... bo na odległość z moim, mój A. będzie u swoich rodziców w Norwegii zanim nie załatwię spraw w UK... ale mam nadzieję, że jakoś tą rozłąkę przetrwamy.

reklama
Cześć dziewczyny!

Co tam u Was słychać??

Ja jednak wyjeżdżam do UK ... do mojej mamy. Mam nadzieję, że ułoży mi się, choć na początku będzie ciężko... bo na odległość z moim, mój A. będzie u swoich rodziców w Norwegii zanim nie załatwię spraw w UK... ale mam nadzieję, że jakoś tą rozłąkę przetrwamy.

Nie łam się - na pewno będzie dobrze i się Wam ułoży:tak::tak::tak:
Bądź tylko dobrej myśli :-)
A my tu wszystkie też będziemy trzmać kciuki za pomyślne rozwiązanie sytuacji - jesteśmy z Tobą :-D

Do góry