reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witajcie Lutoweczki po dlugim czasie mojej nieobecnosci.duzo opuscilam jak widze ,ale niestety problemy z internetem mialam i dlatego Was chwilowo opuscilam.U was wiele sie dzialo umnie niewiele praca dom praca dom i tak na okraglo.umnie ciaza przebiega spokojnie jak dotej pory,nogi tylko puchna i bola plecy ale tak jak i wszystkie lutoweczki pewnie wiec nie bede marudzic.musze jeszcze nadrobic Wasze posty bo nazbieralo sie tego troszke a niezawsze mam ten czas,a jak juz go mam to zasypiam na stojaca.nic kochane lece w stecz zobaczyc cosie tu dzialo od moje ostatniej wizyty.caluski dla Wszystkich Lutoweczek

reklama
czesc i czołem,a raczej dobry wieczór..
no ja dopiero w domku jestem i nie miałam dzisiaj okazji od rana do Was zajrzec..
no ale już znalazłam dla Was chwilkę,bo od rana jakaś zabiegana byłam,a wieczór spędziłam u siostry..
a popołudniu byłam w szkole rodzenia..dzisiaj mieliśmy cwiczenia,no i co nie co rozruszałam swoje cztery literki i inne czesci ciała też:tak:;-)
Fajnowa sprawa ta szkoła!:-)

Witajcie dlugo mnie nie bylo....Ale jakos nie mialam czasu...

A u mnie jakos leci,.,,Mala rosnie...Naszczeciez zdrowa jest
smile.gif

ja sie dobrze miewam z brzuszkiem....wychodzi na to ze bedzie Emiliam(Emek,Emil)
biggrin.gif
wsumie mozna dopisac takie imie na liste,...

Musze wam powiedziec ze w naszej rodzince to rok 2010 bedzie bardzo dziecinny...gdyz Ja mam brata i siostre moj TZ ma 2 braci....i wczoraj dowiedzialam sie ze brat TZ bedzie mial dziecko we Lipicu....
1_jupi.gif
Bardzo sie ciesze bo dlugo sie starali o nie.....
1_ehem.gif
A do tego moja sisotra i brat tez beda rodzicami vo siorka ma termin na Kwiecien a brata zona na Czerwiec,,,,,

buzka podrawiam was...
1_cmok.gif

Witajcie dlugo mnie nie bylo....Ale jakos nie mialam czasu...

A u mnie jakos leci,.,,Mala rosnie...Naszczeciez zdrowa jest
smile.gif

ja sie dobrze miewam z brzuszkiem....wychodzi na to ze bedzie Emiliam(Emek,Emil)
biggrin.gif
wsumie mozna dopisac takie imie na liste,...

Musze wam powiedziec ze w naszej rodzince to rok 2010 bedzie bardzo dziecinny...gdyz Ja mam brata i siostre moj TZ ma 2 braci....i wczoraj dowiedzialam sie ze brat TZ bedzie mial dziecko we Lipicu....
1_jupi.gif
Bardzo sie ciesze bo dlugo sie starali o nie.....
1_ehem.gif
A do tego moja sisotra i brat tez beda rodzicami vo siorka ma termin na Kwiecien a brata zona na Czerwiec,,,,,

buzka podrawiam was...
1_cmok.gif

hehe to rzeczywiście Wam sie posypało w rodzince dzieciaczków;-)

reklama
Do góry