reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie Śnieżynki:-)

Odzywam się dopiero teraz, bo od rana nie ma mnie w domu i dopiero wróciłam:-D

Rano o 9 nie umiałam wstać z łóżka:eek: a jak już wstałam to miałam mega atrakcje, bo jak myłam włosy to wyłączyli prąd:szok: myślę sobie za godzinkę mam wychodzić z domu i co tu teraz zrobić, bo przecież z mokrymi włosami nie pojadę:no: ale na szczęście zaraz włączyli i szybciutko chwyciłam za suszarkę, żeby mi zaś nie wyłączyli:sorry:

Później pojechałam z siostrą i kuzynką do trzech salonów sukien ślubnych, bo siostra w sierpniu wychodzi za mąż i już chciała jakieś suknie przymierzyć:-) i na szczęście udało nam się taką znaleźć, żeby jej pasowała, więc już wie jaką chce:-D

Potem pojechałyśmy do Dziadków no i tak zeszło, aż do teraz:-) siostra kupiła dla Bartusia śliczne 4 body z długim rękawem i dwie pary takich fajnych śpioszkowych spodenek:-D no, a ja nie mogłam się oprzeć i kupiłam DZIECKO z takim fajnym mięciutkim króliczkiem maskotką:-)

Wczoraj na tym filmie "2012" było fajnie tylko w pewnych momentach troszkę dla mnie za głośno:crazy: efekty super, no i film sam w sobie też:-)

Buziaczki kochane:-D

Oj to szybka ta Twoja siostra! Ja zaczęłam się rozglądać za suknią 3 mce przed ślubem aż w końcu się wkurzyłam, bo żadna mi się nie podobała i zamówiłam u krawcowej:-)

Dawno w kinie nie byłam, i jeszcze mi się w październiku legitymacja skończyła i już muszę NORMALNE bilety kupować. Starość... A twój Sówek nie kopał na głośnych momentach? Bo moja zaraz się wierci, jak jest głośno:-)

reklama
Oj to szybka ta Twoja siostra! Ja zaczęłam się rozglądać za suknią 3 mce przed ślubem aż w końcu się wkurzyłam, bo żadna mi się nie podobała i zamówiłam u krawcowej:-)

Dawno w kinie nie byłam, i jeszcze mi się w październiku legitymacja skończyła i już muszę NORMALNE bilety kupować. Starość... A twój Sówek nie kopał na głośnych momentach? Bo moja zaraz się wierci, jak jest głośno:-)
My chodzimy w srody na te bilety z orange. Za 2bilety płaci się 18 zł :)
U mnei dzidzior nei kopie jak jest głośno, a czesto ejstesmy w kinie ,albo na koncercie, chyba ise już przyzwyczaił :)

Powiem Ci, że ona chciała już teraz coś poszukać, bo chciała, żebym ja jej pomogła, a ja wiem jak się będę potem czuła??? I czy będzie mi się chciało potem z takim wielkim brzuchem łazić??? A po urodzeniu to już w ogóle:-p wiesz ona też pewnie będzie szyła, bo góra spodobała jej się z jednej sukienki, a góra z drugiej, ale już przynajmniej wie w czym dobrze wygląda i spokojnie może szukać krawcowej:-)

Powiem Ci, że nawet nie odczuwałam jakiejś większej pobudliwości na głośnych momentach:-p on chyba kopie kiedy ma ochotę:-D

Powiem Ci, że ona chciała już teraz coś poszukać, bo chciała, żebym ja jej pomogła, a ja wiem jak się będę potem czuła??? I czy będzie mi się chciało potem z takim wielkim brzuchem łazić??? A po urodzeniu to już w ogóle:-p wiesz ona też pewnie będzie szyła, bo góra spodobała jej się z jednej sukienki, a góra z drugiej, ale już przynajmniej wie w czym dobrze wygląda i spokojnie może szukać krawcowej:-)

Powiem Ci, że nawet nie odczuwałam jakiejś większej pobudliwości na głośnych momentach:-p on chyba kopie kiedy ma ochotę:-D

A może mu się film nie podobał;-)

Witam
Ja wczoraj chciałam iść do kina na 2012 ale jak weszłam na stronę kina żeby zrobic rezerwację biletów to okazało się że na wszystkie seanse są już wyprzedane bilety zostały tylko pierwsze rzędy:-(.

reklama
Aninaka do kiedy masz termin oddania mgr? i co i gdzie studiujesz?

ja chyba się nie wybiorę na 2012 bo piszecie o efektach a mnie mały zawsze kopie, nawet jak ktoś głos przy mnie podniesie... ciekawe czy p[otem też będzie lubił ciszę i spokój czy będzie nam je zakłócał:-D

Do góry