aninaka
Fanka BB :)
Witajcie Śnieżynki:-)
Odzywam się dopiero teraz, bo od rana nie ma mnie w domu i dopiero wróciłam
Rano o 9 nie umiałam wstać z łóżka a jak już wstałam to miałam mega atrakcje, bo jak myłam włosy to wyłączyli prąd myślę sobie za godzinkę mam wychodzić z domu i co tu teraz zrobić, bo przecież z mokrymi włosami nie pojadę ale na szczęście zaraz włączyli i szybciutko chwyciłam za suszarkę, żeby mi zaś nie wyłączyli
Później pojechałam z siostrą i kuzynką do trzech salonów sukien ślubnych, bo siostra w sierpniu wychodzi za mąż i już chciała jakieś suknie przymierzyć:-) i na szczęście udało nam się taką znaleźć, żeby jej pasowała, więc już wie jaką chce
Potem pojechałyśmy do Dziadków no i tak zeszło, aż do teraz:-) siostra kupiła dla Bartusia śliczne 4 body z długim rękawem i dwie pary takich fajnych śpioszkowych spodenek no, a ja nie mogłam się oprzeć i kupiłam DZIECKO z takim fajnym mięciutkim króliczkiem maskotką:-)
Wczoraj na tym filmie "2012" było fajnie tylko w pewnych momentach troszkę dla mnie za głośno efekty super, no i film sam w sobie też:-)
Buziaczki kochane
Oj to szybka ta Twoja siostra! Ja zaczęłam się rozglądać za suknią 3 mce przed ślubem aż w końcu się wkurzyłam, bo żadna mi się nie podobała i zamówiłam u krawcowej:-)
Dawno w kinie nie byłam, i jeszcze mi się w październiku legitymacja skończyła i już muszę NORMALNE bilety kupować. Starość... A twój Sówek nie kopał na głośnych momentach? Bo moja zaraz się wierci, jak jest głośno:-)