agapa
Fanka BB :)
Ja miałam po 2 godz. Najpierw na czczo a potem 2 godz. po posiłku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę się przewietrzyć, bo głowa mnie boli jak nie wiem co...
Chyba przez to niespanie po nocach.
A potem przeproszę się z pracą mgr i znów będę coś pisać (czyt. cały dzień spędzę na bb - NIE NIE NIENIENIE! muszę pisać, żeby dziecko miała wykształconą matkę, bo mgr z germanistyki bardzo się przyda przy zmienianiu pieluchy. No i będę mogła sobie z nią gaworzyć auf deutsch;-). Z Zosią znaczy, nie z pieluchą.)
Oj, ja też się objadłam wczoraj rogalami. Ale sama je piekłam:-)
Cześć dziewczyny!
Widzę, że piszecie pełna parą, a u mnie wczoraj nie było prądu, wiec spędziliśmy rodzinny dzień bez tv i komputera. Miła odmiana.
Mam pytanko - w sobotę idę na badanie glukozy (75), z tego co pisałyście, to drugie badanie robi się po godzinie, a ja mam zapisane po 2. Miała któraś po dwóch godzinach? Dziwne to.
heheh a mój Maciej tez zawsze żartuje, że mgr z polonistyki przy zmianie pieluchy mi sie nie przyda, ale ja mu na to ze fakultet z pedagogiki owszem mam nadzieje kochana, że dołaczysz do spotkania poznanianek 20.11?
heheh a mój Maciej tez zawsze żartuje, że mgr z polonistyki przy zmianie pieluchy mi sie nie przyda, ale ja mu na to ze fakultet z pedagogiki owszem mam nadzieje kochana, że dołaczysz do spotkania poznanianek 20.11?
Witam dziewczynki, ja własnie wrociłam z miasta, pierwszy raz sie przemogłam i kupiłam kilka ciuszków w lumpku,zawsze jakos mi sie brzydziło, choć wiele kumpelek posiada mase fajnych ciuchow stamtad, oczywiście ja nie mam takiego talentu poszukiwawczego wiec dla mnie nie znalazłam nic, ale dla Amelki tak cała siatka ciuszków i zapłaciłam 30zł ostatnio 34 zl zapłaciłam w GLUCKU za jednego śpiocha
a pozwolenie na to masz?? musisz mi szybko parę podrzucić inaczej na Ciebie doniosę
ja mam zapisane że mam zrobić na czczo, po godzinie i po dwóch
Ja miałam po 2 godz. Najpierw na czczo a potem 2 godz. po posiłku
pierwszy raz sie przemogłam i kupiłam kilka ciuszków w lumpku,zawsze jakos mi sie brzydziło, choć wiele kumpelek posiada mase fajnych ciuchow stamtad, oczywiście ja nie mam takiego talentu poszukiwawczego wiec dla mnie nie znalazłam nic, ale dla Amelki tak cała siatka ciuszków i zapłaciłam 30zł ostatnio 34 zl zapłaciłam w GLUCKU za jednego śpiocha