reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Idę się przewietrzyć, bo głowa mnie boli jak nie wiem co...
Chyba przez to niespanie po nocach.
A potem przeproszę się z pracą mgr i znów będę coś pisać (czyt. cały dzień spędzę na bb - NIE NIE NIENIENIE! muszę pisać, żeby dziecko miała wykształconą matkę, bo mgr z germanistyki bardzo się przyda przy zmienianiu pieluchy. No i będę mogła sobie z nią gaworzyć auf deutsch;-). Z Zosią znaczy, nie z pieluchą.)

heheh a mój Maciej tez zawsze żartuje, że mgr z polonistyki przy zmianie pieluchy mi sie nie przyda, ale ja mu na to ze fakultet z pedagogiki owszem:-p:-p:-p mam nadzieje kochana, że dołaczysz do spotkania poznanianek 20.11?

Witam dziewczynki, ja własnie wrociłam z miasta, pierwszy raz sie przemogłam i kupiłam kilka ciuszków w lumpku,zawsze jakos mi sie brzydziło, choć wiele kumpelek posiada mase fajnych ciuchow stamtad, oczywiście ja nie mam takiego talentu poszukiwawczego wiec dla mnie nie znalazłam nic, ale dla Amelki tak cała siatka ciuszków i zapłaciłam 30zł:szok::szok::szok: ostatnio 34 zl zapłaciłam w GLUCKU za jednego śpiocha:szok::szok::szok:

Oj, ja też się objadłam wczoraj rogalami. Ale sama je piekłam:-)

a pozwolenie na to masz?? musisz mi szybko parę podrzucić inaczej na Ciebie doniosę:-D

Cześć dziewczyny!
Widzę, że piszecie pełna parą, a u mnie wczoraj nie było prądu, wiec spędziliśmy rodzinny dzień bez tv i komputera. Miła odmiana.
Mam pytanko - w sobotę idę na badanie glukozy (75), z tego co pisałyście, to drugie badanie robi się po godzinie, a ja mam zapisane po 2. Miała któraś po dwóch godzinach? Dziwne to. :eek:

ja mam zapisane że mam zrobić na czczo, po godzinie i po dwóch

witajcie dziewczynki,
ja za dużo nie napiszę, bo się słabo czuję, jakaś osłabiona i rozbita jestem.. ale będę do Was zaglądać:tak:
trzymajcie się cieplutko miłego dnia!!

heheh a mój Maciej tez zawsze żartuje, że mgr z polonistyki przy zmianie pieluchy mi sie nie przyda, ale ja mu na to ze fakultet z pedagogiki owszem:-p:-p:-p mam nadzieje kochana, że dołaczysz do spotkania poznanianek 20.11?

kurde Kasia, ja coś ostatnio mam wrażenie że w innym świecie żyjesz:eek: Aninaka jako jedna z pierwszych zaczęła kombinować spotkanie:eek:

Witam dziewczynki, ja własnie wrociłam z miasta, pierwszy raz sie przemogłam i kupiłam kilka ciuszków w lumpku,zawsze jakos mi sie brzydziło, choć wiele kumpelek posiada mase fajnych ciuchow stamtad, oczywiście ja nie mam takiego talentu poszukiwawczego wiec dla mnie nie znalazłam nic, ale dla Amelki tak cała siatka ciuszków i zapłaciłam 30zł:szok::szok::szok: ostatnio 34 zl zapłaciłam w GLUCKU za jednego śpiocha:szok::szok::szok:

Oczywiście, że będę 20.11! Czyli czekolada? Zauwazyłyście poznanianki, że na Żydowskiej to najfajniejsze kawiarnie i puby są?

To może też się do lumpka przejdę i coś kupię? Chociaż na siebie to już nie mam siły, bo nie wiem już jakie rozmiary wybierać... Ale może cośfajnego dla Zośki wygrzebię? Chociaż już tyle dostałam po dzieciach z rodziny, że teraz to już tylko dla własnej przyjemności mogę kupować:-)

a pozwolenie na to masz?? musisz mi szybko parę podrzucić inaczej na Ciebie doniosę:-D

Już zeżarłam!!!

A propos donosu to coś wstawię na forum rozrywka, bo mi się z policją skojarzyło. A potem hop na spacer, bo normalnie słońce wyszło!

ja mam zapisane że mam zrobić na czczo, po godzinie i po dwóch

Aha, zatem ja mam jedno dziabnięcie mniej? Dobre i to ;-)
Mam zamiar przy okazji wziąć chłopców na badanie krwi, bo doszłam do wniosku, że właściwie my robimy co jakiś czas badania przesiewowe (do pracy), a dzieci się sprawdza dopiero, jak się coś dzieje. Niestety - oni o tym jeszcze nie wiedzą... Ciekawe jak to będzie :eek:

pierwszy raz sie przemogłam i kupiłam kilka ciuszków w lumpku,zawsze jakos mi sie brzydziło, choć wiele kumpelek posiada mase fajnych ciuchow stamtad, oczywiście ja nie mam takiego talentu poszukiwawczego wiec dla mnie nie znalazłam nic, ale dla Amelki tak cała siatka ciuszków i zapłaciłam 30zł:szok::szok::szok: ostatnio 34 zl zapłaciłam w GLUCKU za jednego śpiocha:szok::szok::szok:

No właśnie - moja mama ostatnio kupiła dla młodej 40 ciuszków za 40 złotych - dla takich maluchów w ogóle nie są zniszczone, więc się opłaca. A dwie sukienki to w ogóle były z papierowymi metkami (pewnie dlatego, że na nich rozmiar 4-5 lat, a sukienki góra na roczek). Ale trzeba mieć namiar na dobry szmatex, sporo czasu i kupę cierpliwości.
An

reklama
Do góry