reklama
uuuu...a co się stało?ae mnie "sasiadka" wkur****** :wściekly:
aninaka
Fanka BB :)
Celira ale z nogą na szyi!! Strzel fotkę i wstaw na nk
Cholera to będą dopiero akrobacje Jakbym dała radę to do Playboya bym od razu wysłała. Takich cudów to pewnie jeszcze nikt nie widział Albo lepiej - do "Mam talent" się zgłoszę:-):-)Celira ale z nogą na szyi!! Strzel fotkę i wstaw na nk
aninaka
Laseczki, ja mykam na miasto. Mam parę spraw do załatwienia. Jak wrócę to odezwę, tylko plissssss nie napłodźcie tu za dużo ok? ;-) Cmok Cmok
No to masz pecha, bo jesteśmy płodne jak królice amerykańskie
powiedziala ze moje dziecko jest biedne i jej go szkoda bo bedzie miec tylko matke :/
Biedna jesteś... z tą sąsiadką. Uwielbiam takie mądre panie, które "pożałują, doradzą" (czyt. wbiją szpilę) ale nie pomogą
Nie przejmuj sie. To jakaś głupia krowa Normalnie teraz ja się wkurzyłam To chyba lepiej mieć jedną dobrą matkę niż matkę z jakimś nieodpowiedzialnym ojcem (nie znam Twojej sytuacji i nie wiem czemu jesteś sama, ale czasami jak miałam konsultacje z kobitkami to sama miałam ochotę im powiedzieć, żeby swoich facetów w cholerę zostawiły, bo się do niczego nie nadają). A poza tym dzieci, które mają tylko jednego rodzica wcale nie rozwijają się gorzej, a często są bardzo kochane bo matka stara się im wynagrodzić brak taty. A ona jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech spier****. Mi jej szkoda, że jest taka ograniczona umysłowo - następnym razem tak jej powiedz. Nie ma co babsztyl robić to wciska się tam gdzie jej nie chcą Boże jak mnie wkurzają takie ograniczone jełopypowiedziala ze moje dziecko jest biedne i jej go szkoda bo bedzie miec tylko matke :/
Anyolki
Cześć dziewczyny!
Widzę, że piszecie pełna parą, a u mnie wczoraj nie było prądu, wiec spędziliśmy rodzinny dzień bez tv i komputera. Miła odmiana.
Mam pytanko - w sobotę idę na badanie glukozy (75), z tego co pisałyście, to drugie badanie robi się po godzinie, a ja mam zapisane po 2. Miała któraś po dwóch godzinach? Dziwne to.
An
Widzę, że piszecie pełna parą, a u mnie wczoraj nie było prądu, wiec spędziliśmy rodzinny dzień bez tv i komputera. Miła odmiana.
Mam pytanko - w sobotę idę na badanie glukozy (75), z tego co pisałyście, to drugie badanie robi się po godzinie, a ja mam zapisane po 2. Miała któraś po dwóch godzinach? Dziwne to.
An
reklama
aninaka
Idę się przewietrzyć, bo głowa mnie boli jak nie wiem co...
Chyba przez to niespanie po nocach.
A potem przeproszę się z pracą mgr i znów będę coś pisać (czyt. cały dzień spędzę na bb - NIE NIE NIENIENIE! muszę pisać, żeby dziecko miała wykształconą matkę, bo mgr z germanistyki bardzo się przyda przy zmienianiu pieluchy. No i będę mogła sobie z nią gaworzyć auf deutsch;-). Z Zosią znaczy, nie z pieluchą.)
Chyba przez to niespanie po nocach.
A potem przeproszę się z pracą mgr i znów będę coś pisać (czyt. cały dzień spędzę na bb - NIE NIE NIENIENIE! muszę pisać, żeby dziecko miała wykształconą matkę, bo mgr z germanistyki bardzo się przyda przy zmienianiu pieluchy. No i będę mogła sobie z nią gaworzyć auf deutsch;-). Z Zosią znaczy, nie z pieluchą.)