reklama
uuuu...a co się stało?ae mnie "sasiadka" wkur****** :wściekly:
aninaka
Fanka BB :)
Celira ale z nogą na szyi!! Strzel fotkę i wstaw na nk

Cholera to będą dopiero akrobacjeCelira ale z nogą na szyi!! Strzel fotkę i wstaw na nk![]()

aninaka
Laseczki, ja mykam na miasto. Mam parę spraw do załatwienia. Jak wrócę to odezwę, tylko plissssss nie napłodźcie tu za dużo ok? ;-)Cmok Cmok
No to masz pecha, bo jesteśmy płodne jak królice amerykańskie

powiedziala ze moje dziecko jest biedne i jej go szkoda bo bedzie miec tylko matke :/
Biedna jesteś... z tą sąsiadką. Uwielbiam takie mądre panie, które "pożałują, doradzą" (czyt. wbiją szpilę) ale nie pomogą

Nie przejmuj sie. To jakaś głupia krowapowiedziala ze moje dziecko jest biedne i jej go szkoda bo bedzie miec tylko matke :/

Anyolki
Cześć dziewczyny!
Widzę, że piszecie pełna parą, a u mnie wczoraj nie było prądu, wiec spędziliśmy rodzinny dzień bez tv i komputera. Miła odmiana.
Mam pytanko - w sobotę idę na badanie glukozy (75), z tego co pisałyście, to drugie badanie robi się po godzinie, a ja mam zapisane po 2. Miała któraś po dwóch godzinach? Dziwne to.
An
Widzę, że piszecie pełna parą, a u mnie wczoraj nie było prądu, wiec spędziliśmy rodzinny dzień bez tv i komputera. Miła odmiana.
Mam pytanko - w sobotę idę na badanie glukozy (75), z tego co pisałyście, to drugie badanie robi się po godzinie, a ja mam zapisane po 2. Miała któraś po dwóch godzinach? Dziwne to.

An
reklama
aninaka
Idę się przewietrzyć, bo głowa mnie boli jak nie wiem co...
Chyba przez to niespanie po nocach.
A potem przeproszę się z pracą mgr i znów będę coś pisać (czyt. cały dzień spędzę na bb - NIE NIE NIENIENIE! muszę pisać, żeby dziecko miała wykształconą matkę, bo mgr z germanistyki bardzo się przyda przy zmienianiu pieluchy. No i będę mogła sobie z nią gaworzyć auf deutsch;-). Z Zosią znaczy, nie z pieluchą.)
Chyba przez to niespanie po nocach.
A potem przeproszę się z pracą mgr i znów będę coś pisać (czyt. cały dzień spędzę na bb - NIE NIE NIENIENIE! muszę pisać, żeby dziecko miała wykształconą matkę, bo mgr z germanistyki bardzo się przyda przy zmienianiu pieluchy. No i będę mogła sobie z nią gaworzyć auf deutsch;-). Z Zosią znaczy, nie z pieluchą.)