reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Patrycja tylko się nie przemęcz :-) Odpoczywaj i nie daj się zwariować z tym sprzątaniem. A swoją drogą zaczęłam się zastanawiać czy nie zacząć robić świątecznych porządków, bo w tym roku potrwają pewnie parę tygodni ....

Kameleon ja sobie już od jakiegoś czasu obiecywałam pójść na zwolnienie i w końcu pójdę od nowego roku... Teraz jakby nie mam wyjścia, bo likwidujemy filię w której pracuję tylko ja i wszyscy klienci wiedzą że jest do końca roku a dwie moje koleżanki z pracy są w ciąży i nie ma mnie kto zastąpić w tej chwili...
Spokojnie robię wszystko w tempie żółwia a z tymi porządkami to super pomysł z dnia na dzień coraz gorzej i potem z niczym nie zdążę oczywiście takie delikatne porządki do żadnych okien czy firanek się nie porywam;-)
...
A u mnie dzisiaj od 9 do teraz urzędowali panowie monterzy i zakładali wodomierz w kuchni. W łazience też mieli założyć ("no kibelek trzeba będzie odkręcić, zawór odciąć, a tutaj skuć...:szok::szok::szok:") ale stwierdzili, że przyjadą w inny dzień, bo tu się gorsza robota szykuje a nie mają czasu i jeszcze im jakichś śrubek brakuje.

W ogóle to przez 1.5 godziny słyszałam tylko, "a ma Pani może jakąś latareczkę? a możemy pożyczyć klucze od piwnicy?" ale byli bardzo mili.

Zapytałam, czy w czymś pomóc, przesunąć jakiś cieżki mebel, czy odkręcić zawór:-D to powiedzieli "ha, ha, nie trzeba aniołku":-D.

No i jeden wziął mój nr telefonu, "żeby się umówić, ha ha ha, ale na przykręcenie wodomierza, bo nie wiemy, kiedy będziemy mieć te śrubki".

No i tak umówiłam się z monterem, który był ubrany fachowo w niebieskie ogrodniczki i flanelową koszulę:-):-) Jak w jakimś filmie dla dorosłych;-);-);-) Fuj, fuj, mam brzydkie skojarzenia:-D:-D:-D
a to szalona mamuśka:-D Ale nie dziwie się gdybym była facetem i taką mamuśke spotkała to też bym numer zostawiła:-D ale te skojarzenia no nie ładnie jakąś perwersję wyczuwam :-D:-D:-D:-D

reklama
a to szalona mamuśka:-D Ale nie dziwie się gdybym była facetem i taką mamuśke spotkała to też bym numer zostawiła:-D ale te skojarzenia no nie ładnie jakąś perwersję wyczuwam :-D:-D:-D:-D

Kochana, ja mu dałam SWÓJ numer!!!:-D Teraz będę czekała z niecierpliwością na telefon. Jak Bridget Jones na Marka Darcy:-D

Idę zrobić jakieś sniadanko. Mamusiu, jakie pyszne rogaliki wczoraj mój mężuś upiekł!!! Z makiem w cieście półfrancuskim. Ze skórką pomarańczową na wierzchu... I tak sobie leżą na talerzu w kuchni i KUSZĄ!!!

Ale czas zjeść coś zdrowego... Hmmm a może po prostu zeskrobię lukier?:-D:-D:-D

Do góry