reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Patrycja tylko się nie przemęcz :-) Odpoczywaj i nie daj się zwariować z tym sprzątaniem. A swoją drogą zaczęłam się zastanawiać czy nie zacząć robić świątecznych porządków, bo w tym roku potrwają pewnie parę tygodni ....

Kameleon ja sobie już od jakiegoś czasu obiecywałam pójść na zwolnienie i w końcu pójdę od nowego roku... Teraz jakby nie mam wyjścia, bo likwidujemy filię w której pracuję tylko ja i wszyscy klienci wiedzą że jest do końca roku a dwie moje koleżanki z pracy są w ciąży i nie ma mnie kto zastąpić w tej chwili...
Spokojnie robię wszystko w tempie żółwia a z tymi porządkami to super pomysł z dnia na dzień coraz gorzej i potem z niczym nie zdążę oczywiście takie delikatne porządki do żadnych okien czy firanek się nie porywam;-)
...
A u mnie dzisiaj od 9 do teraz urzędowali panowie monterzy i zakładali wodomierz w kuchni. W łazience też mieli założyć ("no kibelek trzeba będzie odkręcić, zawór odciąć, a tutaj skuć...:szok::szok::szok:") ale stwierdzili, że przyjadą w inny dzień, bo tu się gorsza robota szykuje a nie mają czasu i jeszcze im jakichś śrubek brakuje.

W ogóle to przez 1.5 godziny słyszałam tylko, "a ma Pani może jakąś latareczkę? a możemy pożyczyć klucze od piwnicy?" ale byli bardzo mili.

Zapytałam, czy w czymś pomóc, przesunąć jakiś cieżki mebel, czy odkręcić zawór:-D to powiedzieli "ha, ha, nie trzeba aniołku":-D.

No i jeden wziął mój nr telefonu, "żeby się umówić, ha ha ha, ale na przykręcenie wodomierza, bo nie wiemy, kiedy będziemy mieć te śrubki".

No i tak umówiłam się z monterem, który był ubrany fachowo w niebieskie ogrodniczki i flanelową koszulę:-):-) Jak w jakimś filmie dla dorosłych;-);-);-) Fuj, fuj, mam brzydkie skojarzenia:-D:-D:-D
a to szalona mamuśka:-D Ale nie dziwie się gdybym była facetem i taką mamuśke spotkała to też bym numer zostawiła:-D ale te skojarzenia no nie ładnie jakąś perwersję wyczuwam :-D:-D:-D:-D

reklama
a to szalona mamuśka:-D Ale nie dziwie się gdybym była facetem i taką mamuśke spotkała to też bym numer zostawiła:-D ale te skojarzenia no nie ładnie jakąś perwersję wyczuwam :-D:-D:-D:-D

Kochana, ja mu dałam SWÓJ numer!!!:-D Teraz będę czekała z niecierpliwością na telefon. Jak Bridget Jones na Marka Darcy:-D

Idę zrobić jakieś sniadanko. Mamusiu, jakie pyszne rogaliki wczoraj mój mężuś upiekł!!! Z makiem w cieście półfrancuskim. Ze skórką pomarańczową na wierzchu... I tak sobie leżą na talerzu w kuchni i KUSZĄ!!!

Ale czas zjeść coś zdrowego... Hmmm a może po prostu zeskrobię lukier?:-D:-D:-D

Do góry