reklama
aninaka
Fanka BB :)
zdawaj relację!!o uśmieszku widzę, że wszystko ok:-)Nooo ja juz po i w domku nareszcie
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
No to opowiadaj co i jak!Nooo ja juz po i w domku nareszcie
zabeczka
Super wiesci:-):-)
patisia16
aninaka
Tak serduszko , plucka , mozg wszystko ok :-) baaaardzooo sie ciesze i moj Mauszek wazy juz 1060 gram
Jak te dzieciaki szybko rosną:-) Ani się człowiek obejrzy a już wyfruną z gniazda Albo raczej zostaną wypchnięte
patisia16
Spokojnie robię wszystko w tempie żółwia a z tymi porządkami to super pomysł z dnia na dzień coraz gorzej i potem z niczym nie zdążę oczywiście takie delikatne porządki do żadnych okien czy firanek się nie porywam;-)Patrycja tylko się nie przemęcz :-) Odpoczywaj i nie daj się zwariować z tym sprzątaniem. A swoją drogą zaczęłam się zastanawiać czy nie zacząć robić świątecznych porządków, bo w tym roku potrwają pewnie parę tygodni ....
Kameleon ja sobie już od jakiegoś czasu obiecywałam pójść na zwolnienie i w końcu pójdę od nowego roku... Teraz jakby nie mam wyjścia, bo likwidujemy filię w której pracuję tylko ja i wszyscy klienci wiedzą że jest do końca roku a dwie moje koleżanki z pracy są w ciąży i nie ma mnie kto zastąpić w tej chwili...
a to szalona mamuśka Ale nie dziwie się gdybym była facetem i taką mamuśke spotkała to też bym numer zostawiła ale te skojarzenia no nie ładnie jakąś perwersję wyczuwam...
A u mnie dzisiaj od 9 do teraz urzędowali panowie monterzy i zakładali wodomierz w kuchni. W łazience też mieli założyć ("no kibelek trzeba będzie odkręcić, zawór odciąć, a tutaj skuć...") ale stwierdzili, że przyjadą w inny dzień, bo tu się gorsza robota szykuje a nie mają czasu i jeszcze im jakichś śrubek brakuje.
W ogóle to przez 1.5 godziny słyszałam tylko, "a ma Pani może jakąś latareczkę? a możemy pożyczyć klucze od piwnicy?" ale byli bardzo mili.
Zapytałam, czy w czymś pomóc, przesunąć jakiś cieżki mebel, czy odkręcić zawór to powiedzieli "ha, ha, nie trzeba aniołku".
No i jeden wziął mój nr telefonu, "żeby się umówić, ha ha ha, ale na przykręcenie wodomierza, bo nie wiemy, kiedy będziemy mieć te śrubki".
No i tak umówiłam się z monterem, który był ubrany fachowo w niebieskie ogrodniczki i flanelową koszulę:-):-) Jak w jakimś filmie dla dorosłych;-);-);-) Fuj, fuj, mam brzydkie skojarzenia
reklama
aninaka
Kochana, ja mu dałam SWÓJ numer!!! Teraz będę czekała z niecierpliwością na telefon. Jak Bridget Jones na Marka Darcy
Idę zrobić jakieś sniadanko. Mamusiu, jakie pyszne rogaliki wczoraj mój mężuś upiekł!!! Z makiem w cieście półfrancuskim. Ze skórką pomarańczową na wierzchu... I tak sobie leżą na talerzu w kuchni i KUSZĄ!!!
Ale czas zjeść coś zdrowego... Hmmm a może po prostu zeskrobię lukier?