reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Joasia super wieści :-)

Zapomniałam Wam napisać co mi się śniło... Więc prawie poród, prawie bo nic z niego nie pamiętam. Moja Mama powiedział żebym walnęła kielicha na rozluźnienie i nawaliłam się nim tak że film mi się urwał. Podobno poród miałam expresowy no i urodziłam siłami natury. Po dwóch dniach byłam w domu.

reklama
ale smaruję nim nie tylko brzuchola, ale też tyłek i nogi i te mnie nie swędzą...

a może to od proszku do prania... guma od spodni jest wysoka przecież.. :eek::eek::eek:

Dzień dobry Śnieżynki:-) dopiero teraz się witam, bo śniadanko zjadłam już koło 10, ale niestety po godzinie wylądowało w kibelku:szok: teraz już jest lepiej, ale nadal czuję się nieciekawie:confused2: a na dodatek pogoda taka super, że nic mi się nie chce tylko bym się do Mężusia przytuliła i spała:tak:

Tak :D serduszko , plucka , mozg wszystko ok :-) baaaardzooo sie ciesze :-D i moj Mauszek wazy juz 1060 gram :-D :-D :-D

Kochana super, że z Maluszkiem w porządeczku:-) i jaki już duży cudownie:-D

Shingle rzeczywiście jak się dobrze czujesz to spokojnie możesz jeszcze chodzić do pracy jak Ci to nie sprawia trudności:tak:

Nie mam pojęcia co dziś robić:sorry: ani na spacer, ani nic mi się nie chce:no: może później mi się zachce:tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

MamaAlexa wyjdzie bardzo zadowolona z gabinetu zszokowanego zajebistą przemową lekarza :tak:

A teraz rzucam się na robotę
Taki jest plan! A tak nawiasem mowiac to nie przemeczaj sie !!!

Joasiu i Mamo Alexa trzymam mocno kciuki za wasze dzisiejsze wizyty zobaczycie wszystko bedzie dobrze :-)
Lece jesc bo juz kiszki marsz wygrywaja :-)
Dzieki i smacznego!
Szczególnie, że to nie takie proste, jak się siedzi w pracy a nie w domu.
Ale już niedługo - może ze 2 tygodnie jeszcze i będę z Wami codziennie :-D
Tylko spokojnie w pracy... nie szalejcie dziewczyny.

Zapomniałam Wam napisać co mi się śniło... Więc prawie poród, prawie bo nic z niego nie pamiętam. Moja Mama powiedział żebym walnęła kielicha na rozluźnienie i nawaliłam się nim tak że film mi się urwał. Podobno poród miałam expresowy no i urodziłam siłami natury. Po dwóch dniach byłam w domu.
:-D:-D:-D Ale sie usmialam:)) Moze to jakis znak ,albo wiesz.. recepta dla nas co zrobic... My tu o pakowaniu manatek myslimy, jakies cwiczenia oddechow i takie tam pierdoly a ty trzeba pol litra zabierac ze soba:)));-);-)

To gratuluję szybkiego porodu:-) Czyli do torby szpitalnej mamy zapakować jeszcze piersióweczkę?:-)

ale smaruję nim nie tylko brzuchola, ale też tyłek i nogi i te mnie nie swędzą...

a może to od proszku do prania... guma od spodni jest wysoka przecież.. :eek::eek::eek:

A może właśnie ta guma? Jeśli będą cię swędziały stopy i dłonie i w o góle całe ciało to dzwoń do lekarza. Ale jak tylko brzuszek, to może tylko skóra się rozciąga. Też tak mam czasem jak założe spodnie "wyjściowe" (czyt. z grubej tkaniny) to swędzi mnie nad pępkiem i drapię się przez kurtkę a ludzie patrzą:-D

Dzień dobry Śnieżynki:-) dopiero teraz się witam, bo śniadanko zjadłam już koło 10, ale niestety po godzinie wylądowało w kibelku:szok: teraz już jest lepiej, ale nadal czuję się nieciekawie:confused2: a na dodatek pogoda taka super, że nic mi się nie chce tylko bym się do Mężusia przytuliła i spała:tak:

Nie mam pojęcia co dziś robić:sorry: ani na spacer, ani nic mi się nie chce:no: może później mi się zachce:tak:

Otwórz okno i weranduj się przy BB:-)

PS. Przepraszam za moje gadulstwo i te posty pod postami, ale jak już mi się japa otworzy to nie mogę jej zamknąć:zawstydzona/y:

Dobra laski
Pedze moje dzieci nutella (zdrowo czyli) odzywic. A potem na USG. Zdam relacje jak wrocimy ... tak gdzies kolo 17tej...
milego popoludnia
do zobaczenia

W sensie jedzenia czy montera?;-);-);-);-);-);-);-)
jedno i drugie najlepiej:-D:-D
A przystojny przynajmniej jakis? Ten monter? Bo jesli tak to ja obstaje za jenym i drugim...
No właśnie a przystojny?:-D

Kochana super, że z Maluszkiem w porządeczku:-) i jaki już duży cudownie:-D

Shingle rzeczywiście jak się dobrze czujesz to spokojnie możesz jeszcze chodzić do pracy jak Ci to nie sprawia trudności:tak:

nie daj się paskudnej pogodzie i oby samopoczucie Ci się poprawiło:tak::-)

reklama
Joasia89 super wiadomości :-) gratuluję
Aninaka lubię czytać Twoje komenty :-) fajnnnnee są ;-)
DoubleAga mnie też brzuch swędzi nad pępkiem, ale tak okresowo, później mija i np 1 czy 2 dni mam spokój ale wraca głupie uczucie fakt :-(

idę na drzemkę bo nie do życia jestem :-(

Do góry