reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A teraz Laski mala prosba! Trzymajcie kciuki, zeb mnie panika albo nerw na lekarza dzisiaj nie wzial, bo na USGa biegne zobaczyc czy moje malenstwa cos podrosly. Powalcze o to doplerowskie o ktorym mi kiedys Rechotek napisala. Tak sobie chodze od rana i ukladam przemowe taka mocna zeby sie mnie lekarz przestraszyl i zlecil te dodatkowe badania... Myslicie ze sie uda?
Czy lepiej nie podpowiadac, nie pytac i sie nie wymadrzac? Bo wiecie jak to jest ... lekarze wiedza najlepiej i takie tam! Ale to o moje dzidzisuie przeciez chodzi, nie?
AUUUU....
Centralnie na badaniu zapytaj jak wygląda kondycja serduszek pod kątem nie tylko budowy anatomicznej ale też przepływów między naczyniami (to jest właśnie doppler)- niech lekarz zbaranieje! Jesteś światową dobrze zorientowaną mamą! I bardzo dobrze - nie daj się zbyć! :tak:Skoro sprawdzą wielkość dziewczynek to inne rzeczy też mogą:tak:
Jestem z Tobą i Zuzia też! GIRL POWER!!!!!!!!!!!

Centralnie na badaniu zapytaj jak wygląda kondycja serduszek pod kątem nie tylko budowy anatomicznej ale też przepływów między naczyniami (to jest właśnie doppler)- niech lekarz zbaranieje! Jesteś światową dobrze zorientowaną mamą! I bardzo dobrze - nie daj się zbyć! :tak:Skoro sprawdzą wielkość dziewczynek to inne rzeczy też mogą:tak:
Jestem z Tobą i Zuzia też! GIRL POWER!!!!!!!!!!!
Dzieki ze jestescie ze mna (poglaskaj Zuzie za to! :)) a swoja drogo to masz racje, nie sobíe u nie mysla, ze Polki to jakies gaski z trzeciego swiata!

A teraz Laski mala prosba! Trzymajcie kciuki, zeb mnie panika albo nerw na lekarza dzisiaj nie wzial, bo na USGa biegne zobaczyc czy moje malenstwa cos podrosly. Powalcze o to doplerowskie o ktorym mi kiedys Rechotek napisala. Tak sobie chodze od rana i ukladam przemowe taka mocna zeby sie mnie lekarz przestraszyl i zlecil te dodatkowe badania... Myslicie ze sie uda?
Czy lepiej nie podpowiadac, nie pytac i sie nie wymadrzac? Bo wiecie jak to jest ... lekarze wiedza najlepiej i takie tam! Ale to o moje dzidzisuie przeciez chodzi, nie?
AUUUU....

Bry w ten szary dzionek :*:*:*:*

ja niedlugo na usg :) 10 35 ale mi sie nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
trzymam kciuki Dziewczyny:-D:-D:-D
a tak w ogóle to dzień dobry:-) dziś nareszczie odpoczywam bo ten weekend był taki masakryczny dla mnie:-( ale już jestem z Wami i jedzonkiem nadrabiam zaległości:-) miłego przedpołudnia Wam życzę:-)

reklama
No w sumie trudno by mi było uciec, bo już się prawie uzależniłam;-) Tylko ta mała dawka narkotyku jest dolinująca:-D
oj znam to uzależnienie
...Ja zaglądam tylko na ogólny ale i tak mnie nikt nie pamięta...

Kolorowych snów Lodóweczki :rofl2:
ja Cię pamiętam!:-D
Dzień dobry Lutóweczki jestem już po śniadanku bo od 4 nie śpie i zgłodniałam już do tej pory hehe a tak poważniej to obłęd normalnie jakiś, wstałam zaraz po 4 na siku, a po powrocie z łazienki normalnie zero ochoty na sen :( i się męczyłam do 6:30 kiedy to zadzwonił budzik męża, wyprawiłam go do pracy i już jestem z Wami :) miłego dzionka Kruszynki :p
Boże widzę że nie tylko ja mam jakieś problemy ze spaniem:zawstydzona/y: przez ostatni tydzień 4.12 na zegarku a już wyspana i oczy otwarte:confused2: a koło 22 już śpię:confused2:masakra jakaś totalna:confused2: ale pocieszam się: jem jem jem!!!!:-D

Do góry