zabeczka
Fanka BB :)
Dziewczyny wszystkie lutowki trzymaja za was kcikasy wiec musi byc dobrze, nie ma innej opcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki,, jestescie .. kochane (chcialam napisac wielkie, ale nie wiem czy ktoras by sie nie obrazila;-))Dziewczyny wszystkie lutowki trzymaja za was kcikasy wiec musi byc dobrze, nie ma innej opcji
Centralnie na badaniu zapytaj jak wygląda kondycja serduszek pod kątem nie tylko budowy anatomicznej ale też przepływów między naczyniami (to jest właśnie doppler)- niech lekarz zbaranieje! Jesteś światową dobrze zorientowaną mamą! I bardzo dobrze - nie daj się zbyć! Skoro sprawdzą wielkość dziewczynek to inne rzeczy też mogąA teraz Laski mala prosba! Trzymajcie kciuki, zeb mnie panika albo nerw na lekarza dzisiaj nie wzial, bo na USGa biegne zobaczyc czy moje malenstwa cos podrosly. Powalcze o to doplerowskie o ktorym mi kiedys Rechotek napisala. Tak sobie chodze od rana i ukladam przemowe taka mocna zeby sie mnie lekarz przestraszyl i zlecil te dodatkowe badania... Myslicie ze sie uda?
Czy lepiej nie podpowiadac, nie pytac i sie nie wymadrzac? Bo wiecie jak to jest ... lekarze wiedza najlepiej i takie tam! Ale to o moje dzidzisuie przeciez chodzi, nie?
AUUUU....
Dzieki ze jestescie ze mna (poglaskaj Zuzie za to! ) a swoja drogo to masz racje, nie sobíe u nie mysla, ze Polki to jakies gaski z trzeciego swiata!Centralnie na badaniu zapytaj jak wygląda kondycja serduszek pod kątem nie tylko budowy anatomicznej ale też przepływów między naczyniami (to jest właśnie doppler)- niech lekarz zbaranieje! Jesteś światową dobrze zorientowaną mamą! I bardzo dobrze - nie daj się zbyć! Skoro sprawdzą wielkość dziewczynek to inne rzeczy też mogą
Jestem z Tobą i Zuzia też! GIRL POWER!!!!!!!!!!!
A teraz Laski mala prosba! Trzymajcie kciuki, zeb mnie panika albo nerw na lekarza dzisiaj nie wzial, bo na USGa biegne zobaczyc czy moje malenstwa cos podrosly. Powalcze o to doplerowskie o ktorym mi kiedys Rechotek napisala. Tak sobie chodze od rana i ukladam przemowe taka mocna zeby sie mnie lekarz przestraszyl i zlecil te dodatkowe badania... Myslicie ze sie uda?
Czy lepiej nie podpowiadac, nie pytac i sie nie wymadrzac? Bo wiecie jak to jest ... lekarze wiedza najlepiej i takie tam! Ale to o moje dzidzisuie przeciez chodzi, nie?
AUUUU....
trzymam kciuki DziewczynyBry w ten szary dzionek :*:*:*:*
ja niedlugo na usg 10 35 ale mi sie nie chce
oj znam to uzależnienieNo w sumie trudno by mi było uciec, bo już się prawie uzależniłam;-) Tylko ta mała dawka narkotyku jest dolinująca
ja Cię pamiętam!...Ja zaglądam tylko na ogólny ale i tak mnie nikt nie pamięta...
Kolorowych snów Lodóweczki
Boże widzę że nie tylko ja mam jakieś problemy ze spaniem przez ostatni tydzień 4.12 na zegarku a już wyspana i oczy otwarte a koło 22 już śpięmasakra jakaś totalna ale pocieszam się: jem jem jem!!!!Dzień dobry Lutóweczki jestem już po śniadanku bo od 4 nie śpie i zgłodniałam już do tej pory hehe a tak poważniej to obłęd normalnie jakiś, wstałam zaraz po 4 na siku, a po powrocie z łazienki normalnie zero ochoty na sen i się męczyłam do 6:30 kiedy to zadzwonił budzik męża, wyprawiłam go do pracy i już jestem z Wami miłego dzionka Kruszynki