reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A teraz Laski mala prosba! Trzymajcie kciuki, zeb mnie panika albo nerw na lekarza dzisiaj nie wzial, bo na USGa biegne zobaczyc czy moje malenstwa cos podrosly. Powalcze o to doplerowskie o ktorym mi kiedys Rechotek napisala. Tak sobie chodze od rana i ukladam przemowe taka mocna zeby sie mnie lekarz przestraszyl i zlecil te dodatkowe badania... Myslicie ze sie uda?
Czy lepiej nie podpowiadac, nie pytac i sie nie wymadrzac? Bo wiecie jak to jest ... lekarze wiedza najlepiej i takie tam! Ale to o moje dzidzisuie przeciez chodzi, nie?
AUUUU....

reklama
Ja haszimoto mialam wykryte juz wczesniej, /QUOTE]
Kochana, nic o tym chorubsku nie wiem, poza tym co nam napisalas. Mam jednak nadzieje,z e wsztko bedzie dobrze i jakos sie uda tego pozbyc. Nie trac tylko nadziei, pisz i wyzalaj sie a postaramy sie Cie/Was wspierac tak jak bedziemy umialy.
Starajcie sie dbac o siebie laski jak tylko mozecie!

Mamo Alexa podaję tu linki do stron moje typy do 2 i 4 ale tak jak pisałam wczoraj musze je sobie najpierw dokładnie pooglądac i wtedy zdecydujemy :-)
na allegro są jeszcze inne aukcje więc polecam, zawsze możesz sobie tam też jeszcze inne pooglądać :tak: Pozdawiam

możesz wejść też na stronę firmy ANMAR, która produkuje te wózki, my będziemy chcieli odwiedzić producenta właśnie

Ekskluzywny nowy polski bliźniak wielofunkcyjny ! (766164885) - Aukcje internetowe Allegro

ten jest fajny
WÓZEK BLIŹNIACZY TWINSTAR + FOLIA + TORBA 0029 (801563962) - Aukcje internetowe Allegro

WÓZEK BLIŹNIACZY GEMINI GRATIS KOŁA POMPOWANE (802817502) - Aukcje internetowe Allegro

ten osobiście mi się podoba
Wózek bliźniaczy DUO DRIVER wózki TAKO 5xGRATIS (797643834) - Aukcje internetowe Allegro

to jest spacerówka, którą ma moja koleżanka jest z tego wózka bardzo zadowolona
KeeS wózek TWIN K2 bliżniaki blizniaczy Rzeszów (799374695) - Aukcje internetowe Allegro

A teraz Laski mala prosba! Trzymajcie kciuki, zeb mnie panika albo nerw na lekarza dzisiaj nie wzial, bo na USGa biegne zobaczyc czy moje malenstwa cos podrosly. Powalcze o to doplerowskie o ktorym mi kiedys Rechotek napisala. Tak sobie chodze od rana i ukladam przemowe taka mocna zeby sie mnie lekarz przestraszyl i zlecil te dodatkowe badania... Myslicie ze sie uda?
Czy lepiej nie podpowiadac, nie pytac i sie nie wymadrzac? Bo wiecie jak to jest ... lekarze wiedza najlepiej i takie tam! Ale to o moje dzidzisuie przeciez chodzi, nie?
AUUUU....

Powodzenia :-) trzymam mocno kciuki, bądź dobrej myśli, wszystko będzie Ok :tak:

Mamo Alexa podaję tu linki do stron moje typy do 2 i 4 ale tak jak pisałam wczoraj musze je sobie najpierw dokładnie pooglądac i wtedy zdecydujemy :-)
na allegro są jeszcze inne aukcje więc polecam, zawsze możesz sobie tam też jeszcze inne pooglądać :tak: Pozdawiam
DZIeki piekne! Typ 4 tez mi sie spodobal,
Kolory bajeczne! HURRA Jest nadzieja:))
Ja jeszcze tak sobie marze o takim wozku z dzielona budka... wiesz zeby pozniej jak juz nasz pociechybeda siedzialy i jedno mi zasnie na spacerku, to cyk: rozkladam oparcie i malenstwo spi zasloniete rozlozona bydka od slonca a drugie jak chce sobie poogladac swiat o siedzi i ma te budke zlozona...

reklama
AUUUU....

Trzymam kciuki za dzidzie:tak::tak: A powalczyc o dodatkowe badania moim zdaniem warto, bedziesz spokojniejsza:tak::tak: i tak jak napisalas tu chodzi o Ciebie i o Twoje dzidziolki:tak::tak:

Do góry