reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziewczyny, tragedia...
Nie wiem, jak to przeżyję...

Skończył mi się papier toaletowy!!!
beczyl.gif

reklama
Jeszcze nikogo tu nie znam i nie chcę w ten sposób zawierać znajomości;-)
Ale znalazłam wypasione papierowe serwetki z rossmana:-D:-D:-D:-D Cóż, miały służyć na początku układu pokarmowego... Nikt nie wie, co życie przyniesie;-)

Łeeeeeeeeeeeeeeeee,

właśnie zauważyłam, że przegapiłam swoją studniówkę :frown:
Chlip...

Która napije się ze mną....

... soczku ?

Ale znalazłam wypasione papierowe serwetki z rossmana:-D:-D:-D:-D Cóż, miały służyć na początku układu pokarmowego... Nikt nie wie, co życie przyniesie;-)
Wpadnij do mnie - wczoraj paczkę 8szt kupiłam:-D
+ niezły pomysł : potrzeba matką wynalazku :tak:

No to rzeczywiście nie wesoło - lepiej nie straszyć od samego początku sąsiadów ;-)

A serwetki faktycznie, moga być przydatne.
Polecam też husteczki higieniczne :-D

Łeeeeeeeeeeeeeeeee,

właśnie zauważyłam, że przegapiłam swoją studniówkę :frown:
Chlip...

Która napije się ze mną....

... soczku ?

Ja się chętnie napiję... same nieszczęścia dzisiaj, no:-(

Wpadnij do mnie - wczoraj paczkę 8szt kupiłam:-D
+ niezły pomysł : potrzeba matką wynalazku :tak:

Hm... A prześlesz mi parę kawałków mms-em? Bo do Łodzi to mam kawał drogi i mogę nie wytrzymać:-D

A serwetki faktycznie, moga być przydatne.
Polecam też husteczki higieniczne :-D

Wolę serwetki. Czuję się, jak dama:-D

reklama
Dzień dobry Lutóweczki :) ja mam dziś dobry humor od rana :) byliśmy z mężem na zakupach dostałam 2 pary dresów, bo już się nie mieszcze w stare,mężuś ma nową bluzę no i najważniejsze kupiliśmy kocyki dla dziewczynek słodziaki normalnie super, jutro wkleję focie jak zrobię :-) a teraz szybciutko robię obiadek bo po południu będziemy mieć gości :-Dprzyjadą rodzice z bratem :D i już się cieszę na te pogaduchy :tak:
Miłego dzionka Pozdrawiamy :-)

Do góry