reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Lutóweczki :) ja mam dziś dobry humor od rana :) byliśmy z mężem na zakupach dostałam 2 pary dresów, bo już się nie mieszcze w stare,mężuś ma nową bluzę no i najważniejsze kupiliśmy kocyki dla dziewczynek słodziaki normalnie super, jutro wkleję focie jak zrobię :-) a teraz szybciutko robię obiadek bo po południu będziemy mieć gości :-Dprzyjadą rodzice z bratem :D i już się cieszę na te pogaduchy :tak:
Miłego dzionka Pozdrawiamy :-)
To czekamy na zdjecia! A mam takie putanko.. wyboraliscie juz wozek? My wlasnie szukamy i szalu mozna dostac! Wszystko jakies tu takie szarobure:(
AgaB podpowiedz cos, proszeeee...

reklama
Ok, Laseczki :-)

Zmykam robić obiadek.
Może uda mi się wpaść później, ale nie obiecuję.

Więc miłego popołudnia wszystkim życzę :-D

To czekamy na zdjecia! A mam takie putanko.. wyboraliscie juz wozek? My wlasnie szukamy i szalu mozna dostac! Wszystko jakies tu takie szarobure:(
AgaB podpowiedz cos, proszeeee...

witaj :) mamy kilka opcji jeśli chodzi o wózek, tzn, na pewno chcemy taki obok siebie a nie jedno dziecko za drugim, jak będę miała chwilę wolną wkleję linki do licytacji na allegro:-) my co prawda będziemy jeździć,żeby sobie pooglądać na żywo te wózeczki bo 2 firmy są w sumie niedaleko nas a przy okazji zajrzymy do mojej babci,więc będzie objazd rodzinny:tak: piszesz że są szarobure,z tych co my oglądaliśmy to było chyba 5 czy 6 różnych kolorów więc to akurat nie problem :-)
jutro postaram się dać Ci namiary :)

Mamoalexa u mnie to samo - mnie sie podoba x-lander xa ale musialabym kupic przez internet
ja tez na X lander kiedys patrzylam, ale wozek chcialabym dotknac i wyprobowac.. czy sie dobrze jezdzi i takie tam...

witaj :) mamy kilka opcji jeśli chodzi o wózek, tzn, na pewno chcemy taki obok siebie a nie jedno dziecko za drugim, jak będę miała chwilę wolną wkleję linki do licytacji na allegro:-) my co prawda będziemy jeździć,żeby sobie pooglądać na żywo te wózeczki bo 2 firmy są w sumie niedaleko nas a przy okazji zajrzymy do mojej babci,więc będzie objazd rodzinny:tak: piszesz że są szarobure,z tych co my oglądaliśmy to było chyba 5 czy 6 różnych kolorów więc to akurat nie problem :-)
jutro postaram się dać Ci namiary :)

SUper, dziekuje bardzo!!
Ja tez chce taki gdzie moje laski beda siedzialy obok siebie bo troche poczytalam o tych "autobusach" gdzie jedno za drugim albo gdy dzieci naprzeciw siebie siedza i podobno porazka..
Bede czekala na linki:) Dzieki jeszcze raz!!

NEW HAUCK TRAXX MARLIN 4 WHEEL BABY STROLLER PUSHCHAIR on eBay (end time 09-Nov-09 21:26:10 GMT)
taki wozek mielismy dla Alexandra, do tego jest jeszcze gondola w zestawie.
Niestety teraz sie nie przyda, a szkoda, bo z wozka bylam zadowolona.
Chcialabym cos podobnego dla naszych lasek, ale niestety .. nic ciekawego nie znalazlam...

Ale fajnie wygląda na tym zdjeciu. Z tym kołem zalotnie postawionym na kamieniu:-D Jakby mówił: żadne wertepy mi niestraszne!!!

PS. Ale mam dolinę dzisiaj NO!!!!! Szukam czegoś śmiesznego w necie i nic. Tutaj też pustki jak na pustyni.
Do domu nikogo nie chcę zapraszać, bo będę mu narzekać a nie chcę nikomu psuć niedzieli. Nic, tylko położyć się spać. ale NIE MOGĘ SPAĆ!!!

NEW HAUCK TRAXX MARLIN 4 WHEEL BABY STROLLER PUSHCHAIR on eBay (end time 09-Nov-09 21:26:10 GMT)
taki wozek mielismy dla Alexandra, do tego jest jeszcze gondola w zestawie.
Niestety teraz sie nie przyda, a szkoda, bo z wozka bylam zadowolona.
Chcialabym cos podobnego dla naszych lasek, ale niestety .. nic ciekawego nie znalazlam...
Fajniutki ten wozeczek - szkoda ze nie mozna wyprobowac . Wiesz co sprobuj wejsc na sklep dino.pl tam sa polskie wozeczki i wysylaja tez za granice

Ale fajnie wygląda na tym zdjeciu. Z tym kołem zalotnie postawionym na kamieniu:-D Jakby mówił: żadne wertepy mi niestraszne!!!

PS. Ale mam dolinę dzisiaj NO!!!!! Szukam czegoś śmiesznego w necie i nic. Tutaj też pustki jak na pustyni.
Do domu nikogo nie chcę zapraszać, bo będę mu narzekać a nie chcę nikomu psuć niedzieli. Nic, tylko położyć się spać. ale NIE MOGĘ SPAĆ!!!
Nie spij, tylko porozmawiaj z nami! :)))

Fajniutki ten wozeczek - szkoda ze nie mozna wyprobowac . Wiesz co sprobuj wejsc na sklep dino.pl tam sa polskie wozeczki i wysylaja tez za granice
Wlasnie buszuje po tej stronce:))))

reklama
Do góry